CIEN "Orange Blossom" muilas su alyvuogių aliejumi ir apelsinų žiedų ekstraktu

Ar ir jūsų namuose muilas yra vienas tų dalykų, kurie tirpsta ir naudojasi itin greit? Aš nespėju keisti mažesnių gabaliukų, nes pora savaičių ir... reikia naujo. Todėl buvau įsigudrinusi naudoti didelius Nesti Dante gabalus, bet su laiku tiesiog pabodo ir paskutiniu metu esu nusipirkusi kelis mažesnius gabaliukus ir man regis pigiausi - iš Lidl yra šitie Cien muilai. Šiam kartui bandžiau su apelsinų žiedų aromatu.


Produktas: CIEN "Orange Blossom" muilas su alyvuogių aliejumi ir apelsinų žiedų ekstraktu
Gamintojas: "BETASOAP" Sp.z.o.o. Pagaminta Warszawa, Lenkija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogas kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: daug kvepalų ingredientų sudėtyje
Tūris: 100 g
Kaina: 0,59 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Muilas su alyvuogių aliejumi ir apelsinų žiedų aromatu.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Sorbitol, Palm Acid, Parfum, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Cocoyl Isethionate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Palm Kernel Acid, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Calcium Carbonate, Sodium Carbonate, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTALinalool, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Salicylate, CI 77891.


Mano nuomonė. Man labiausiai patinka muilai, supakuoti į popierines pakuotes, tad nelabai džiugina popierinė pakuotė, kurios paviršius plastikinis. Tačiau akiai visai patrauklus visiškai baltas dizainas su žiedų paveiksliuku su kreminiais spalviniais intarpais. Priemonės sudėtis visai nebloga, pripažinsiu, kad tikėjausi blogiau, tačiau nieko labai blogo nėra - saugios putojimą sukeliančios medžiagos. Muilas labai gausiai parfumuotas, turi daug kvepalams sukurti ir išlaikyti kvapiųjų ingredientų.

Muilas labai stipriai kvepia maloniu, saldžiu gėlių aromatu. Kvapas man patinka, tačiau plaunant rankas dažnai suabejoju - ar nesausins, ar nebus agresyvus odai. Iš ties, nuolat naudojant šioks toks sausumas vos vos jaučiamas, bet nieko baisaus čia nėra. 

Muilas kaip muilas - sudėtis vidutiniška, kaina gera, kvapas stiprus ir malonus. Jei plauti tik rankas - jo visiškai pakanka, o va kūno prausti muilu tiesios nesiryžčiau. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tai jau taip, pas mus namie svarinimosi priemonė pirmiausia yra gabalinis muilas. Vyras nuo vaikystės pripratęs, dukra įpratusi, nes tėtė taip prausiasi, o aš prisitaikau.pas mus šeimoje bent jau galvojame, kad kietas muilas saldesnis. Perkame Cien.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsiprašau, rašiau, kad kietas muilas skalsesnis

      Panaikinti
    2. Taip ir supratau, kad skalsesnis :) Ir sudėtinės dalys paprastai geresnės, nei skysto.
      O Cien pigus ir visai geras muilas :)

      Panaikinti
  2. Mes irgi nusiperkame šio muilo, tik aš dabar galvoju, ar jo kaina ne 59 centai? Reikės kitą kartą pasitikslinti :))) Nepasakyčiau, kad labai stiprus kvapas, aš kažkaip jo nejaučiu. Kai nesinori išlaidauti, toks muilas visai geras. O rankas aš taip ar taip tepu kremu visada, tad nepastebėjau, kad sausintų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dabar susimėčiau - lyg ir 0,49 Eur. Man jo kvapas stiprus, o visam kitam pritariu :)

      Panaikinti
    2. Šiandien pasižiūrėjau, tai 59 centai

      Panaikinti
    3. Ačiū, kad patikslinote - pataisiau ir įraše :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą