ORIFLAME "Wake Up. Feel Good" tualetinis vanduo moterims ir vyrams

Liepa tradiciškai būna pats karščiausias metų mėnuo. Jei jau ką planuojame, kai reikia tikrai malonių orų, tai jiems dažniausiai rinkdavomės liepą, nes mažiausiai tikimybė nepataikyti. Būtent liepą dažniausiai planuojame atostogas Lietuvoje, liepą dažniausiai dėvime lengviausius rūbus ir norisi pačių lengviausių aromatų. Mėnesio antrosios pusės alinantys karščiai ir lengvutis, citrusinis Oriflame aromatas.


Produktas: ORIFLAME "Wake Up. Feel Good" tualetinis vanduo moterims ir vyrams (EDT)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics" Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2019 m.
Kaina: pilna kaina 20,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt, Notino
Kvapo kategorija: citrusų - aromatinis

Gamintojo aprašymas: Palepinkite save ne tik karštą vasaros dieną. Moteriškas tualetinis vanduo Oriflame Feel Good Wake Up apgaubia jus citrusinių tonų kupinu kvapu, kuris suteikia energijos ir sužadina pojūčius.

Pasiruošę gerų emocijų dozei? Vadinasi, jūs pasiruošę jaustis gerai su „Feel Good“ – nuostabia naująja gaminių kolekcija sukurta, kad padėtų pakelti nuotaiką. Dušo želės ir aromatai, kuriuose slypi kvapų galia pakurstanti mūsų jausmus. Tiesiog rinkitės savo nuotaiką, pakylėkite ir džiaukitės!


Viršutinė nata: yuzu (kvapnusis citrinmedis)
Širdies nata: mėta
Apatinė nata: muskusas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LIMONENE, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, LINALOOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, CITRUS NOBILIS PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL, JUNIPERUS VIRGINIANA OIL, CITRAL.


Pakuotė. Paprasta, plono kartono dėžutė gražios, intensyvios geltonos spalvos, viduje juodos spalvos. Kartoninė dėžutė labai paprasto dizaino, tik ryškūs užrašai, o ir pakuotė man pasirodė pigi - viduje nėra jokio įdėklo, sutvirtinančio buteliuką - paprastai toks būna net pigiausiuose kvepaluose, o va Oriflame kiek pamenu, beveik visos jo neturi.

Man labai patinka kvepalų buteliukas - paprastas, plokščias skaidraus stiklo buteliukas su juodos spalvos plastikiniu dangteliu. Labai dailiai atrodo ryškiai geltonos spalvos pompos šlangelė (vamzdelis), kuris kituose buteliukuose dažniausiai būna skaidrus. Akį maloniai džiugina ir kitoje pusėje geltonos ir salotinės spalvos ryškus akcentas, atrodantis lyg į vandenį įleisti spalvoti akvareliniai dažai ar spalvos sprogimas debesies pavidalu. Pakuotė paprasta, tačiau miela ir man patinka.


Kvapas. Tualetinio vandens kompozicija labai paprasta - japoniškos citrinos, mėta ir muskusas, todėl nenuostabu, kad ir kvapas nėra komplikuotas. Tik pasipurškus nosį atakuoja alkoholio ir labai stiprios citrusinės natos - man labiausiai primena tiesiog paprastą geltoną citriną - nei ji man japoniška, nei kvapioji - tiesiog citrina. Netrukus citrinos kvapas lengvai prislopsta ir išryškėja lengvas kartumas - man šis kartumas asocijuojasi su mėta. Įsivaizduokite citrinos ir mėtos aromatą sumaišytą kartu... va čia yra šio tualetinio vandens širdis. Muskuso natos čia aš nejaučiu ir ant mano odos kvapas maždaug toks ir išlieka, labai greit slopdamas. 

Citrinų kvapas man patinka, tačiau kartais pasikvėpinusi jaučiuosi keistokai. Tualetinis vanduo labai primena tuos visus tualeto gaiviklius, citrinų kvapo areozolinius purškiklius ir apskritai oro gaiviklius. Ar tai labai patrauklu? Greičiausiai ne, bet karštą, labai kartą vasaros dieną, šis kvapas stebuklingai suveikia ir labai maloniai kvepia. Bet tik tomis karštomis dienomis, nes jei bent truputis vėjo, jei vėsiau nei 25 laipsniai ir... citrinos skamba labiau kaip oro gaiviklis/ kvapiklis, nei kūno kvapas.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Šis aromatas tikrai tinkamas tiek vyrams, tiek moterims - mano galva tai visiškai universalus aromatas, kuris neturi lyties, tiks bet kokio amžiaus grupėms, įskaitant ir vaikus! Paprastas, karstelėjusios citrinos kvapas visiškai neturi šleifo ir jaučiamas prie pat odos, ne daugiau nei 10 cm nuo kūno, tad... jei norisi sudaryti įspūdį aplinkiniams, reikės artimų apsikabinimų, kad kas nors šį tualetinį vandenį apskritai užuostų. 

Deja, tačiau ir išlikimas čia beprotiškai trumpas... aš užuodžiu apie valandą... gal net pusvalandį! Artėjant link valandos, kvapas jau toks silpnas, kad norisi purkšti pakartotinai, atgaivinti vėl, tad galite įsivaizduoti, kad tokio stiprumo aromato buteliukas turi visuomet būti po ranka... Apmaudžiai trumpas išlikimas - dauguma kūno dulksnų išlieka ilgiau.


Karstelėjusios citrinos aromatas buteliuke, kuris tiks tiek moterims, tiek vyrams, tiek vaikams. Tualetinis vanduo neturi nei amžiaus cenzo, nei lyties, nei jokių ribų. Vis gi, gražiausiai jis man skamba itin karštomis vasaros dienomis, kai nevėsina net menkiausias brizas. Kvapas, nors ir primena oro gaiviklį, bet daro stebuklus kai karšta, atrodo net maloniai gaivina. Viskas būtų puiku, tačiau kvapiosios natos labai greit slopsta, aromatas jaučiamas prie pat odos ir išlieka tiesiog apmaudžiai trumpai. Nors pats kvapas man patiko, tačiau žinau, kad antrą kart tiesiog nepirkčiau - neverta. Jei ieškoti citrininio aromato, tikiu, kad galima rasti ir geriau.

Aromatas panašus į:
- FABERLIC "Kaori Yuzu"
- YVES ROSHER "Fraicheur Vegetale The Vert"
- ATELIER COLOGNE "Cedrat Enivrant"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų EVELINE "mini MAX" nagų lakas No. 489.

Komentarai

  1. Galvoju įsigyti kažką iš Oriflame aromatų. Smalsu...Kaip galvojate, ar verta žaisti, ar įmanoma rasti perliukų, na, kad nebūtų tik kaip oro gaivikliai :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki,
      Šiame tinklaraštyje yra 58 įrašai apie Oriflame, didžioji dalis, taro 45-50 jų yra apie aromatus. Įmetu nuorodą - tarp jų tikrai yra ne vienas, kuris labai patiko ir pasirodė vertas dėmesio :)
      https://geleta-kosmetine.blogspot.com/search/label/*Oriflame

      Panaikinti
  2. O kuris šiuo metu iš Oriflame mylimiausias ir buvęs labiausiai vertas dėmesio? Būtinai paskaitysiu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Statote mane į labai nepatogią padėtį, kuriai nesu įsipareigojusi. Kad jums atsakyti, turiu ištraukti visus likusius Oriflame buteliukus (kai kurie padėti iki tinkamos nuotaikos/ sezono), tuomet visus uostyti, skirti mėgstamiausius, sudėlioti ir viską apibūdinti jums komentare. O dar neaišku, kokie kvapai jums patinka, kokio aromato tikitės... Papildomas 2-4 valandų darbas man...

      Klasikiniai Oriflame aromatai geriausi: serija Divine, Amber Elixir, Lucia, Volare, Gordani Gold, Eclat - originalios versijos geriausios, kvapas priklausomas nuo jūsų skonio.

      Panaikinti

  3. O dievai :D, man tik buvo smalsu, kas kvapų mėgėjai patinka tiek išbandžius Oriflame, maniau, smagu padiskutuoti. Niekas nieko nenori kopijuoti ar tuo labiau įpareigoti. Negi aklai pirksiu paskui, nes jums patinka, nepykit, nu bet turiu ir savo nuomonę...Ai 😃 Vis jus kažkas iš mūsų komentarų sujautrina ar tai suerzina...Gaila. Daugiau klausimų bei komentarų nebus!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm. Kaip įdomiai žmonės sprendžia ir pagal ką? Jei įdomu, nei sujautrino, nei suerzino - tiesiog šiuo metu neturiu laiko tokiai atrankai, todėl mano komentaras, paprasčiausias atsakymas "ne", bet jokių emocijų, susijautrinimų ar dar kažko kas jums pasirodė :D :D Ir visgi, atsakymą į savo klausimą gavote ankstesniame komentare ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą