MOXMAC "Rose Essence" Moisturizing Plump Super Volume Lip Plump - putlinamasis lūpų blizgesys su rožių esencija

 Anksčiau nelabai mėgau visas tas lūpas putlinančias priemones ir niekad nesupratau viso to lengvo pamišimo dėl putlinančių lūpas priemonių. Tačiau prieš tai bandytos priemonės greičiausiai neveikė taip akivaizdžiai, kaip tikėjausi, o ir jas bandydama buvau labai jauna. Su amžiumi lūpos praranda putlumą, ryškėja lūpų raukšlelės, todėl tokios putlinančios priemonės gali pagelbėti, jei jos tikrai putlina. MoxMac blizgesį naudoju nuo balandžio, gal ne taip dažnai kaip norėčiau, bet jau turiu pakankamai tvirtą nuomonę ir manau metas ja pasidalinti.


Produktas: MoxMac  "Rose Essence" Moisturizing Plump Super Volume Lip Plump - putlinamasis lūpų blizgesys su rožių esencija
Gamintojas: "Yiwu Miss Major Cosmetics Co" Ltd. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: lūpoms - dekoratyvinė
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis - iš ties putlina
Labiausiai nepatiko: nesu garantuota dėl sudėties
Tūris: 5 ml
Kaina: pilna kaina 8 Eur, mokėjau 4 Eur
Kur galima įsigyti: Intymi Svaja (veža iš Lenkijos, tai kas turite prieigą ten, greičiausiai pigiau)

Ką žada gamintojas: Natūralių ir pažangių, lūpas putlinančių ingredientų derinys nelipnioje lūpų blizgesio formulėje. Priemonė ilgam suteikia lūpoms putlumo, drėkina ir sumažina sausumo pojūtį. 
Galima naudoti vieną arba ant mėgstamų lūpų dažų. Blizgesys per kelias sekundes suteikia lūpoms natūraliai atrodantį, pastebimą putlumą.


Pakuotė. Šitas lūpų balzamas yra pagamintas Kinijoje, o rytietiški kosmetikos gaminiai, na visuomet atkeliauja labai įdomiose pakuotėse ir ši yra viena paprastesnių. Produktas vartotoją pasiekia rausvame plastikiniame maišelyje, ant kurio yra visa reikiama informacija apie produktą. Plastikinis maišelis užspaudžiamas, o viduje - plastiko pakuotė, primenanti ampulę. Skaidraus, tvirto, plastiko pagrindas su skaidriu rožiniu danteliu, kuris atsisuka. Lūpų blizgesio aplikatorius visiškai tradicinis - kirstos formos, su nedideliais plaušeliais, - nedidelis, patogus tiksliai padengti priemonę ant lūpų.

Kvapas švelnus, rožių aromto. Žinia, rožės kvepia skirtingai - šio man labiausiai primena erškėtrožes, - pati kukliausia iš rožių ir kartu su pačiu maloniausiu aromatu.

Konsistencija skysta. Tikėjausi gerokai tirštesnės, tačiau blizgesys gana skystas, vos tirštesnis už vandenuką.


Sudėtis: Ethyl Cellulose Ethoce, Polyisobutylene, Isoctyl Palmitate, Mineral Oil, Parfum, CI 45380.


Poveikis. Nors ant pakuotės yra nurodytos sudėtinės priemonės dalys, tačiau per daugiau nei dešimtmetį domėjimosi kosmetikos priemonių sudėtimis, tiesiog netikiu, kad tai pilna sudėtis, o ir parašyta su klaidomis. Kosmetikos priemonėje, kuri galioja iki 2029 metų privalo būti konservantas, pasigedau drėkiklių, žadėtos rožių esencijos ir šiaip... trūksta čia man aiškumo, todėl palieku su didele abejone šitą klausimą.

Skysta priemonė lengvai pasidengia ant lūpų ir turiu pastebėti, kad šiuo atveju reikia labai didelio atsargumo - patekti už lūpų kontūro priemonė negali. Vos per 10 sekundžių lūpų balzamas pradeda nevaikiškai kutenti ir dilgčioti lyg aštriausi pipirai ar čili, pabarstyta ant žaizdos. Dilgčiojimas tęsiasi apie 40 minučių! Ir labai stipriai, stipriau nei bet kuri kita iki šiol bandyta putlinimo priemonė. Stipriai.


Jau minėjau, kad mano lūpos su amžiumi keičiasi ir natūralu, kad ryškėja raukšlelės. Šis blizgesys dilgčiodamas realiai putlina lūpas. Sudirginta, nes dilgčiojimas iš esmės yra lūpų pažeidimas, suteikia lūpoms ryškesnę, beveik raudoną spalvą ir realiai sumažėja lūpų raukšlelės. Žinoma, tik trumpam, manyčiau iki pusdienio, ne ilgiau. O po to, jau vėl reikia dengti, pakentėti stiprų dilgčiojimą ir tuomet vėl kelioms valandoms turiu jaunatviškiau atrodančias, sultingesnes, putlesnes, rausvesnes lūpas. Beje, pasibaigus dilgčiojimui lūpos dar kelias valandas lieka šlapio efekto, su balzamo likučiais ant lūpų.

Vienintelė abejonė čia man yra priemonės sudėtinės dalys - tiesiog nesu tikra, kas blizgesyje yra. Na ir gal tai, kad priemonė iš ties pakankamai greit naudojasi, tad pakaks ne visą amžinybę, kaip esu įpratusi, o ženkliai trumpiau. O visa kita - labai patiko - suteikia daug putlumo, palygina lūpų raukšleles, suteikia spalvos, yra malonaus aromato. Tai priemonė, kuri iš ties veikia ir tai labai džiugina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų  MAX FACTOR Max Effect nagų lakas "39 Ruby Tuesday".

Komentarai