HEMPZ "Fresh Coconut & Watermelon" cukraus pagrindo kūno šveitiklis su kokosų ir arbūzų aromatu

Vasaros be gero kūno šveitiklio nelabai įsivaizduoju. Per daugybę metų išbandžiau skirtingų ir vis gi, patys mėgstamiausi man lieka Geomar - nebrangūs, efektyvūs ir skalsūs. Tačiau naudoti tik vieną šveitiklį pabosta, o testuoti naują kosmetiką aš labai mėgstu, todėl vis keičiu: kvapus, konsistencijas, gamintojus ieškodama kažko nebrangaus ir kartu efektyvaus. Šį kart bandžiau vieną brangiausių iš Hempz, gamintą cukraus pagrindu.


Produktas: HEMPZ "Fresh Coconut & Watermelon" cukraus pagrindo kūno šveitiklis su kokosų ir arbūzų aromatu
Gamintojas: "Hempz Dallas". Pagaminta JAV
Paskirtis: kūnui - pašalinti negyvas odos ląsteles, drėkinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: labai neskalsus
Tūris: 176 g
Kaina: 23,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Cukraus šveitiklis švelniai nušveičia kūno odą ir ją drėkina. Priemonė suteikia jai švelnumo ir skatina atkūrimą. Šveitiklis padeda apsaugoti odą nuo neigiamo laisvųjų radikalų poveikio. Jis padeda apsaugoti apsauginį odos barjerą ir sulaiko drėgmę.
Sudėtyje yra kokosų aliejaus, arbūzų, melionų ekstraktų, kanapių sėklų aliejaus.

NAUDOJIMAS: Sukamaisiais judesiais švelniai masažuokite drėgną kūno odą ir nuplaukite vandeniu.


Pakuotė. Baltas plastiko indelis, įdėtas į skaidrų išorinį indą - tas dvigubas pakuotės pagrindo vaizdas atrodo labai smagiai ir patraukliai. Mano žiniai toks sprendimas grynai estetinis, nes nors ir galima išimti baltą dėklą, tačiau papildų įsigyti nemačiau. Indas užsuktas baltu plastiko dangteliu. 

Ką jau ką, bet akį traukiančius dizainus gamintojas moka kurti: pasižiūrėjus į bet kuriuos Hempz produktus, akį traukia ir gundo praktiškai viskas. Šiuo atveju baltame, švariame fone gražiai ir estetiškai sudėliotos raidės ir keli žali spalviniai akcentai.

Kvapas yra vienas fainiausių dalykų - kvepia kaip saldi kramtomoji guma ar saldainiai. Kvapas gaiviai saldus ir labai norint, galima pritempti kokosų ir arbūzų kvapus, tačiau realybėje man vis tiek kvepia saldainiais, arbūziniais saldainiais - kokosų čia maža.

Konsistencija smulki, cukraus pagrindo su gana gausiu aliejų kiekiu.


Sudėtis: Sucrose, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glycerin, Hydrated Silica, Propanediol, Polysorbate 60, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Silica, Fragrance (Parfum), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilCannabis Sativa Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) OilCitrullus Lanatus (Watermelon) Seed ExtractAloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Benzophenone-3, BHT, Benzyl Benzoate, CoumarinTocopherol, Glycine Soja (soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate, Aqua, Alcohol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo priemonės sudėtinių dalių ir akcentuoti, kad sudėtyje yra alkoholio, yra potencialiai pavojingų medžiagų, bet jos sudaro nedidelę sudėties dalį. Sudėties pagrindas papildytas gausiu aliejų, ekstraktų kiekiu; odą minkštinančiais drėkinančiais ir kondicionuojančiais ingredientais. Priemonė pagaminta cukraus pagrindu, o toks pagrindas nedirgina bei visiškai negriaužia net ir pažeistos odos, šveitiklis švelnesnis, jo dalelės ženkliai mažesnės.

Iš pradžių visiškai nesupratau priemonės konsistencijos - ji primena klijus ar želatiną, jaučiama daug aliejaus, o patrynus ir smulkios šveičiamosios dalelės. Atrodė, kad šveitiklis bus per švelnus ir nesugebės šveisti. Tačiau... jis fantastiškas - masažuojant į odą priemonė švelniai ir labai efektyviai šveičia kūno odą, o jau kvepia... labai maloniai.

Priemonė man labai patinka - švelni, efektyvi, kvapni, tačiau mano didžiuliam apmaudui, visiškai neskalsi - vienam kartui reikia daugiau priemonės tad indelis išsenka daug sparčiau, nei norėčiau, o ir brangus. Vien dėl kainos neverta - galima rasti pigiau, tik gal ne tokio malonaus kvapo, gal ne tokios smulkios konsistencijos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr.86.

Komentarai

  1. Aš kažkaip nelinkusi mokėti daug už tokį sezonini daiktą :) čia žinoma visų mūsų pasirinkimas, ir tikrai nekritikuoju. Kaip tik noriu padėkoti, nes tavo anksčiau minėtas Isana cukraus šveitiklis buvo mano geriausias atradimas!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi nelinkusi - per brangu. Tačiau labai norėjau išbandyti :)
      Prašau, smagu, kad apžvalgos padeda ;)

      Panaikinti
  2. Padeda, dar ir kaip!!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą