DEVOTED CREATIONS "Crush on Color" soliariumo kremas su tamsiais bronzantais

Soliariumas šiais metais man yra topas - jei ankstesniais metais, tiksliau daug metų iš eilės, soliariumo visiškai nereikėjo, tai šiais metais džiaugiuosi ir rudesne oda ir tomis keliomis minutėmis sau - savotiškas įprotis, kai reikia - nereikia einu kartą ar du per savaitę. Lietingą ir vėsoką dieną kaip ši, labai faina tiesiog pasišildyti. Šį kart išbandžiau dar vieną soliariumo kremo mėginį ir trumpai pasakoju kas ir kaip su tuo Devoted creations soliariumo kremu Crush on Color.


Produktas: DEVOTED CREATIONS "Crush on Color" soliariumo kremas su tamsiais bronzantais
Gamintojas: "Devoted Creations". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: skirta naudoti deginantis soliariumu, kad suteiki intensyvesnį įdegį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tolygiai pasidengia
Labiausiai nepatiko: lyg ir neturiu jokių priekaištų. Gal vienas kitas mažiau saugus ingredientas.
Tūris: mano miniukas 6 ml, pilnas dydis 250 ml
Kaina: 250 ml - 31,98 Eur; 15 ml - 6,50 Eur
Kur galima įsigyti: soliariumuose SoliSun

Ką žada gamintojas: Įdegio kremas Crush On Color ™, kuriame gausu DHA, natūralių ir kosmetinių tamsių bronzantų sukuria tamsius atidėto veikimo ir iškart matomus rezultatus. Cikorijos ekstraktas – akimirksniu suteikia įdegio atspalvį - 60 sek. po padengimo. Juodoji medžio anglis sugeria odos riebalų perteklių, detoksikuoja odą, sutraukia išsiplėtusias poras, mažina uždegimą ir gerina į spuogus linkusios odos buklę, padeda užtikrinti tolygesnę odos spalvą. CC Crème suteikia odai matiškumo, maskuoja išorinius netobulumus: išbėrimus, strazdanas, nelygų toną, pigmentines dėmes, kapiliarinį tinklelį ir t.t. Keramidų kompleksas sustiprina apsauginį odos drėgmės barjerą užtikrinant ilgalaikį, optimalų, gilų odos drėgnumą ir minkštumą. Užkertamas kelias išsausėjimui, oda apsaugoma nuo išorinių agresorių, atsakingų už priešlaikinį odos senėjimą. Morkų aliejus – sudėtyje yra beta karotino, kuris suteikia gilų, natūralų įdegį ir aprūpina odą maistinėmis medžiagomis būtinomis įdegio procesui veikiant UV šviesai. Acai uogų aliejus pasižymi veiksmingomis drėkinamosiomis ir maitinančiomis savybėmis, taip pat tai stiprus antioksidantas, saugantis nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. 
Kvapas: Blackberry Blast 


Pakuotė. Turiu nedidelį plastikinį maišelį - mėginį, kuris atrodo labai panašiai į vienkartines soliariume parduodamas pakuotes, na žinote, tokias, kuri nusipirkai, vieną kart panaudojai ir jei nepatiko - pamiršai. O didelio dydžio pakuotę visuomet galima nusipirkti vėliau. 

Kvapas stiprus uoginis ir malonus, nes to standartinio soliariumo kvapo ant odos lieka mažai. Aromatas puikus ir man šiek tiek primena Australian Gold soliariumų priemonių kvapus.

Konsistencija kreminės tekstūros, labiausiai primena kūno losjono konsistenciją.


Sudėtis: Aqua, Cocos Nucifera Fruit Extract, Propanediol, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Parfum, Glyceryl Stearate, Dihydroxyacetone, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone, Glycerin, Panthenol, Juglans Regia Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Ceramide 2, Potassium Caproyl Tyrosine, Tyrosine, Acetyl Tyrosine, Musa Sapientum Fruit Extract, Cichorium Intybus Root Extract, Charcoal Powder, Sorbitol, Arginine HCL, Ornithine HCL, Silica, Melanin, Methylsilanol Acetyltyrosine, Butylene Glycol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Butyrospermum Parkii Butter, Calcium Ascorbate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citronellyl Methylcrotonate, Polysorbate 80, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Caramel, Blue 1 (CI 42090), Red 40 (CI 16035), Yellow 6 (CI 15985), Yellow 5 (CI 19140).


Poveikis. Stebėtina, tačiau soliariumo kremo sudėtis tiesiog puiki, sudėtis papildyta daugybe drėkinančių, odą kondicionuojančių, švelninančių ingredientų. Soliariumo saulė ir taip kaitri ir odos tikrai nelepina, tad geras, odą kondicionuojantis kremas yra labai svarbu.

Jei anksčiau sakiau, kad patiko konsistencija kažkurio kremo, tai ši fainiausia iš visko, ką turiu aprašiusi tinklaraštyje (nedaug, daugiau esu išbandžiusi dar iki tinklaraščio laikų) - tolygi, losjoną primenanti ir labai lengvai pasidengia bei tolygiai pasiskirsto. Man soliariumo kremuose iš ties konsistencija svarbiausia - nes tolygus priemonės paskirstymas yra pusę darbo link gero įdegio. Kremas iš ties spartina įdegį ir veikia greitai, tačiau visiškai nesausina odos, nors... po soliariumo su šiuo kremu jautėsi jautresnė - su įprastu kremu tepiau dalį kūno, su šiuo - kojas ir rankas, tai čia oda buvo jautresnė. Tragedijos nėra, bet jaučiama.

Man tiesiog sužavėjo malonus aromatas, tolygus pasidengimas, maloni konsistencija ir geras poveikis. Man regis šis gamintojas yra vienas geriausių.

P.S. teko matyti istoriją, kaip mergina nusipirkusi kosmetikos parduotuvėje soliariumo kremo, pirmam kartui ėjo 10 minučių ir dar greičiausiai į stipriausią. Tai primenu - kremas labai svarbus, todėl nepagailėkite pinigų ir nusipirkite jį soliariume, o dar ir pardavėjos pagal pomėgius bei odos tipą padės pasirinkti (jei tik prašysit pagalbos). Ir kitas svarbus dalykas - pirmas kartas soliariume - 5 min. viskas, taisyklė ir dar reiktų rinktis silpnesnes lempas. O po to jau galima palaipsniui didinti. Jei jau norisi įdegio, svarbu tai atlikti ne tik greitai, bet ir kiek įmanoma saugiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš prieš kokius 6 metus irgi buvau nuolatinė pasišildytoja soliariume, kol užsikrečiau pliaziniu grybeliu, nors lankydavaus Vilniaus geruose soliariumuose.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho... apgailestauju dėl jūsų patirties. Įsivaizduoju, kai turėtų būti nemalonu...
      Pasiskaičiau apie tą grybelį - tai juo ir paplūdimiuose galima užsikrėsti! O ir turint kontaktą ne visuomet užsikrečiama.
      Tikiuosi, kad soliariumą, kurį lankau valo atsakingai - mačiau, kaip valo po klientų - tai ir gultą, ir dangtį ir grindis dezinfekuoja - kol kas atrodo gerai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą