ESSENCE "The Grow 'n' Glow" beautifying nail care polish - nagų augimą skatinantis, maitinamasis nagų lakas

Senai bekalbėjom apie nagus, tiesa? Tikriausiai nuotraukose matote, kad jau pusmetį nelakuoju nagų spalvotais lakais ir bandau gydyti geležies trūkumo, streso padarinius nagams. Nukentėjo ir plaukai, ir oda, bet apie juos gal kitą kartą. Šį kart apie nagus. Pastarąjį pusmetį bandau nagus gydyti Essence maitinančiu ir nagų augimą skatinančiu laku, kurį gavau iš blogerės Dovilės (https://influx.lt/), dar kartą labai dėkoju! Na, o lakas jau puikiai išbandytas, tad metas nuomonei.


Produktas: ESSENCE "The Grow 'n' Glow" beautifying nail care polish - nagų augimą skatinantis, maitinamasis nagų lakas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: nagams - maitinti, apsaugoti, skatinti augimą, suteikti spindesio efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: nagų problemų negydo
Tūris: 8 ml
Kaina: 2,19 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Maitinamasis nagų lakas su itin blizgiu efektu ilgiems, apsaugotiems nagams. Ilgi, gerai prižiūrėti nagai be jokių skilimų: GROWN'N'GLOW NAIL CARE POLISH maitina ir saugo nagus, kad būtų ilgesnis natūralus nagų augimas. Tuo pačiu metu, dėl permatomos, šviesiai rausvos spalvos tekstūros, nagų lakas suteikia nuostabų, natūralų efektą. Su ilgai išliekančiu, intensyviai blizgiu efektu.
Naudojimas: 3 kartus per savaitę

Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, APIUM GRAVEOLENS (CELERY) SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, BARIUM SULFATE, CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE).


Mano nuomonė. Paprastas stiklinis buteliukas su neišvaizdžia etikete. Tikriausiai labiausiai dėmesį traukia ryškiai rožinės spalvos nagų lakas esantis buteliuko viduje. Man patinka platokas nagų lako šepetėlis, kuris padeda lengvai ir greitai padengti nagų laką.

Ryškiai rožinės spalvos priemonė nagus padengia aiškiai matoma, rožine spalva. Meluočiau, jei pasakyčiau, kad man atrodo labai natūraliai. Mano skoniui kiek per rožinė. Natūraliai atrodo spalvos į rudumą, pastelinė rožinė, tačiau ne ryškiai rožinė. Pripratau, bet toks spalvos variantas ne pats mėgstamiausias kai norisi natūraliai, svaeikai atrodančių nagų efekto. Labai džiaugiuosi, kad lakas itin greit džiūva ir jau po kelių minučių galima drąsiai darbuotis, nebijant sugadinti manikiūro.


Šis lakas yra trumpai išliekantis - nagus reikia perlakuoti kas antrą dieną. Kas tam turi laiko? Įsivaizduokite, kas antrą dieną nuvalom, tvarkom odeles, lakuojam ir kartojam. Per dažnai, per daug ir erzina. Kartais tiesiog praleidžiu lakavimą, nes... na viskas paprasta, laikas, laikas, laikas. Bandžiau kelis kartus pratemti keturias dienas, bet neįmanoma, nes jau pirmos dienos pabaigoje priemonė atšoka nuo nago, tad perlakuoti, jei tik leistų galimybės, galima kad ir kasdien.

Gamintojas žadėjo, kad šis lakas maitins, apsaugos ir padės susitvarkyti su nagų problemomis, tiesa? Na, bent jau aš paėmusi pakuotę taip supratau. Džiaugiuosi, kad lakas dailiai atrodo ant nagų, suteikia sveikesnių nagų efektą, apsaugo (nors ir trumpam) nago plokštelę ir iš ties padeda nagui sparčiau augti. Tačiau toks produktas negali pagydyti nagų problemų, pvz. pas mane dėl buvusio stipraus geležies trūkumo, nagai stipriai sluoksniuojasi. Per pusmetį šis lakas tik padėjo nagų augimo greičiui, tačiau sluoksniavimosi problemos visiškai neišsprendė. Ir tikriausiai naivu tikėtis, kad kai organizmui trūksta vitaminų ir mineralų, avitaminozės sukeltus požymius gali sutvarkyti kosmetinės priemonės. Norint atstatyti nagus reikia daugiau nei nagų lako, teks kompleksiškai pasirūpinti sveikata - gerti papildus, sveikai maitintis ir saugoti nagus nuo pažeidimų. Va tada kažkokiam lakui yra tikimybė kažkiek padėti susitvarkyti su nagų bėdomis.

Aš nežinau, kaip vertinti šį produktą? Sunaudojau 3/4 priemonės ir manau, kad visai faina būtų naudoti tik tuo atveju, jei norite paskatinti nagų augimą, tačiau visa kita... priemonė nestiprins nagų, nespręs plokštelės problemų, o ir persilakuoti reikės kas antrą dieną. Man tai atrodo didžiulis laiko švaistymas, ypač kai turime stiprinančius lakų, ant kurių galima dengti spalvotus ir išgyvent gerą savaitę iki sekančio lakavimo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai