BOHO MAMA bohemiški papuošalai laisvoms ir drąsioms moterims

Man visai smagu jums parodyti įdomesnius atradimus ir ne tik kosmetikoje, bet pavyzdžiui, aksesuarų ir papuošalų gamintojų, apie kuriuos sužinojau atsitiktinai, pamilau ir turiu ne vieną vienos ar kitos kūrėjos gaminį. Man atrodo labai svarbu palaikyti savus - padėti populiarinti, pagirti, pasidžiaugti. Tad kartas nuo karto, prakrausčiusi turimų papuošalų lentynas vis parodysiu jums vienokius ar kitokius aksesuarus, kuriais džiaugiuosi.

Šį kart nusprendžiau su jumis pasidalinti Boho Mama papuošalais, papuošalais, kuriamais su bohemišku prieskoniu, pagardintos natūraliais akmenimis ir karoliukais. Ką gi, kviečiu pasižiūrėti ką aš turiu nusipirkusi, o komentaruose labai lauksiu jūsų atsiliepimų - ar jums patinka tokio stiliaus papuošalai? Ar žinojote apie Boho Mama?


Apyrankė "Kūrybiškumas"


Kaina: pilna kaina  29,97 Eur
Ilgis: apie 50 cm (5 skirtingo ilgio užsegimai)
Akmenukų dydis: 1 - 7 mm
Medžiagos: natūralus akmuo - jaspis ir odos juostelė + sagutė

Ką sako gamintojas: Eklektiška ir spalvota apyrankė "Kūrybiškumas" patiks tiems, kurie įkvėpimo ieško kasdienybės detalėse. Visiems nenustygstantiems vietoje, ieškantiems naujų idėjų ar po darbo atsipalaiduojantiems savo mažose dirbtuvėlėse su teptuku ar molio gabalėliu rankoje. "Kūrybiškumas" - tai apyrankė, kuri leidžia pasauliui parodyti jūsų kūrybingąją asmenybės pusę.

Ne be priežasties šiai apyrankei buvo pasirinkti įvairių dydžių jaspio karoliukai. Jaspis kartais vadinamas Visatos paveikslu. Tai ryškus ir margas akmuo, kurio galima aptikti praktiškai visų atspalvių. Vieni jaspio akmenukuose mano žemę ir medžius, kiti įžvelgia ežerus ar vandenynus, o treti - žvaigždynus ir tolimasis planetas. Ką šioje apyrankėje pamatysite jūs? Leiskitės vedami gamtos sukurtų paveikslų ir savo įgimto kūrybiškumo.

Spalvota ir ryški apyrankė suteiks įkvėpimo ir leis pasisemti naujų idėjų. Derinkite jaspio apyrankę prie margų raštų ir įdomių tekstūrų rūbų. Nepamirškite, kad visada galima dėvėti kelias apyrankes vienu metu ir taip sukurti bohemišką, nerūpestingą stilių.


Tikriausiai seniausias papuošalas iš šios kompanijos, kurį labai daug dėvėjau praeitą vasarą ir lygiai taip pat ruošiuosi dėvėti ir šią. Bohemiškas stilius labai arti mano širdies ir tokios karoliukų apyrankės man labai patinka. Smagu matyti karoliukų apyrankėje tris skirtingas juostas, nors visoje apyrankėje tik jaspio karoliukai. Apyrankė ryškiaspalvė, akiai malonūs spalvų kontrastai ir nors karoliukai ryškiaspalviai, tačiau nėra rėžiantys akies. Labai smagus, universalus papuošalas, kurį nešioju arba prie labai gausių raštų arba prie visiškai neutralių drabužių (kaip nuotraukoje).

Karoliukai suverti ir pritvirtinti prie odinės virvelės ir užsisega sagute at kitoje juostelės pusėje užrištų mazgelių. Toks užsegimo būdas leidžia reguliuoti apyrankės užsegimą, naudoti ją pakitus kūno svoriui ir rankos apimčiai. Toks užsegimas leidžia pritaikyti apyrankę visoms rankų apimtims, tad draugė gali drąsiai skolintis - tikrai tiks. Visi, tiek 5 užsegimai man atrodo per daug, užsegus galiukas lieka styroti (bandau vis užkišti jį už apyrankės krašto), galvoju dalį nukirpti, tačiau nesu tikra ar kiti mazgeliai tvirtai užrišti? Galiausiai nesu garantuota ir dėl odinės virvelės pasirinkimo - oda linkusi įtrūkti ir galiausiai nutrūkti. Po intensyvaus naudojimo jau esi pastebėjusi mažučius įtrūkimus, bet tikiuosi, dar ilgai nešioti, nes apyrankę myliu šiltuoju metų laiku, o jei nutrūktų, vargu ar sugebėčiau pati gražiai susiverti.


Kaklo papuošalas "Antika"
ĮVAIRI


Kaina: pilna kaina 19,97 Eur
Ilgis: 30-60 cm (reguliuojamas)
Detalių dydis: 7 - 20 mm
Medžiagos: keramika ir virvelė
Pirkti: Boho Mama

Ką sako gamintojas: Subtilių žemės tonų ir kerinčių atspalvių kaklo vėrinys „Antika“ – tobulas papuošalas įvairioms progoms! Netaisyklingų formų keramikinių karoliukų papuošalas gali būti derinamas prie auksinių ar sidabrinių papuošalų ar nešiojamas vienas.

„Antikos“ vėrinio ilgis – reguliuojamas, todėl jį galėsite dėvėti ir kaip trumpą papuošalą arčiau kaklo ir kaip ilgesnį vėrinį. Gelsvų, rausvų, rudų atspalvių vėrinį lengvai priderinsite prie kasdienės aprangos ar pasipuošite šventei.


Šis kaklo papuošalas turi tris skirtingas spalvines versijas - geltoną, tamsią ir įvairiaspalvę. Aš rinkausi tarp geltonos ir įvairiaspalvės, o galiausiai nugalėjo pastaroji. Pirkdama pagalvojau, kad ryškiaspalvę lengviau pritaikyti, nei ryškiai geltoną, nors akis tas geltonas papuošalas labai džiugino. Iš principo šis vėrinys labai paprastas - ant slankios virvelės suverti spalvotos keramikos detalės. Visgi, man šis vėrinys turi labai daug žavesio ir šarmo: sendintos detalės ir ryškiaspalviai karoliukai gražiausiai sudera ant vienspalvių rūbų. Aš šį vėrinį dažniausiai naudoju ant ilgos virvelės - man tai vėrinys atrodo moderniau ir įdomiau, tačiau priklausomai nuo kaklo zonos iškirptės, retkarčiais seguosi ir arčiau kaklo. Tokius slankios virvelės principu pagamintus papuošalus labai smagu naudoti ir pačiai kontroliuoti, kurioje vietoje turi nugulto karoliukai ir kokio ilgio man reikia.
Gal tik pati virvelė kažkaip kreivai susukta, nes padidinimas ir mažinimas būtent šio papuošalo, gana sudėtingas. Galbūt taip buvo sukurta specialiai, kad sunkesnės keramikos detalės laikytų? Nepaisant visko, Atiką labai myliu ir manau prie suknelių vasaros metu bus vienas mėgstamiausių kaklo papuošalų, o ir unikalumo jame iš ties daug.


Apyrankės "Draugystė"
JASPIS; AMAZONITAS


Kaina: pilna kaina po 14,97 Eur
Ilgis: nuo 13 cm (reguliuojamas)
Karoliukų dydis: 5 mm
Medžiagos: amazonitas, jaspis ir virvelė
Pirkti: Boho Mama

Ką sako gamintojas: Draugystės apyrankės vis dar išlieka populiarios. Jomis puošiasi tokios įžymybės kaip Jessika Alba ar Katie Holmes. Šios siauros specialiu būdu suvertos apyrankės – puikus būdas atsiminimą apie sau brangų žmogų nešiotis su savimi visur ir visada.

Siūlome rinktis iš 3 „Draugystės“ variantų: su amazonitu, jaspiu arba turkiu.
Žalsvas amazonitas yra žinomas dėl teigiamo poveikio nuotaikai ir savijautai.
Jaspis siejamas su stiprybe ir energija, padedančia įveikti visas negandas.
Žydras turkis – laimės ir meilės talismanas, kuris stiprina draugystes.


Lyg ir draugystės apyrankė, tačiau jas pirkau, kad tiktų prie mano vasarinių apyrankių, kurių ant rankų susidedu ne vieną sluoksnį. Rudąją planavau sūnui padovanoti (bet sakė per mergaitiška), kadangi ši apyrankė tiktų net ir naujagimio rankytei - slankiojanti virvelė gali prisitraukti prie pat rankos tiek, kiek reikia. 

Man šios apyrankės labai fainos - smulkios, bet traukiančios akį, tokios nei per daug, nei per mažai. Tiesa, internetinėje parduotuvėje sukeltos apyrankės, tiek jaspio, tiek amazonito ryškesnių spalvų, įvairesnių raštų, o maniškės labai neutralios, labai panašios. Amazonitui labai trūksta intensyvesnės žalios spalvos ir ryškumo, tačiau šių apyrankių vėrimas, karoliukų kalibravimas ir apskritai apyrankių kokybė labai puiki.


Vėrinys "Sąmoningumas"
LAZURITAS


Kaina: pilna kaina 34,97 Eur
Ilgis: apie 40 cm (+5 cm prailginanti grandinėlė)
Karoliukų dydis: 10 mm
Medžiagos: lazuritas ir metalinės detalės
Pirkti: Boho Mama

Ką sako gamintojas: „Sąmoningumas“ – minimalistinis vėrinys, kurio pagrindinis akcentas yra pasirinktos spalvos natūralūs akmenys. Šis vėrinys puikiai derės prie bet kokios vienspalvės palaidinės ar marškinukų. Be to, jį bus lengva priderinti prie kitų jūsų turimų natūralių akmenų aksesuarų: apyrankių, žiedų.

Lazuritas yra sėkmės ir gerovės palydovas. Savo šeimininkui jis padeda atsikratyti trumpalaikių problemų, nesvarbių dalykų ir pažvelgti į dalykų esmę.

Rinkitės vėrinį pagal tai, ko šiuo metu labiausiai reikia jums. Tie, kurie tiki akmenų galia, teigia, kad rinktis papuošalą su natūraliais akmenimis reikia remiantis intuicija.


Jie nepatinka skambaliukai, prikabintos papildomos detalės ar spalvų maišalynė, iš šio gamintojo galima rinktis "Sąmoningumo" vėrinius, kurių yra bent kelių (man regis 6-8) skirtingų akmenukų, kurie vienas nuo kito skiriasi spalva. Kai pirkau šį vėrinį, man labai norėjosi daugiau mėlynos spalvos tiek mano aprangoje, tiek daugiau jos mano aplinkoje. Netikiu akmenų galiomis, perskaitai grynai iš smalsumo, tačiau šį vėrinį iš ties išsirinkau intuityviai ir... negaliu atsidžiaugti. Papuošalas nerėžiantis akies, bet žvilgsnį patrauks, vienspalvis ir puikiai tiks tiek oficialesnėje (pvz darbo), tiek kasdienėje aplinkoje. Šitą vėrinį labai myliu ir man regis jis puikiai turėtų tikti visus metus ir ne tik prie vienspalvių drabužių, kaip siūlo gamintojas, bet ir prie raštuotų, ryškiaspalvių.


Apyrankė "Moteriškumas"


Kaina: pilna kaina 19,97 Eur
Ilgis: apie 16 cm (+6 cm prailginimas)
Karoliukų dydis: 4 x 9 mm
Medžiagos: amazonitas ir odinė virvelė + sagutė
Pirkti: Boho Mama

Ką sako gamintojas: Moteriškumas – tai gaivališka jėga, kurioje slypi neišmatuojama meilė, neįveikiama valia ir neapgaunama intuicija.

Pasirinkite savo moteriškumą atspindinčią apyrankę su šviesia ar tamsia virvele. Amazonitas padės atrasti išmintį ir pasisemti jėgų iš savo moteriškos energijos šaltinio.


Pati mėgstamiausia mano apyrankė, kurioje amazonitas, nors ir nėra tobulo vienodo atspalvio gabaliukų, tačiau čia visiškai pakanka akmens ryškumo, nemažai žalio atspalvio, o gabaliukai atrodo labai tolygiai. Šitas variantas puikiai tiks tiems, kurie nemėgsta karoliukų įvairovės ir norisi kuo lygesnio varianto. 

Apyrankės užsegimui pasirinkta sagutė ir odinė virvelė, dėl kurios labai nerimauju. Šiuo metu naudoju mažiausios apimties kilpelę ir jau vizualiai matau, kad virvutė labai apsitrynusi, turi mikro įtrūkimų, tad natūralu - nerimauju dėl nutrūkimo. Galiausiai ir apyrankė man labai brangi, mėgstamiausia iš visų kompanijos gaminių, tad bus gaila, kai virvelė nutrūks. 

Beje, šis gamintojas turi labai panašios stilistikos apyrankių, tad jei "Moteriškumas" ir žalsvas amazonitas ne jūsų skonio, jei norisi ryškumo ar daugiau spalvų, tikrai galima rasti ir ryškesnių variantų.


Kaklo vėrinys "Vasara"
AUKSINĖ


Kaina: pilna kaina 18,97 Eur
Ilgis: 39 cm (+6 cm prailginimas)
Karoliukų dydis: 2 mm
Medžiagos: stiklo karoliukai ir aukso spalvos metalas

Ką sako gamintojas: Vėrinys "Vasara" yra tobulas papuošalas už lango atšilus orams! Lengvas vienos eilės vėrinys gerai derės prie lengvų medžiagų ir vasariškų rūbų tekstūrų. Pasipuoškite "Vasara" ir eidami į darbą, ir į vakarėlį prie jūros. Žalsvai melsvas vėrinys nudažytas vasaros spalvų palete. Jis primena jūros bangas, dangų ir ežero gelmę.

Šį vėrinį galima derinti su kitais nedideliais vėriniais. Sluoksniuojant papuošalus galima išgauti savitą kombinaciją ir pritaikyti papuošalus prie daov individualaus stiliaus. Siūlome rinktis iš dviejų spalvų: sidabro arba aukso.


Gerai, o gal visgi šitas mylimiausias? :D Minimalistinis, trumpas kaklo papuošalas prie pat kaklo su keturių skirtingų atspalvių mažyčiais karoliukais ir metalo spalvos burbuliukais tarp jų. Vėrinys fantastiškas ir būtų tiesiog tobulas, jei ne vienas bet... šio vėrinio karoliukai, briauna prisilietę prie odos ją braižo. Ne, odos nepažeidžia, bet jei kur prisispaudžiu, jaučiasi nemaloniai. Bet visa kita yra puiku. Būtent šis vėrinys man padėjo atrasti Boho mama papuošalus, būtent dėl šio vėrinio padariau savo pirmą užsakymą ir juo dažniausiai puošiausi praėjusią vasarą.


Apyrankė "Laimė ir Sėkmė"
JUODA; ŽALIA


Kaina: pilna kaina 7,97 Eur
Ilgis: 17-24 cm (reguliuojamas)
Medžiagos: pinta virvelė
Pirkti: Boho Mama

Ką sako gamintojas: Laimė ir sėkmė lydi tuos, kurie gyvena santarvėje su savimi ir gamta. Tibeto apyrankė yra prisotinta senovinės simbolikos, gimusi iš ugningos aistros ir vienybės su Žeme ir Visata. Laimė ir sėkmė yra visai šalia, tereikia leisti sau jas patirti. Drąsi jėga ir dvasios turtai bus lengviau pasiekiami, turint mažą priminimą apie tai, ko siekiate. „Laimė ir sėkmė“ – etiška apyrankė, surišta iš aukščiausios kokybės siūlų.

Rinkitės iš 4 spalvų:
Juodos,
Raudonos,
Bordinės,
Žalios.

Apyrankės spalvą geriausia rinktis intuityviai, ji suteiks energijos, kurios jums dabar reikia ir padės pažadinti jūsų viduje snaudžiančią galią.


Pinta medžiaginė apyrankė su reguliuojamu dydžiu, tačiau iš karto turiu akcentuoti, kad ji netiks, pvz vaikiškiems riešams, kaip kad "Draugystės" apyrankė. Ši apyrankė tvirtai supinta ir nors atrodo labai paprasta, tačiau puikiai tinka prie minimalistinių apyrankių, prie karoliukų apyrankių jas sluoksniuojant ir sukuriant bohemišką nuotaiką. Aš ją dažniausiai nešioju su raudono siūlo apyrankėmis, su smulkiomis gintaro apyrankėmis ar kaip nuotraukoje - su gintaro burbuliuku. Beje, nors nusipirkau porą, tačiau viena jų jau "privatizuota" ir mano papuošalų dėžutėje nebegyvena.


Akmenukų rinkinys "7 gyvenimo jėgos"
L DYDŽIO

Kaina: 14,97 Eur
Dydis: 2,5 - 3,7 cm (L dydžio)
Medžiagos: natūralūs akmenys: kvarcas, ametistas, aventiurinas, tigro akis, jaspis, korneolis, obsidianas

Ką sako gamintojas: 
Akmenys - talismanai:
KVARCAS - sąmoningumas, aiškumas, gyvenimo vizija
AMETISTAS - intuicija, įkvėpimas, dvasingumas
AVENTIURINAS - kūrybiškumas, iššūkiai, optimizmas
TIGRO AKIS - balansas, pasitikėjimas, klestėjimas
JASPIS - stiprybė, kantrybė, ryšys su gamta
KORNEOLIS - aistra, seksualumas, gyvybinė jėga
OBSIDIANAS - energija, apsauga, tikslo siekimas


Aš nesu iš žmonių, tikinčių stebuklingomis akmenukų galiomis ir gebėjimu suteikti kažkokias savybe žmogui, tačiau akmenyse mane labai žavi akmenų spalvos, įdomios akmenų susidarymo aplinkybės, cheminė sudėtis, na ir šiaip, tokie akmenukai man veikia kaip streso malšinimo priemonės - dirbu sukiojant akmenuką tarp rankų, tad vis rečiau galvojant pešu sau plaukus. Tad nors šitas rinkinys netarnaus kaip kažkoks stebuklingas žmogaus galimybes pastiprinantis superrinkinys, tačiau man padės tyrinėjant akmenukus ir bandant malšinti įtampą darbo metu.
-----------------------------
Ne toks jau ir mažas kiekis iš šios kompanijos gyvena mano namuose. Žiūrinėdama pardavėjo svetainę, turiu pastebėti, kad tokie papuošalai yra nišinė rinka - patiks ne kiekvienam, o greičiausiai ir ne visi. Aš vis pasižiūriu naujienas ir šiuo metu išleista kolekcija ne visiškai įtinka mano skoniui. Tačiau tarp gamintojo pasiūlos radau nemažai sielai artimų gaminių. Ir pasirinktų papuošalų man tik neramu dėl segiojamų apyrankių, manau jų odelė netruks nutrūkti, o  tai jau aiškus signalas, kad papuošalai nėra ilgaamžiai. 

O man labai smalsi jūsų nuomonė - ar jums patinka tokio stiliaus papuošalai?
Ar turite ir ar mielai nešiojate?
Na ir smagiausias - ar žinojote apie Boho Mama papuošalus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš turiu tokią pačią amazonito apyrankę! :) Man ją padovanojo draugė. Taip ir sužinojau apie Boho mamą. Labai patinka, prie visko tinka ir svarbiausia, kad neskimbčioja, todėl netrukdo dirbti su kompiuteriu. Dar turiu pakabuką su lavos akmeniu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip faina - esam apyrankių sesės :D
      Apyrankė tinka prie visko, bet ne visi gamintojo papuošalai yra lengvai derinami. Su kai kuriais man šiek tiek sudėtingiau :)

      Panaikinti
  2. kažkaip abejoju, kad boho stiliaus papuošalai prie visko tinka... sakyčiau, atvirkščiai, tiek boho stiliaus papuošalai, tiek rūbai sunkiai derinami...manęs nežavi šis stilius...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viskas gerai, tikrai ne visiems toks stilius patinka :)
      O papuošalų derinimas man regis priklauso nuo dviejų dalykų: spintos turinio ir asmeninio skonio.

      Panaikinti

Rašyti komentarą