7TH HEAVEN "Dead Sea" Sheet Mask Calming & Cleansing - raminamoji ir valomoji lakštinė veido kaukė su Negyvosios jūros druska ir dumbliais

Veido kaukės yra puikus būdas greitai pagerinti veido odos būklę, sudrėkinti, valyti, stangrinti, pagerinti odos būklę... Kaukių būna pačių įvairiausių ne tik efektu, bet ir stiprumu - vienos jų veiksmingos, tačiau pasitaiko ir tokių, kurias užsidedi ir poveikio taip ir nesulauki. Pažįstama situacija? Man puikiai, tačiau yra kelios kompanijos, kurių kaukės praktiškai niekuomet nenuvilia. Šiandien apie vieną jų - 7th Heaven kompanijos produkcija ir šiam kartui ant veido dedu Dead Sea lakštinę veido kaukę, žadančią raminti ir valyti veido odą.


Produktas: 7TH HEAVEN "Dead Sea" Sheet Mask Calming & Cleansing - raminamoji ir valomoji lakštinė veido kaukė su Negyvosios jūros druska ir dumbliais
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - valyti nešvarumus, raminti, gaivinti, drėkinti, suteikti glotnumo, švelnumo ir lygumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio drėkinimo
Tūris: 1 lakštas
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Greitas būdas nuvalyti ir atgaivinti odą. Vos 5 minutės ir veidas vėl švytės, o oda bus švelnesnė ir lygesnė. Skirta visų tipų odai. Veido kaukė gerai nuvalo nešvarumus. Negyvosios jūros druska ir jūros dumbliai nuramina, atgaivina ir drėkina pavargusią odą, glotnina jos paviršių.
Naudojimas: nuvalyti makiažą, išimti kaukę iš pakuotės ir išskleisti. Atlošti galvą atgal ir uždėti veido kaukę taip, kad gerai priglustų. Palikti 5-10 minučių. Nuėmus kaukę, likusį ant veido skystį įmasažuoti. Sudrėkinti veidą vandeniu ir nusausinti.


Pakuotė. Plastikinis, vienkartinis pakelis. Kompanijos produktų dizainai puikiai atpažįstami ir tikriausiai nenuostabu, kad ant kiekvieno produkto - merginos paveiksliukas su kauke, kuri įdėta būtent tame kaukės maišelyje. Papildomai dizainas dar puoštas pagrindiniais ingredientų paveiksliukais, šiuo atveju mineralais, kurie atrodo labiau lyg debesys dangaus fone. Elegancijos dizaine nėra, tačiau mano žvilgsnį šios kompanijos pakuotės visuomet patraukia.

Kvapas stiprus, intensyvus, gaivus aromatas, kuris man kažką labai labai primena. Visą kaukės ant veido buvimo laiką sukau galvą ką primena lyg ir švaros, lyg ir gaivos aromatas ir geriausia asociacija, kuriai pavyko prilyginti yra... vaistai! Ligoninės tvarstomasis, bet toks pagerintas, labai labai švarus, šviežiai išvėdintas, kurio ore tvyro tvarsčių ir vaistų kvapas. Kvapas jaučiamas visą kaukės buvimo ant veido laiką ir dar gerą pusvalandį po, tad iš ties gali suerzinti kvapams jautresnius žmonės.

Konsistencija vidutinio storio medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Glucose, Sodium Citrate, Parfum, Xanthan Gum, Maris Sal, Citric Acid, Menthol, Sorbitol, Potassium Iodide, Potassium Thiocyanate, Chlorella Pyrenoidosa Extract, Fucus Vesticulosus Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Maris Salt, Spirulina Maxima Extract, Sodium Benzoate, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase


Poveikis.  Pirmiausia pasidžiaugsiu priemonės sudėtinėmis dalimis - visiškai puikios, saugios naudoti, tačiau dėl kitų aspektų aš nesu tikra ar tiktų jautriai odai. Su šia kauke mane aplankė visa skalė pačių įvairiausių emocijų. Pirmiausia dėl kvapo - jis buvo labai keistas, vaikui smirdėjo, o man keistai, neįprastai patiko! Įsivaizduojate? Tas tvarsčių, vaistų ir gaivos kvapas man keistai, bet kvepėjo, traukė ir malonia kuteno uoslę. 

Šios kaukės medvilnės lakštas pritaikytas europiečių odai, tačiau ne visai tinkamai suformuotas - nėra jokių įkirpimų, palengvinančių uždėjimą ant veido, negražiai užsideda nosies sritis, tačiau et, kažkaip užlanksčiau, prilyginau ir lyg ir tiko. 

Iš pradžių veido kaukė pasirodė vėsoka, o netrukus... o Dieve, kaukė pradėjo dilgčioti odą, o visas veidas, tarsi priliestas ledu - šalti. Tačiau veidas nešalo, vėso, bet oda nenudegė, nesudirgo, bet pojūčiai keisti. Nuėmus kaukę nuo veido jis jautėsi lyg būtų šaldytas, nors rankomis liečiant odą, paviršius visiškai nešaltas. Sakiau, kad tikra pojūčių karuselė!


Ko jau ko, tačiau tokio efekto aš tikrai nesitikėjau! Mano oda atrodo visiškai švari, matinė, tačiau labai skaisti, o paviršius... lygutis, švelnus ir malonus liesti. Atrodo, kad veido kaukė atgaivino odą, tačiau tikriausiai labai daug drėkinimo iš šios kaukės nebuvo. Sakyčiau tas matinis skaistumas, vizuali švari ir švelnumas yra patys stipriausi kaukės poveikiai. Na visai patiko, tikėjausi kažko kito, tačiau efektas stiprus, geras ir man patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai