PIRMAS ĮSPŪDIS. AUSTRALIAN GOLD kūno pienelis su bronzantais SPF 15, itin atsparus vandeniui su kavos ekstraktu

Vakar lėkėm prie jūros ir būtent vakar nusprendžiau išbandyti turimą saulės kosmetikos mėginį, kuris iki šiol tik mėtėsi namuose, nes, viskas paprasta, - aš jį tiesiog pamiršau. Dažniausiai jei mėginių neišbandau iš karto, juos primirštu, pritingiu, nenoriu bandyti. Viskas, taisau klaidą, išbandžiau ir trumpai noriu papasakoti savo įspūdžius.


Ką žada gamintojas: Efektyvi apsauga nuo UVA/ UVB spindulių ir subtilus odos atspalvis vienu metu. Atrodykite puikiai net pirmą dieną paplūdimyje. Nereikia laukti – natūralios karamelės bronzantas suteiks subtilų atspalvį vos tik pasitepsite losjonu. Praturtintas vitaminu E, kuris saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Alijošius ir egzotiniai aliejai pamaitins, sudrėkins ir suminkštins odą. Išskirtinis, pasaulyje pripažintas, atostogų aromatas.

Pilno dydžio pakuotė.

Sudėtis: AQUA, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYLPHTHALIMIDEPROPYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, C12-15 ALKYL BENZOATE, POLYETHYLENE, PHENOXYETHANOL, ISOPROPYLPHTHALIMIDE, BENZOPHENONE-3, CARAMEL FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENEACRYLATES C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 20, CARBOMER, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERINHYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSEPOLYSILICONE-15SORBITAN OLEATETOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, ALLANTOIN, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, GLYCERINALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COUMARIN, LINALOOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACTHELIANTHUS ANNUUS SUNFLOWER SEED OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, OLEA EUROPAEA OLIVE FRUIT OIL, TERMINALIA FERDINANDIANA FRUIT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, COFFEA ARABICA SEED EXTRACT.


Kiekis: mėginio kiekis 10 ml. Pilnas gaminio kiekis 237 ml
Kaina: 24,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Eurovaistinė, KlipShop
Gamintojas: "Australian Gold". Pagaminta JAV


Mano nuomonė. Šios kompanijos apsaugos nuo saulės produktų sudėtinės dalys niekada nebuvo nepriekaištingos, tačiau aš prie šios kompanijos grįžtu, nes produkcija iš ties patikimai saugo nuo saulės, lengva tolygiai padengti ir tiesiog jautiesi saugiai jas naudojant.

Šis losjonas lengvutės konsistencijos, tad iš ties labai lengva ne tik įmasažuoti į odą, bet ir tolygiai padengti. Priemonė švelniai rusvos spalvos, su bronzatu, kuris iš karto suteikia odai spalvą, tačiau neišlieka, nes po jūros tiesiog viską nusiplovė duše. Noriu pagirti labai malonų, intensyvų kosmetinį, saldų aromatą. Nors kvapas aiškiai jaučiamas ir dar kuris laikas po padengimo sklaido aplink ore, tačiau prie jo nepuola vabzdžiai, vadinasi buvimas paplūdimyje neerzins. O taip, turėjau kažkokią kūno priemonę, prie kurios kvapo puolė visi paplūdimyje buvę vabaliukai!

Priemonė greit susigeria ir ant odos paviršiaus nepalieka lipnumo. SPF15 yra per mažas apsaugos faktorius, kūnui renkuosi mažiausiai SPF 30, tačiau ir su šiuo losjonu apsaugos apsiniaukusią dieną regis pilnai pakako, o kaip realiai apsaugo losjonas, tiesiog sunku pamatuoti namų sąlygomis. Naudojant jaučiausi gerai ir saugiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai