DOUGLAS Felt Tip Eyeliner - skystas akių pravedimas "3 Extra Black"

Man atrodo šį mėnesį truputį pasipildysiu dekoratyvinės kosmetikos, bet ne todėl, kad labai reiktų, o dėl to, kad tiesiog noriu. Taip, kartais pasiduodu ir savo norams bei leidžiu sau įsigyti vieną ar kitą, gal ne būtiną, bet ilgą laiką žiūrinėtą produktą. Kol kas dar nieko iš dekoratyvinės kosmetikos nenupirkau, bet krepšelis sudėtas, tereikia nuspręsti ar labai noriu? O kol namuose neturiu nieko naujo, po truputį į blogo turinį traukiu jau turimą, bet bloge taip ir neparodytą dekoratyvinę kosmetiką. Šį kart rankose, ant akių ir bloge - Douglas skystas akių pravedimo pieštukas, kuris žada itin lengvą dengimą ir žada, kad pravedimas bus lengvas, kaip vaikų žaidimas. Jau esu bandžiusi, naudojusi, bet nuomonę noriu palikti ir tinklaraštyje.


Produktas: DOUGLAS Felt Tip Eyeliner - skystas akių pravedimas "3 Extra Black"
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvai naudojamas
Labiausiai nepatiko: alkoholio kvapas, tad tikriausiai sudėtyje jo yra
Tūris: 1,6 g
Kaina: apie 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Skystas akių pravedimo pieštukas padeda pasiekti įspūdingą efektą. Plono galiuko, lengvai naudojamas pieštukas be didesnių pastangų leidžia brėžti pravedimus ir užtikrina ilgai išliekantį akių kontūrą. 


Pakuotė. Pieštuko formos juodo plastiko pakuotė su sidabro spalvos užrašais atrodo  'švari', neperkrauta, elegantiška ir minimalistinė. Gražu ir patrauklu akiai ir nieko nereikalingo. Deja, lipduką, po kuriuo slepiasi ingredientų sąrašas aš sugadinau, tad labai apmaudu, bet sudėtinių dalių sąrašo pateikti negaliu.

Akių pieštuko aplikatorius yra itin minkštas, lankstus, smailėjančios formos, todėl atrodo, kad bus itin patogus dengti kontūrą be didesnio vargo ir kalbu tiek apie paprastą liniją, tiek geometrinius pravedimus.


Kvapas žadėjau rašyti natūralus, neutralus, tačiau uostant iš pakuotės jaučiasi lengvas alkoholio dvelktelėjimas. Greičiausiai sudėtyje jo yra.

Konsistencija skysta.


Sudėtis: deja, sugadinau savo dvipusį lipduką, nebegaliu atplėšti, kad perskaityčiau sudėtines dalis.


Poveikis. Kadangi neturiu aiškios priemonės sudėties, apie ją ir nekalbėsiu, gal tik spėlioju, kad sudėtyje turėtų būti alkoholio, nes jaučiasi. Tačiau pagirsiu minkštą, lankstų aplikatorių, kuriuo labai lengva brėžti tiek labai plonas, tiek storesnes kontūro linijas. Pieštuko aplikatoriumi lengva naudotis, brėžti tiek tiesias, tiek banguotas linijas. Iš ties beveik vaikų žaidimas!

Džiaugiuosi, kad kontūro pieštukas intensyviai pigmentuotas, ryškiai juodas ir puikiai  atrodo ant odos. Pieštukas tik padengus blizgus, šiek tiek paryškina raukšleles, tačiau netrukus tampa visiškai matinis.


Tik padengus galvojau, kad pieštukas nelaikys, nes buvo labai lengva nuvalyti pravažiuotą pro šoną kontūrą ir nubrėžti iš naujo. Bet nudžiūvęs ant odos pieštukas puikiai laiko visą dieną - netrupa, nenusitrina, nesutrūkinėja. Gal jei stipriai trinsite akis ir pavyks sugadinti kontūrą, tačiau kas trina akies dienos metu? 

Sakyčiau geras pieštukas, kuris puikiai tiks pradedantiems dėl lengvo naudojimo ir atlaikys bent jau darbo dieną. Žinoma, mano oda sausa, nežinau kaip laikytų ant riebios odos ar itin karštą dieną (tokiomis paprastai nesidažau), tačiau pieštukui keliu liuksą ir ateityje nebebijosiu išbandyti daugiau Douglas akių pravedimų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai