Ombre melsvas - sidabrinis makiažo šepetėlių rinkinys (5 vnt.), pirktas ebay

Kažkada senai ieškojau patogių įrankių kelionėms, na žinote, išvyksti kažkur kelioms dienoms ir žinai, kad norėsis pasidažyti, norisi turėti ne tik makiažo priemones, tačiau ir šepetėlius. Tuo metu, matyt paskaičiavusi lagamino tūrį, pagalvojau, kad man reikia kuo mažesnių įrankių ir ieškojau, ieškojau, kol galiausiai nusipirkau va tokį rinkinį. Jį jau turiu senokai, tačiau kuris laikas sukusi galvą, ar reikia bent trumpo įrašo, nusprendžiau trumpą atsiliepimą palikti.


Produktas: Ombre melsvas - sidabrinis makiažo šepetėlių rinkinys - 5 vnt.
Gamintojas: nenurodytas.  Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių ir veido makiažo pagrindiniams poreikiams
Medžiagos: sintetiniai plaukeliai; plastikas
Labiausiai patiko: dailus dizainas
Labiausiai nepatiko: nefunkcionalūs
Matmenys: ilgis 8-10 cm
Kaina: $11.15 US (10,42 Eur)
Kur galima įsigyti: ebay

Ką žada gamintojas: 5 makiažo šepetėliai, skirti skaistalams, makiažo pagrindui, akių šešėliams, maskuokliui, akių pravedimui, antakiams, blakstienoms, lūpų komtūrui ir kitiems makiažo poreikiams. 
Šepetėlio šereliai itin lengvi, švelnūs, minkšti, elastingi ir malonūs liestis prie odos. Šereliai lengvai paima priemones ant plaukelių. Profesionalus šepetėlių dizainas patogus keliaujant, tinka visiems odos tipams Gal būti naudojamas tiek makiažo naujokų, tiek profesionalų. 
Reguliariai plaukite makiažo šepetėlius bent kartą savaitėje.


Makiažo šepetėlių rinkinys atkeliavo gausiai supakuotas plastikinėse pakuotėse: pirmiausia skaidraus plastiko maišelis, kuriame dar beveik toks pat, užspaudžiamas maišelis, o jame, kiekvienas šepetėlis, supakuotas atskiriame plastiko maišelyje. Suprantu, kad saugumas labai svarbus ir norisi, kad pirkinys pasiektų nepriekaištingos kokybės, tačiau čia tikrai nemažai maišelių, gal pvz, vieno jų visai nereiktų? 


Nemeluosiu, kad dėmesį į šepetėlius atkreipiau dėl jų galvučių. Priešingai, mano žvilgsnį patraukė nedidelis dydis ir kotelių dizainas. Na jūs tik pasižiūrėkite, kaip dailu - sidabro ir žydros spalvos koteliai visai neatrodo kaip plastikiniai! Pasižiūrėjus galima pamanyti, kad šepetėliai pagaminti iš susuktų metalinių gijų. Šepetėlių kotelių išvaizda labai daili ir patraukli akiai.

Gamintojas sako, kad šepetėlių šereliai labai švelnūs, minkštučiai ir patogūs. Toks yra tik pats didžiausias šepetėlis, labai švelnus, malonus, o kiti šepetėliai suformuoti plokščiomis galvutėmis, šereliai akivaizdžiai kitokio pluošto, sintetiniai kieti, spyruokliuojantys ir ne tokie malonūs liestis prie veido odos, kaip didžiojo šepetėlio.


1. Šepetėlis pudrai, skaistalams, bronzinei pudrai
Minkščiausias, švelniausias ir pats geriausias šio rinkinio šepetėlis. Jis turėtų būti skirtas visiems sausiems veido produktams dengti. Šepetėlio galvutė kirpta užapvalintai, tad man asmeniškai pudrai nelabai patogus. Gražiausiai su juo pasidengia skaistalai ir bronzinės pudros, tad tam ir naudoju. Šiam šepetėliui neturiu jokių priekaištų - iš ties patogus įrankis.

2. Plokščias skystos pudros/ makiažo pagrindo šepetėlis
Tokiu šepetėlius naudojo mūsų mamos ir vyresnės sesės skystam makiažui ant veido dengti ir... dažnai užtepdavo per storu sluoksniu, priemonės pasidengdavo netolygiai, ant odos likdavo priemonės dryžiai. Lygiai taip pat ir šiuo atveju - šereliai per kieti tolygiam dengimui, tad jei ir naudoju tokį šepetėlį, po jo dar turiu produktus išsklaidyti kempinėlė. Ir čia savęs klausiu - o kam man dvigubas darbas? Pudras galima iš karto dengti kempinėlėmis, tad kam dar vienas, netobulas, nepatogus šepetėlis?

3. Plokščias maskavimo priemonių šepetėlis
Nedidelis, ženkliai mažesnis šepetėlis - pudros šepetėlio mini kopija. Ir vėlgi, man su juo dengti maskuoklius nėra patogu, dengiasi netolygiai, maskuoklio išsklaidyti normaliai nepavyksta, o rezultatas niekad nedžiugina. Gal kokiam spuogui užtepti, bet ne maskuokliui išsklaidyti. Nepatinka.

4. Plokščias lūpų priemonių šepetėlis
Dar mažesnė aukščiau minėtų šepetėlių kopija, tik šiuo atveju man visai patinka tokiu šepetėliu tiksliai padengti lūpų dažus. Anksčiau turėjau nemažai lūpų priemonių paletėse ar balzamų indeliuose, tai tam tikslui tokio tipo šepetėliai visai pasiteisina. Bet ne kasdieniam naudojimui lūpų šepetėliais naudojuosi labai retais atvejais.

5. Mažytis, siauras šepetėlis
Šitas šepetėlis jau ne plokščias, o apvalus, smulkutis, užapvalinta galvute, tačiau šereliai tokie pat kieti, kaip prieš tai esančių trijų šepetėlių. Šis šepetėlis teoriškai tiktų pravedimui ar lūpų kontūrui, tačiau tiems tikslams nelabai patogus, man lūpoms naudoti trūksta plokštumo, o akių kontūrui - galiukas pernelyg lankstus. Nelabai radau paskirties šiam šepetėliui, o ir patogumo maža.


Tiesa, ta, kad šis rinkinukas patrauklus akims ir lyg ir būtų tinkamas kelionėms, nes yra mažutis, patogus keliauti. Visgi, makiažo šepetėliai nefunkcionalūs, rinkinys negali patenkinti visų makiažo poreikių, tarkim, akių šešėlių, antakių šepetėlių čia nėra, o didžioji dalis esančių šepetėlių nefunkcionalūs, nepatogūs. Ir tikriausiai tiesa ta, kad dauguma ebay esančių šepetėlių rinkinių skirtų sugundyti akis, skatinti įsigyti, tačiau dauguma rinkinių labai neapgalvoti, nepatogūs ir nefunkcionalūs, todėl rinktis reikia labai atsargiai ir atsakingai. Rasti patogius šepetėlius ten tikrai įmanoma, bet reiktų labai atidžiai apžiūrėti ir neskubėti pirkti akims gražaus rinkinio. Akivaizdu, kad šis rinkinukas buvo mano akių pagunda, gražus pažiūrėti, bet nepatogus naudoti. Aš dar bandysiu susidraugauti su šiuo rinkiniu, tačiau greičiausiai šepetėliai mano namuose ilgesnį laiką neužsibus. Ir jei reikia rekomendacijų, iš ebay galiu drąsiai rekomenduoti Jessup rinkinius - pats geriausias kainos ir kokybės santykis!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai