RITUALS... "The Ritual of Jing" gabalinis muilas su lotosu ir jujube

Šiandien sekmadienis ir apsitvarkę namuose, ruošiamės su vaiku tiesiog smagiai praleisti laiką, keliausim į vakarinį pasivaikščiojimą. Bloge jau kuris laikas noriu įvesti šiokius tokius pokyčius, nes rašyti kiekvieną dieną ilgą laiką tikriausiai niekam nėra įmanoma. Tiksliau įmanoma, bet gal nelabai sveika - kiekvienam reikia išeiginių ir poilsio. Greičiausiai tokia diena atsiras kartą savaitėje arba, net jei ir rašysiu, bus trumpas įrašėlis. Kaip ir šiandien, noriu labai trumpai papasakoti apie muilą iš nebandytos Jing kolekcijos iš Rituals, papasakoti įspūdžius ir lėkti pasimėgauti likusio savaitgalio dienomis.


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Jing" gabalinis muilas su lotosu ir jujube
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: daug nesaugių kvapų ingredientų, o kvapas per silpnas
Tūris: 25 g
Kaina: neįsivaizduoju, nepavyko rasti gabalinio muilo 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse (greičiausiai rinkiniuose)

Ką žada gamintojas: Įkvepta senovės Kinijos Jing koncepcijos kolekcija reprezentuoja ramybę. Su kolekcijos produktaisatgaukite vidinę ramybę ir atsipalaiduokite.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Palm Kernel Acid, Glycerin, Sodium Chloride, CI 77891, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Zizyphys Jujuba Fruit Extract, Butylene Glycol, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Mano nuomonė. Pirmiausia tikriausiai didžiausia nuostaba yra pats muilas - Rituals kompanija turi gausybę priemonių, tačiau gabalinių muilų greičiausiai ir nesu mačiusi, o gal niekad neatkreipiau dėmesio? Greičiausiai ir pats muilas iš šios kompanijos nebūtų mano pirmas pasirinkimas, tačiau rankose turiu mažytį gabaliuką, jį išbandžiau ir noriu trumpai pasidalinti kas ir kaip.

Priemonės sudėties pagrindas atrodo labai saugus - gamintojas nenaudoja SLS, tačiau sudėties gale rikiuojasi nesaugūs kvapų ingredientai, kuriuos greičiausiai buvo galima pakeisti šiek tiek saugesniais. Rituals kompanijos produkcija išsiskiria labai maloniais, intensyviais aromatais, tačiau šiuo atveju likau kiek nusivylusi -muilas kvepia tiesiog muilu! Taip, aromate jaučiasi gaivos, užuodžiu vandens natas ir kažką panašaus į džiovintus vaisius, tačiau aromatas palyginus silpnas, trūksta kvapo intensyvumo. Lyg ir suprantu, kvapas dedikuotas vidinei ramybei, tačiau jei ne natų gama, tai bent stiprumu galėjo nudžiuginti.

Šis muilas labai intensyviai putoja, švariai prausia rankų odą. Per naudojimo laikotarpį nespėjau pajausti jokio sausumo, tačiau akcentuoju, kad muilo gabaliukas nedidelis, naudojau trumpai, tad gali būti, kad tiesiog nespėjau gerai ištyrinėti. O ir pats muilas gana greit tirpsta, jei muilinėje paliekamas bent lašelis vandens. Ir šioje vietoje aš nežinau, ką daugiau turėčiau pasakyti - taip prausia gerai, taip gerai putoja, tačiau sudėtis nesužavėjo, pritrūko kvapo intensyvumo, o greičiausiai ir kaina nėra tokia menka, palyginus su mano mėgstamais muilais. Išbandžiau, susipažinau ir žinau, kad šios linijos kvapas tiesiog ne man, o šios kompanijos muilai manęs nežavi. Jei ieškote kažko iš Rituals - išbandykite kūno dulksnas, prausimosi putas ar kūno kremus - geriausi iš geriausių!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė 

Komentarai