ORIFLAME "Swedish SPA" Whipper Waves Body Butter - kūno sviestas

Kažkas klausėte, kiek dar tų Oriflame produktų bus, tai va, jei ir jums kilo toks klausimas - tai tikrai dar kažkiek bus. Žinau, kad veido priežiūros priemonių tikrai nebebandysiu, mano odai netinka, tačiau kūno priežiūros dar vis norisi bandyti, o ir kvepalai mane domina. Taip kad kartas nuo karto bus, o ir šiaip, ne masiškai gi, ne kiekvienas įrašas 😁 bet tikrai dar bus. Apskritai žadėti, kad kokios nors kompanijos produktų niekad nebandysiu ir čia neaprašysiu negaliu - keičiasi ir nuomonė, kinta poreikiai, smalsumas atsiranda vienam ar kitam produktui. Taip kad jokių pažadų - sudomins, pirksiu ir bandysiu. 
Na o šiam kartui turiu kūno kremą iš Swedish SPA serijos, kuri prieš kokius 15 metų man labai patiko. Regis maždaug tuo metu buvau išbandžiusi daugumą šios linijos produktų, tik šio kremo neatsimenu, puikiai pamenu atpalaiduojantį kvapą, tad vedama smalsumo, nusprendžiau įsigyti.


Produktas: ORIFLAME "Swedish SPA" Whipper Waves Body Butter - kūno sviestas
Gamintojas: "Oriflame", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: kūno odai - maitinti, glotninti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: apsunkina kūno odą/ palieka plėvelę
Tūris: 200 ml
Kaina: pilna kaina 14,00 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: Sodrus, kreminis kūno sviestas, kuris puikiai susigeria į odą. Su kokosų aliejumi, taukmedžio sviestu, rapsų ir saldžiųjų migdolų aliejais padeda maitinti ir glotninti. Drėkiklių 2 kartus daugiau nei įprastame „Oriflame“ kūno kreme. Atpalaiduojamasis vandens kvapas padeda nusiraminti ir atsipalaiduoti. Neriebinantis, greitai susigeriantis.

Skirkite laiko poilsiui gamtoje, kad atpalaiduotumėte kūną ir protą. Tai švediškas būdas pailsėti. Nuo aliejų, kurie virsta pieniška puta, iki šilkinio minkšto mineralinio molio ir kūno sviesto – puikios „Swedish Spa“ kolekcijos gaminiai padeda numalšinti įtampą ir pripildyti jus vidine ramybe. Su „Swedish Spa“ galite pasisemti įkvėpimo iš gamtos būnant namuose.


Pakuotė. Plastikinis indelis su užsukamu dangteliu. Man visai patinka pastelinės mėlynos spalvos indelis ir dailus dizainas. Nežinau ar jis kalėdinio leidimo, bet kažkodėl su sidabro spalvos blizgiomis detalėmis ir šventiškai atrodančia spygliuočių puokštele. Mano akiai patrauklu, paprasta ir žavu.

Kvapas gana stiprus ir intensyvus. Gamintojas sako, kad kvepia vandens natomis. Nepasakyčiau, kad 100% vanduo, tačiau aromatas gaivus, raminantis ir labai, labai malonus. Kiek pamenu, labai panašiai kvepia visi šios serijos gaminiai ir būtent dėl aromato geruoju prisimenu Swedish SPA seriją.

Konsistencija. Lyg ir turėtų būti sviestinė, tačiau ji ne visiškai tokia, kaip įsivaizduojame sviestą. Nors konsistencija rieboka, sunkoka, bet minkšta iš išorės. Iš ties, šiek tiek primena tirštą, suplaktą grietinėlę, tik be oro burbuliukų.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL, CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CERA ALBA, STEARIC ACID, SODIUM POLYACRYLATE, PALMITIC ACID, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, BENZYL SALICYLATE, PROPYLPARABEN, GERANIOL, LIMONENE, CANOLA OIL, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, CI 16035, CI 42090.


Poveikis. Kūno kremo sudėtis visai nebloga, yra daug odą kondicionuojančių ingredientų ir odos minkštiklių. Visas būtų gerai, jei ne nesaugūs konservantai, kurie būtini, kad priemonė išliktų šviežia bei krūva kvėpiklių, būtinų maloniam priemonės aromatui. Aromatinės medžiagos kosmetikos priemonėse yra kiekvieno skonio reikalas, aš asmeniškai nemėgstu parfumuotų veido priežiūros priemonių, o kūnui atvirkščiai, man norisi, kad kremai ir kūno prausikliai maloniai kvepėtų.

Jau minėjau, kad kūno sviesto konsistencija keistoka, jis kiek sunkiau geriasi į kūno odą, tenka ilgokai pamasažuoti, kad pilnai susigertų, o ir dėl sudėtyje esančio bičių vaško, kuris sukuria ant odos apsauginę plėvelę, kremas jaučiamas bent pusdienį ant kūno odos. Ir čia greičiausiai jau skonio reikalas - vasaros metu man nepatinka ant odos jausti kremo sluoksnį. Produktas lyg ir apsunkina odą, tačiau... rudens ir pavasario metui ta jaučiama plėvelė visiškai neerzina. 

Kūno kremas maloniai kvepia ir šis kvapas mane atpalaiduoja, padeda jaustis maloniai. O kalbant apie poveikį, na taip, produktas suteikia intensyvaus švelnumo, oda atrodo lygesnė ir jaučiamas maitinamasis efektas. Man asmeniškai norėjosi intensyvesnio drėkinimo odai, tad greičiausiai kūno sviestas labiau tiks šaltuoju sezonu, nei karštomis vasaros dienomis. Pačiai neįprasta, bet visai neblogai, ypač, jei reikia maitinimo ir švelnumo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai