7TH HEAVEN "Pink Guava" Peel-Off - valanti ir poras mažinanti, nulupamoji veido kaukė su guavos ekstraktu

Naują savaitę pradedu nuo veido kaukės, kurių turiu labai gausų kiekį, tad rinktis tikrai yra iš ko. Deja, ne visos veido kaukės skirtos mano tipui, kelios dovanotos, tad nors jų nesirinkau, išbandyti labai smalsu. Tarkim turiu kelias nulupamas veido kaukes, o nulupamos tikrai nėra mano mėgstamiausios, bet nepaisant to, nusprendžiau pabandyti vieną iš jų. Šį kart ant veido odos tepiau 7th Heaven rožinę veido kaukė su guavos ekstraktu, stebėjau įspūdžius ir iš kart pasakoju jums.


Produktas: 7TH HEAVEN "Pink Guava" Peel-Off - valanti ir poras mažinanti, nulupamoji veido kaukė su guavos ekstraktu
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - valyti poras, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: riebiai, mišriai, probleminei odai
Labiausiai patiko: suteikia matiškumo (tik man jo nereikia)
Labiausiai nepatiko: oda neigiamai sureagavo į alkoholį
Tūris: 10 ml
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Nulupamoji veido kaukė giliai valo odos poras, pašalina nešvarumus. Kaukės sudėtis papildyta vaisių vitaminu C, mangostaninių garcinijų ir guavos ekstraktais.
Naudojimas: Nuvalykite veidą. Kaukę tepkite storu sluoksniu ant švarios veido odos. Palaukite, kol ji sukietės. Pirštais suimkite už kaukės krašto ir švelniai ją nulupkite. Rekomenduojama kaukę naudoti kas savaitę.
 

Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis su priemonės doze vienam naudojimui. Nors šios kompanijos dizainai neįtikėtinai perkrauti, labai ryškūs ir žaismingi, tačiau puikiai atpažįstami ir man labai mieli. Kaip prieš 12 metų, kai pirmą kart pabandžiau šios kompanijos kaukes, taip ir dabar, vis dar akimis nuglostau neįtikėtinai perkrautą, tačiau širdžiai mielą pakuotę.  Ryškiai rožinis dizainas, puoštas viaisų gabalėliais - tiesiog traukia žvilgsnį, nors nėra labai skoninga.

Kvapas sintetinis vaisinis aromatas, stiprus. Man asmeniškai nėra labai malonus, tačiau ir nerzino, kol kaukė buvo ant veido odos.

Konsistencija lipnoka, vidutinio tirštumo masė.

Sudėtis: Aqua, Polyvinyl alcohol, Alcohol denat, PPG-1-PEG-9 Lauryl glycol ether, PVP, Glucose, Parfum, Xanthan gum, Glycerin, Citric acid, Sorbitol, Garcinia mangostana (Mangosteen) fruit extract, Potassium iodide, Citrus aurantifolia (Lime) fruit extract, Cucumis melo (Melon) fruit extract, Psidium guajava (Guava) fruit extract, Pyrus communis (Pear) fruit extract, Pyrus malus (Apple) fruit extract, Potassium thiocyanate, Sodium benzoate, Lactoperoxidase, Glucose oxidase, Potassium sorbate, CI 17200.


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo priemonės sudėtinių dalių ir šiuo atveju aš esu labai nepatenkina tuo, kas slepiasi rožinėje kaukėje! Priemonės pagrindą sudaro vanduo, rišiklis ir... denatūruotas alkoholis - tas pats, kuris sausina odą jau po pirmo naudojimo, o ilgalaikio naudojimo eigoje pažeis lipdinį, apsauginį odos barjerą ir sukels rimtų problemų...Sausiaodės ir alkoholis labai nedraugauja, bet tokios draugystės nesiūlyčiau jokiam odos tipui! Neverta rizikuoti.

Lipni kaukės konsistencija nėra lengva išspausti iš pakuotės ir padengti ant odos - netrukus rankos ima lipti, kaukės pakelis apsiteplioja... Netvarka, kurią reikia vis nuplauti, nes kaukė džiūva ir tuomet tik laukti kol pilnai sutvirtės, kad nulupti... Kaukės kiekis man pasirodė per mažas, kad padengti storu sluoksniu, bet galiausiai regis visai pakako ploniausiam įmanomam.


Sutvirtėjus kaukei ją reikia nulupti ir kaip visuomet su nulupamomis kaukėmis, vargo vakarienė. Visų pirma kaukė nesutvirtėja visur vienodai, nenusiplėšia vientisu lakštu ir peša plaukelius prie ausų ir antakių. Nulupinėti teko po mažą gabaliuką ir tai užtruko. Na ne, nulupamos kaukės, iš visų kaukių rūšių, yra mano pats paskutinis pasirinkimas.

Ši kaukė skirta valyti veido odą ir turiu pastebėti, kad pašalinus visus likučius, veidas tapo visiškai matinis, atrodė švaresnis ir skaistesnis. Tad kaukė riebiai odai pašalins visus perteklinius riebaliukus. Gamintojas dar žadėjo, kad sumažins poras, tačiau... tik iš pradžių poros atrodė mažesnės, o po poros valandų mano oda atrodo sureagavo - poros išsiplėtė, dingo odos skaistumas ir akivaizdžiai matėsi, kad produktas man netiko, oda sureagavo ir ne taip, kaip tikėjausi. Nerekomenduočiau šios kaukės vien dėl sudėtyje esančio alkoholio - net ir riebiai odai šis ingredientas nėra tinkamas, tad ačiū, išbandžiau, tačiau pakartoti net nekiltų minčių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai