MITOMO "Vitamin + Lithospermum" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su vitaminu E ir kietagrūdžiu

O kodėl ne penktadienį? Šiandien mano veido oda nori palepinimo. Šią savaitę dažiausi daugiau nei praeitą ir oda tai jaučia. Kaukių dėžutėje turiu pačių įvairiausių kaukių ir rinktis tikrai yra iš ko, tačiau man šį kart labai norėjosi lakštinės veido kaukės, tad pasirinkau Mitomo, dėjau ant veido ir iš kart įspūdžiais dalinuosi su jumis.


Produktas: MITOMO "Vitamin + Lithospermum" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su vitaminu E ir kietagrūdžiu
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veido odai - drėkinti, valyti, saugoti
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nerandu jokių priekaištų, gal tik keli ingredientai
Tūris: 1 lakštas/ 25 g
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Vitaminų ir kietagrūdžių veido kaukė yra rekomenduojama jautriai odai. Sudėtyje yra vitamino E, kuris valo, drėkina ir saugo odą nuo laisvųjų radikalų. Veido kaukė intensyviai drėkina jautrią odą, suteikia elastingumo, skaistumo, veido oda atrodo jaunesnė.
NAUDOJIMAS
1. Nuvalykite veido odą ir padenkite toniku.
2. Uždėkite kaukę ant veido odos, venkite kontakto su akimis
3. Palikite ant odos 20-30 min. 
4. Po to nuimkite nuo veido ir serumo likučius įmasažuokite į veido odą.


Pakuotė. Plastikinis, vienkartinis kaukės maišelis su ryškiai geltonu fonu ir geišos paveikslėliu. Iš ties visos šios kompanijos veido kaukės iš kietagrūdžio serijos turi tokius patrauklius akiai geišų paveikslėlius, vaizduojančius vienokias ar kitokias gyvenimo scenas. Ir tai labai patrauklu bei autentiška - pamačius su niekuo kitu nesumaišysi.

Kvapas kosmetinis, saldžiai malonus aromatas. Akivaizdu, kad ši kaukė papildomai pakvėpinta kvapiosiomis priemonėmis. Beje, kol kaukė ant veido aromatas stipriai nesijaučia, intensyviausiai užuodžiamas uostant iš pakuotės.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Mitomo lakštinėse kaukėse serumo nemažai, sutepti visko vien veidui per daug tad aš arba dar ištepu kaklą ir rankas, papildomai arba susipilu likutį į buteliuką ir sunaudoju sekantį kartą vietoje serumo.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Lithospermum Officinale Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Allantoin, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Fragrance.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti labai gera veido kaukės sudėtimi. Apskritai, jei nesate bandę jokios kaukės iš Mitomo, labai rekomenduoju pabandyti (paspaudę ant 'Mitomo" etiketės įrašo gale galite pamatyti visas kaukes, kurias aš esu bandžiusi), ypač noriu atkreipti dėmesį į kietagrūdžio (Lithospermum) seriją, kurios kaukės man atrodo efektyvesnės ir veiksmingesnės.

Veido kaukės lakštas gana plonas ir gražiai pasidengia ant veido odos, galbūt tik akių zonos šiek tiek per arti viena kitos, tačiau visur kitur kaukė puikiai prigludo prie veido, pavyko gražiai prilyginti mano veido kontūrams. Iš kart jaučiu malonią gaivą ir lengva, maloniai nuteikiantį aromatą.


Jau ne kartą esu pasakojusi, kad lakštinių kaukių ant veido odos nereikia perlaikyti, nes pradėjusi džiūti ant odos ji pridarys daugiau žalos, nei naudos. Nuėmus kaukę jaučiu, kad oda nuraminta (turiu į jautrumą linkusią skruostų odą) ir ant odos paviršiaus priemonė nepaliko jokio lipnumo. Veidas po kaukės atrodo skaistesnis, tad ir jaunesnis, oda jautėsi sudrėkinta ir atgaivinta. 

Gal ne paties intensyviausio poveikio kaukė iš visos linijos, bet turėtų puikiai tikti jautrią odą turinčioms ar po odos sudirgimo, kai norisi nuraminti ir sudrėkinti veido odą. Man patiko - kokybiška, efektyvi ir maloni naudoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai