ORIFLAME "Milk & Honey Gold" drėkinantis rankų kremas su medaus ir pieno aromatu

Šiandien peržiūrėjau savo Instagram įrašus nuo pat pirmojo iki paskutinio, perskaičiau visas užrašytas mintis ir galvoju, kiek daug ankščiau filosofavau! Gal bandydavau pasidalinti mintimis apie atrastus man naujus dalykus? Apie atrastą meilę sau, džiaugsmą savo šeima, išlaisvinančias mintis nuo paauglystėje suformuoto kūno kulto, vaikystės traumas... apie viską, daug. Šiuo metu Instagrame esu menkai aktyvi, o ir bloge mažai rašau apie tikrus išgyvenimus... Nes ne viską norisi atverti viešumui. Šiuo metu tokį sunkų etapą išgyvename visa šeima. Viskas susitvarkys, tačiau tam prireiks laiko, laiko surinkti šukes, sulipdyti save iš naujo ir gyventi įprastą gyvenimą.

O kol kas, toliau pildau tinklaraščio puslapius ir noriu jums papasakoti apie rankų kremą iš Oriflame, kvepiantį medumi ir pienu.


Produktas: ORIFLAME "Milk & Honey Gold" drėkinantis rankų kremas su medaus ir pieno aromatu
Gamintojas: "Oriflame", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 75 ml
Kaina: pilna kaina 6 Eur, šiuo metu galima įsigyti už 2,79 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: Nuostabiai kvepiantis, sodrus ir maitinantis rankų kremas su organinės kilmės pieno ir medaus ekstraktais. Drėkina 24 val., kad rankos būtų švelnios ir glotnios.
Mes žinome, jog pienas ir medus yra labai naudingi mūsų odai, būtent todėl mes sukūrėme „Milk & Honey Gold“ kolekciją. Ši nuostabi kolekcija su ypatingomis formulėmis, puikiai pasirūpins jūsų plaukais, kūnu ir apdovanos jus nepakartojama patirtimi.


Pakuotė. Balto plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Kremo pakuotės plastikas minkštas, patogus išspausti produktą ir dozuoti reikiamu kiekiu. Produkto dizainas gana paprastas - baltame fone nupieštas aukso spalvos korys ir stilizuotas linijos užrašas ir visgi, pakuotė atrodo gana perkrauta stilistikos elementais.

Kvapas šiltas, malonus kosmetinis aromatas, kuris iš ties šiek tiek primena pieno ir medaus mišinį. Visgi, medaus kvapo čia mažiau nei tikėjausi ir pats medus labiau primena dirbtinį, o ne tikrą medų. Aromatas stiprus, ilgai išliekantis, tačiau uoslei labai malonus.

Konsistencija kreminė, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CARBOMER, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, CETEARETH-20, PARFUM, PROPYLPARABEN, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, LINALOOL, SODIUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, MEL, SINE ADIPE LAC, PHENOXYETHANOL, CI 47005, CI 14700.


Poveikis. Rankų kremo sudėtis nėra pati geriausia. Pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, taukmedžio sviestas, minkštiklis. Yra nemažai odą minkštinančių ir kondicionuojančių ingredientų bei silikonas, kuris suteiks rankų odai lygumo ir švelnumo. Deja kartu gamintojas pasirinko nesaugius konservantus, pavojingas priemaišų turinčias medžiagas, daug nesaugių kvapų ingredientų ir dažikliai, kurių kur jau kur, bet man atrodo rankų kremo sudėtyje tikrai nereikėjo.

Šis kremas, padengtas ant rankų odos palieka jaučiamą, drėgnumą ir lipnumą. Dėl šios priežasties, dienos metu šio kremo visiškai nemėgstu. Jį naudoju tik vakare, ištepu rankas prieš eidama miegoti. Jaučiu, kad priemonė šiek tiek drėkina rankų odą, suteikia odai minkštumo, lygumo, švelnumo. Dėl sudėtyje esančių silikonų, rankų oda atrodo lygesnė, švelnesnė ir jaunesnė. Efektas man labai patinka, tačiau konsistencija visiškai netinkama dienos metui - jį naudoju tik vakare. Nakties metui priemonė visai gera, rūpinasi rankų oda, nors drėkinamasis efektas galėtų būti ir intensyvesnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai