PHARMA LINE "Atopic" rankų ir nagų kremas sausai, atopinei odai

Pagaliau man pavyko išsiaiškinti, kodėl mano vaiko rankos nuolat sausos, raudonos ir suskeldėjusios. Taip, genetika duoda savo, tačiau toms sausoms rankytėms yra kita priežastis. Darželyje naudojamas superpigus, agresyvus muilas ir daug rankų dezinfekanto. Tokios rankoms beveik visų grupės vaikų. Surinkome visus įrodymus, bet sveikatos priežiūros specialistė nelabai kažką gali padaryti, o įstaigos direktorė rekomendavo rečiau plauti rankas. Tai, tai ne sprendimas. Jei tik nelankome darželio - per kelias dienas rankas pagydome ir visgi, pabėgti nuo problemos negalime. Kai rankos itin sudirgusios, sūnų išgelbėjo švelnutis Pharma Line rankų kremas be pridėtinių kvapų.


Produktas: PHARMA LINE "Atopic" rankų ir nagų kremas sausai, atopinei odai
Gamintojas: "Herbal Hispania" S.L. Pagaminta Barcelona, Ispanija
Paskirtis: drėkinti, kondicionuoti, atkurti
Tinkamas tipas: atopinei ir labai sausai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kelios nesaugios sudėtinės dalys
Tūris: 40 ml. Galima įsigyti ir 75 ml pakuotėje
Kaina: 40 ml - 2,99 Eur; 75 ml - 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Kasdienis rankų kremas sausai ir atopinei odai. Drėkina odą, todėl idealiai tinka sausoms, šiurkščioms ar pleiskanojančioms rankoms.


Pakuotė. Balta plastikinė tūbelė su užsukamu dangteliu. Pakuotės plastikas minkštas, patogus išspausti reikiamą priemonės kiekį. Tiesą sakant pakuotės dizainas perkrautas užrašais, tačiau akies nerėžia dėl spalvinių intarpų ar paveikslėlių. lyg ir primena vaistinės pakuotes, tačiau pernelyg apkrauta gausybe dėmesį blaškančių akcentų. 

Kvapas. Gamintojas pasirinko nenaudoti aromatinių medžiagų ir tai labai džiugina. Būtent kvapai yra vieni labiausiai pažeistą odą dirginančių ingredientų.

Konsistencija. Paprastai kremai, skirti atopinei, sausai ar pažeistai odai būna sunkios ir riebios konsistencijos. Šiuo atveju labai maloniai nustebino lengva, gana greit susigerianti, odos neapsunkinanti konsistencija. 


Sudėtis: Aqua (Water), Urea, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Olus Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Ceteareth-12, Potassium Stearate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Citric Acid, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Poveikis. Jau minėjau, kad gamintojas priėmė teisingą sprendimą nuspręsdamas nenaudoti kvapiųjų medžiagų. Kremo sudėtis visai nebloga, nors pasirinktas žalingas konservantas ir keli vidutinio saugumo ingredientai, tačiau potencialiai kremas gali intensyviai kondicionuoti sausą ar pažeistą odą.

Lengvos konsistencijos rankų kremas greitai susigeria į odą, tačiau ant paviršiaus palieka jaučiamą rieboką plėvelę, kuri apsaugo odą ir susigeria tik po ilgesnio laiko. Dėl to šio kremo aš nenaudoju dienos metui, jį renkuosi vakarui ir tepu kiek storesniu sluoksniu, nei dienai.

Šis kremas geba iš ties drėkinti rankų odą. Paraudusios ir sudirgusios rankos, jų tempimas ir nemalonus niežulys gana greit nuraminamas, o po poros dienų būklę akivaizdžiai pagerėja. Ant vaiko odos per kelias dienas nebelieka sausumo, dingsta skausmas. Kremas veiksmingas, efektyvus, saugus jautriai, sausai, atopinei odai. Vaiko rankų odos problemoms spręsti kremas tinkamas, kartojame jau antrą pakuotę ir labai džiaugiamės priemonės teikiamu efektu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai