LIP ROCK Designer Lip Fashion lūpų blizgesys "Rose"

Šiandien apsilankiau kirpykloje, man regis po gerų 1,5 metų ir pasitrumpinau užaugusias kasas. Tiesiog reikėjo kirpti galiukus ir lyg ir dažyti norisi. Vis neapsisprendžiu tarp šiltos kaštoninės ir grįžimo prie blondinės, tačiau nežinau ko pati noriu. Tad palikau spalvą tokia, kokia ji yra - stipriai nuaugusios šaknys, pavieniai žili plaukai ir kiek šviesesni galai - natūralus ir nesuplanuotas ombre. Pagalvojau, kad dar kuris laikas pasidžiaugsiu natūraliu atspalviu, kol visai nepražilau. Be to, plaukai ilgą laiką nematę dažų šiuo metu yra sveikiausi, kokius pamenu, nenaudoju ir karštų plaukų prietaisų, kas kelias dienas nereikia aliejinių kaukių ir krūvos produktų, kad plaukas bent šiek tiek atrodytų sveikesnis. Viskas šiuo metu daug paprasčiausiai - pakanka kelių produktų ir jie ne tik atrodo, bet ir yra sveiki. Ir visgi, šiandien bloge visai ne apie plaukų produktus, šiandien norisi pasidalinti dekoratyvinės kosmetikos apžvalga ir papasakoti apie jau turimus ir naudojamus produktus. Panaršiau kosmetikos stalčių ir pagalvojau, kad nekalbėjau apie Lip Rock lūpų blizgesį. 

"Nereikia gėdytis nesėkmės. Nesėkmė yra vienas iš didžiausių menų pasaulyje."
Charles Franklin Kettering


Produktas: LIP ROCK Designer Lip Fashion lūpų blizgesys "Rose"
Gamintojas: "Rock Cosmetics" Ltd. London, Didžioji Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūralus, kasdienis atspalvis
Labiausiai nepatiko: turi šiek tiek lipnumo
Tūris: 15 ml
Kaina: nebepamenu, gal apie £5,00
Kur galima įsigyti: internetu esu mačiusi amazon, pirktas UK

Ką žada gamintojas: ant pakuotės gamintojo pažadų nėra


Pakuotė. Skaidri plastikinė tūbelė su užsukamu dangteliu ir kirstos formos plastikiniu aplikatoriumi. Tokio tipo aplikatoriai tikrai nėra patus mylimiausi bei patys patogiausi naudoti, nors didelių problemų nesukelia, naudoti galima, bet būna ir patogiau. Pakuotės plastikas labai minkštas, patogus naudoti, tačiau likus maždaug 1/3 produkto pastebėjau, kad plastikinė pakuotė įtrūko ir produktas teka pro pakuotės sieneles. Nesu tikra kiek ilgai laikys mano kantrybė tokią pakuotę pasilikti, o ir nesandari talpa reiškia, kad priemonė genda greičiau nei įprastai.
Kalbant apie dizainą - jis man nepatinka - masyvios raidės ir juodas, tarsi nertas dizainas nėra patrauklus akiai. Apskritai nėriniai ant kosmetikos produktų man atrodo šiek tiek banaliai ir vulgariai, nepatrauklu ir man regis šiai dienai ne pats patraukliausias sprendimas.

Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas nenaudojo papildomų kvapų lūpų blizgesiui pakvėpinti.

Konsistencija skysta. Deja, bet lūpų blizgesys turi šiokį tokį lipnumą.


Sudėtis: Polybutylene, 2-Ethylhexyl Palmitate, White Mineral Oil, Microcrystaline Wax, Silane, Tocopheryl Acetate, 2-Phenoxyethanol.
May contain: CI 77491, CI 77891, CI 16035, CI 15850, CI 45410, Mica.


Poveikis. Lūpų blizgesys lengvai dengiasi ant lūpų, deja, tačiau turiu iš kart pastebėti, kad kartu paspaudus lūpas jaučiamas blizgesio lipnumas. Nemėgstu lipnių lūpų produktų, jau nekalbu apie šių dienų realijas, kai lūpas dengiame kauke. Po kauke tikrai nesinori turėti lipnaus ir teplaus produkto. Lūpų dažų konsistencija kiek tirštoka, bet nepasakyčiau, kad labai apsunkintų lūpas ar erzintų, sausintų ar sukeltų nemalonius pojūčius.

"Rose" atspalvis yra pats keisčiausias, kokį pamenu - iš pirmo žvilgsnio atrodo neutralaus, šilto nude, tačiau turi šiek tiek rožinio atspalvio. Ant lūpų odos atrodo labai natūraliai, neutraliai, beveik kaip natūrali lūpų spalva, tik kiek blizgi ir su švelniu, persikiniu atspalviu - atrodo gerai.


Žinia, nei vienas lūpų blizgesys nepasižymi ilgu išlikimu, lygiai tokia pat situacija ir šiuo atveju. Nusitrina ir nusivalgo itin greitai, praktiškai bet ką palietus lūpomis palieka žymes, o ir bučiuotis su juo nesmagu - dalis visuomet lieka ant vyro lūpų.

Kaip vertinu? Iš esmės labai patinka neutralus ir natūralus atspalvis, tačiau visa kita daugiau ar mažiau erzina: nelabai žavi sudėtis, nepatinka lipnumas. Gal tik ant lūpų tiršta formulė jaučiasi gerai, tačiau apmaudu, kad labai trumpam, mat greit nusivalo ir tenka atnaujinti dažnai. O ir pakuotė įtrūko greičiau, nei tikėjausi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai