SKINLITE "Braškė" jogurtinė, masažinė veido kaukė su kolagenu

Ryt arba poryt planuoju jums papasakoti apie mano naują veido priežiūros rutiną. Ne visai naują, nes jau testuoju beveik mėnuo, tad manau nuomonei esu pribrendusi, įspūdžių prikaupusi, tad bus, bet kol kas dar įrašas ar du apie smulkmenas. Šiandien norėjau palepinti veido odą kauke, kaip sykis atradau tokią, kuri greit baigs galioti - geresnės progos ir nebūna. Skinlite kreminė kaukė su braškėmis. Mmm... vasara.

"Žmogų išmintingą daro ne jo patirtis, o imlumas patirčiai."
George bernard Shaw


Produktas: SKINLITE "Braškė" jogurtinė, masažinė veido kaukė su kolagenu
Gamintojas: "ADWIN" S.A. Pagaminta Pietų Korėjoje
Paskirtis: gaivinti, minkštinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli sudėtiniai ingredientai
Tūris: 10 g
Kaina: 0,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, skinlite.lt, pigu.lt, Drogas, Martina ir kt.

Ką žada gamintojas: Nuplaunama masažinė kaukė. Jogurto ekstraktas atgaivina ir minkština odą, saugo jos natūralų drėgmės lygį. Braškių ekstraktas giliai valo odą, saugo nuo spuogų atsiradimo. Neužteršia porų.
Naudojimas: kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite veidą. Atidaryti pakuotė ir tolygiai paskirstyti kaukę lengvais masažuojamaisiais judesiais (neliečiant akių ir lūpų zonų). Laikyti kaukę ant veido 5-10 minučių. Nuplauti šiltu vandeniu.


Pakuotė. Labai kompaktiškas, plastiko maišelis. Ant pakuotės puikuojasi braškių paveiksliukas ir ryškiai raudona spalva. Produktas korejietiškas, bet nesuprantu, kodėl ant jo užrašai kirilica? Ar produktas gamintas specialiai rusiakalbei rinkai? Ar priežastis kažkokia kita? Užrašai kiek trikdo, bet tiek to, patikėsiu, kad tikrai gamintas Korėjoje ir kad tikrai tiesiog skirta specifinei rinkai.

Kvapas. Norėjau tikėti, kad užuosiu tikrų braškių kvapą, tačiau greičiausiai tai būtų pernelyg naivu, tiesa? Kvapas labiau kosmetinis, sintetinis, tačiau yra silpnas, vos jaučiamas braškių ir pieno produkto (greičiausiai lieso jogurto) aromatas - ne toks stiprus, kad nuteiktų maloniai, bet ir ne per silpnas, pastebimas.

Konsistencija skystoka, kreminė.

Sudėtis: Water, Glycerin, Mineral Oil, Butilene Glycol, Fragaria Chilloensis Extract, Trehalose, Glyceryl Stearate, Cetyl Ethylhexanoate, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Cyclomethicone, Milk, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, RED 7, Natto Gum, Yogurt Powder, Dimethicone, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, RED 33, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Parfum, Disodium EDTA.


Poveikis. Kreminė veido kaukė lengvai dengiasi ant odos ir turiu pastebėti, kad maloniai gaivina veido odą. Įsivaizduokite, jei tokią kaukę įdėjus į šaldytuvą ir paskui padengus ant odos karštą vasaros dieną ar po deginimo saulėje... maloniai vėsintų ir gaivintų odą. 
Kol priemonė ant veido, nejaučiu jokių odos dirginimo požymių, odos neerzina, nedilgčioja, tiesiog maloniai vėsina.


Po 10 minučių nuplovus kaukę pastebiu, kad ji tapo skaistesnė, paviršius švelnus ir lygus, oda atgaivinta, kiek padrėkinta. Turiu pastebėti, kad ir paviršiniai odos nešvarumai kiek pavalyti, tačiau paviršius netapo matiniu. 
Kaukė visai nebloga - efektas geras, kaina nedidelė, sudėtis vidutinė, tačiau kažkokio stebuklingo įspūdžio nepaliko. Neblogai, net gerai, bet iki tobulybės trūksta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai