DOUGLAS Winter City Trips "Pomegranate & Pine" kūno losjonas su granatų ir pušų aromatu

Douglas losjonas lyg ir turėjo būti apžvalga žiemos metui, tačiau labai ilgai bandžiau kažką išspausti iš šios priemonės, tempiau laiką bandydama pastebėti kažką, dėl ko galėčiau pagirti produktą, tačiau deja, nuomonė nuo pat pirmos savaitės mažai pakito, tiesą pasakius ji tapo tik dar prastesnė. Apskritai su šiuo prekiniu ženklu esu bandžiusi ne vieną priemonę, tačiau buvau geresnės nuomonės, rezultatai buvo geresni, tad ne kart norėjau išbandyti ir limituoto leidimo kolekcijas. Tikėjausi, kad kokybe jos nenusileis kitiems Douglas produktams, o gal bus dar geresni? Tačiau deja, regis ateityje aš gerokai atsargiau žiūrėsiu į šios parduotuvės prekinį ženklą. O dabar apie kūno losjoną.

"Tiesą sakant, labai mažai kas gyvena dabartyje, dauguma dar tik ruošiasi pradėti gyventi."
Jonathan Swift


Produktas: DOUGLAS Winter City Trips "Pomegranate & Pine" kūno losjonas  su granatų ir pušų aromatu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suteikti švelnumo ir minkštumo? Gal, nes pažadų kaip ir nėra
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: maniškė 125 ml 
Kaina: 250 ml - 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu

Ką žada gamintojas: Kūno losjonas visų tipų odai. Granatų ir pušų aromato kūno losjonas dailioje dovanai skirtoje pakuotėje. 
Naudojimas: Tepkite losjonu visą kūną, kad oda būtų švelni ir minkšta.


Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Pilno dydžio pakuotė atrodo beveik taip pat, kaip mano, mažesnė, skirtumas tik toks, kad pilno dydžio produktas dozuojamas pompos pagalba. Ir tai atrodo daug patogesnis ir protingesnis būdas dozuoti nei per dangtelį atkemšamu viršumi. Mano pakuotė tiesiog tragiškai prasta - plastikas labai kietas, sunku išspausti reikiamą kiekį priemonės. Erzina kas kart naudojant, o senkant buteliukui darosi vis sunkiau... Tačiau gali būti, kad su pompa užsuktu buteliuku tokių problemų nekyla? 

Kvapas mano galva čia yra geriausias dalykas. Kvapas maloniai gaivus, lyg ir turėjo kvepėti pušimis ir granatais, tačiau man aromatas labiau primena gėles su lengvu granatų aromatu.

Konsistencija lengvo kremo arba kiek sunkesnio losjono. Nevandeninga, netekanti.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Stearic Acid, Ceteareth-25, Sorbitol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Parfum, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl benzoate, Hexyl cinnamal, Eugenol, Benzyl salicylate, Geraniol.


Poveikis. Kiekvienoje apžvalgoje daugiau ar mažiau stengiuosi paliesti ir priemonės sudėtis. Šį kart negaliu neatkreipti dėmesio, kad priemonės pagrindą sudaro minkštikliai, emusikliai ir net 7 ingredientas konservantas Phenoxyethanol. Reiškia viskas, kas yra žemiau yra vos menki lašiukai, tačiau krūva žalingų ir vidutinio saugumo ingredientų, kurie skirti priemonės šviežumui bei losjono kvapams. Vos pradėjus nagrinėti sudėtines dalis kyla klausimas - kokią naudą gali duoti produktas, pagamintas minkštiklių, tirštiklių, emulsiklių ir stabilizatorių pagrindu? 

Atsakysiu - kvepiantis, bet odai nenaudingas. Kas kart bandydavau ir laukdavo kažko, kažko kas padės... tačiau... priemonė tik tam kartui pakvėpina odą, tik tam kartui suteikia odai švelnumo. Tačiau vos po valandos ar dviejų odą siaubingai tempia, jokio švelnumo nebėra ir norisi pasitepti tiesiog normaliai drėkinančiu kūno kremu. Nesąmonė. Nesąmonė ir nieko nevertas produktas - kam? Gamintojui žinoma, aktualu parduoti daugiau, o vartotojui? Kad pakvėpintų odą? Kad porai valandų būtų švelnu? Tokiu atveju geriau nieko, nei toks losjonas - tik ne sausai kūno odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled".

Komentarai