GIORGIO ARMANI "My Way" parfumuotas vanduo moterims

Na ką, šiandien paskutinė mėnesio diena ir tuoj tuoj žiūrėsime ką naujo nusipirkau per balandį, tačiau prieš tai dar noriu jus supažindinti su man nauju aromatu iš Giogio Armani. Iš ties tai šio dizainerio kvapai man puikiai pažįstami, juos dažnai rinkdavausi apie 20-tuosius savo gyvenimo metus. Ir maždaug prieš 10-metį puikiai pažinojau bene visus naujai išleistus dizainerių namų aromatus. Šį kart mane pasiekė naujo "My Way" aromato mėginėlis, kurį išbandžiau ir noriu trumpai pasidalinti savo įspūdžiais.

"Kol nenustojai bandyti - tu dar nepralaimėjai."
Mike Ditka

ČIA

Produktas: GIORGIO ARMANI "My Way" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Giorgio Armani". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: mano mėginukas 1,2 ml, galima įsigyti 30 ml, 50 ml ir 90 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2020 m.
Aromato kūrėjas: Carlos Benaim ir Bruno Jovanovic
Kaina: 30 ml - 65,95 Eur; 50 ml - 96 Eur; 90 ml - 130 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių - prieskonių - medienos

Gamintojo aprašymas: My Way – aromatas naujajai kartai. Atskleidžia smalsumą ir ryšius – sukurtus moteriai, kuri ieško patirties, kvestionuojančios jos išankstines nuostatas. Pavadinimas yra unikalios gyvenimo istorijos pažadas, suformuotas pakeliui sutiktų žmonių ir patirtų akimirkų.

Šiuolaikiškas ir moteriškas aromatas elegantiško dizaino buteliuke – įspūdinga, ryški baltų gėlių puokštė. Su šviesiomis viršutinėmis bergamočių ir apelsinų žiedų natomis. Indinių tuberozų ir jazminų širdies natos, baigiamos bazinėmis natomis: burboninės vanilės, Virdžinijos kedrų ir baltojo muskuso. Kvapas, veikiantis kaip talismanas, raminantis prisilietimas kiekvienoje kelionėje ir primenantis joje patirtus išgyvenimus.

Siekiant pabrėžti atsakingą Giorgio Armani įsipareigojimą saugoti aplinką, patogus ir pakartotinai užpildomas My Way buteliukas sukurtas taip, kad kartono būtų sunaudojama 32% mažiau.



Viršutinė nata: apelsinų žiedai, bergamotė
Širdies nata: tuberozė, indiškas jazminas
Apatinė nata: baltas muskusas, madagaskaro vanilė, kedro mediena

ČIA

Sudėtis: Alcohol, Parfum, Aqua, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methyl Anthranilate, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Isoeugenol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, CI 17200 / Red 33, CI 60730 / Ext. Violet 2.


Pakuotė. Mano pakuotė paprasčiausias mėginukas - kartono lankstinuke įdėtas plastmasinis purškiklis. Purškiamos pakuotės buteliukas kokybiškas, purškia patogiai, vienodai, tolygiai. Pilno dydžio pakuotė stiklinė, plokščia su dailiu dangteliu, imituojančiu mėlyną brangakmenį. Rožinė pakuotė su mėlynu akcentu atrodo jaunatviškai moteriškai.

ČIA

Kvapas. Tik pasipurškus kvapas atsiveria itin saldžiais apelsinų žiedais, po kurių užuodžiu beveik sirupo saldumo tuberozės ir jazminus. Džiūvant ant odos aromatas įgauna muilinį, muskusinį aromatą, saldumas šiek tiek prislopsta. Aš neužuodžiu citrusinių ar medienos natų, aromatas mano uoslei nesukuria lengvumo, gal tik šiek tiek gaivumo atsiranda su muilinėmis natomis. 

Apskritai aromatas man atrodo gražus, moteriškas, saldus, šiek tiek primena rožinę kramtomą gumą. My Way labiau bazinės kompozicijos su daug gėlių ir saldumo, tačiau nemanau, kad tinkamas biurui - paprasčiausiai per saldus ir gali likti nesuprastas vyriškos kompanijos ar vyresnių uoslės.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas neturi labai ilgo šleifo ir sakyčiau užuodžiamas per daugmaž ištiestą ranką. Deja ir išlikimas nelabai džiugina, standartinės 4-5 valandos ant mano odos, po kurių jokio kvapo nebejaučiu. Sakyčiau geriausiai išlieka pirmąsias 3 valandas, po kurių ant odos nebesijaučia. Norėtųsi, kad išliktų ilgiau.

ČIA

Jaunatviškai moteriškas, beveik mergaitiškas aromatas, kuriame labiausiai jaučiasi intensyvus saldumas ir baltų gėlių puokštė. Man patiko kvapo pirmosios natos, įdomiai suskambėjo ir sirupinis saldumas. Deja, šiuo metu mano uoslei aromatas tiesiog per saldus, aš jo nesirinkčiau biurui ir dienos metui eičiau nebent į pasimatymą, tačiau kasdienai jaučiuosi keistai taip saldžiai kvepėdama.

Aromatas panašus į:
- GIVENCHY "L'Interdit Eau de Parfum"
- JEAN PAUL GAULTIER "So Scandal!"
- ZARA "Sublime Epoque"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai