BATH & BODY WORKS PacketBac "Winter Candy Apple" antibakterinė rankų želė

Kaip sekasi draugauti su dezinfekcinėmis priemonėmis? Aš vis dar naudoju praeitais metais pirktų krūvą Bath & Body Works dezinfekcinių želių ir atrandu vis naujų aromatų. Iš esmės visos jos daugiau ar mažiau panašios, panašių sudėčių, intensyvių kvapų bei panašaus efekto. Šį kart šiek tiek žiemiškų nuotraukų ir žiemiškas karamelinio obuolio aromatas.

"Didi aistra - tai savotiška siela, savaip nemirtinga ir nepriklausoma nuo kūno."
Bernard de Fontendelle


Produktas: BATH & BODY WORKS PacketBac "Winter Candy Apple" antibakterinė rankų želė 
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nesausina odos
Labiausiai nepatiko: Lietuvoje labai sunku įsigyti šios kompanijos produkcijos
Tūris: 29 ml
Kaina: $ 1,75 US ant pakuotės. Aš mokėjau GBP 5.48 + GBP 1.99 (siuntimo išlaidos)
Kur galima įsigyti: ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Neleiskite bakterijoms sugadinti jūsų dienos - apsisaugokite su Bath & Body Works PocketBac želėmis. Odą minkštinanti formulė nužudo 99,9% dažniausiai sutinkamų bakterijų, o kišenei draugiškas dizainas lengvai telpa mažiausiose kišenėse ir patogus rankose. Atskirai galima įsigyti ir dezinfekcinių želė laikiklių.
Naudojimas: įspauskite nedidelį kiekį į rankas ir masažuokite į odą.

Sudėtis: Aqua, Isopropyl Alcohol, Parfum, CarbomerPropylene Glycol, Lactose, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl UreaWheat Amino Acids, Tocopheryl Acetate, GlycerinHydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Elaeis Guinensis (Palm) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Honey Extract (Mel), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, CI 77007, CI 16035, CI 17200, CI 60730, CI 19140.

68% alkoholio


Mano nuomonė. Dezinfekcinė rankų želė supakuota mažoje, tvirto, skaidraus plastiko pakuotėje, kurio viršus tiesiog atsikemša. Šiek tiek apmaudu, kad buteliuko negalima atkimšti ir produktui pasibaigus buteliuką papildyti kitu dezinfekciniu, pavyzdžiui iš didesnės pakuotės. Ir ne vien dėl to, kad didesnėse pakuotėse pirkti pigiau, bet ir dėl to, kad būtent šita labai patogi įsikišti tiesiog į kišenę ir nešiotis su savimi. Priemonės etiketė raudonos spalvos, lyg ir tiesiogiai nesusijusi su Kalėdomis, tačiau jas primena - namelis kažkodėl primena šventes, o ir raudona spalva suteikia tą šventinio laikotarpio įspūdį.

Želinės konsistencijos priemonė raudonos spalvos su mėlynais grūdeliais. Pastarieji man regis yra daugiau dekoratyvinio pobūdžio, mat masažuojant priemonę ant odos tarp rankų sprogsta ir nieko konkretaus nedaro. Šito aromato želė turi labai saldų aromatą, man paprasčiausiai per saldu, norisi daugiau gaivumo - mat kas kartą kvapas lengvai erzindavo uoslę. O kvapai čia išlieka ilgokai.

Tačiau svarbiausia visuomet yra efektas, tiesa? Patikrinti, kaip naikina bakterijos yra neįmanoma, nors turiu pastebėti, kad rankos iš ties jaučiasi švaresnės. Dezinfekcinė želė greitai susigeria, ant rankų  paviršiaus nepalieka lipnumo, nesausina odos, nors kremo pamiršti irgi negalima, visgi sudėtyje yra alkoholio ir sausinančių odą ingedientų. Patinka man šio gamintojo rankų dezinfekcinės priemonės, tik su kvapais ne visuomet pavyksta pataikyti - šis buvo per saldus, dažnai atrodė, kad rankas būčiau pripurškusi labai mergaitiškais kvepalais, kurių aromatas lengvai dirgino bei erzino uoslę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai