EARTH KISS Miracle Clay Facial Hydrate Bamboo Sheet Mask - 99,8% natūrali, drėkinamoji bambuko pluošto kaukė su argilo moliu ir baobabų aliejumi

Vakar susitikom gyvai su meistrais, kurie greičiausiai darys buto remontą, tad jau realiai galima pradėti planuotis didžiojo išsikraustymo darbus. Iš ties tai greičiausiai taip ir nepasigyriau, kad jau pilnai susitvarkėme paskolą, jau pilnai persirašėme viską savo nuosavybėn ir pagaliau butas mūsų. Situacija pastaruosius metus buvo labai nepalanki paskolai ir pagaliau atėjo tas metas, kai viską galėjome susidėlioti ir susitvarkyti dokumentus. Tad ir remontus pradėjome planuoti palyginus nesenai, bet su meistrais buvo apėmusi neviltis - tų, kurių norėjome darbai suplanuoti iki žiemos, tad ėmėme ieškoti kas dar būtų tinkamas. Pigiai ir greitai daryti nesinori, broko taisyti paskui neturėsime kantrybės, o brangiai neįperkame (nebijau to pasakyti), tad ieškome aukso viduriuko. Vakar turėjome svečiuose porą skirtingų kompanijų ir iš kart pasimatė kur kas orientuojasi ir su kuria mes norime judėti, o su kuria tiesiog nesutampa požiūriai, kad ir dėl tų pačių durų pjovimo ar rizikos sienai griūti - vieniems sudėtinga, rizikinga, o kitiems - turi patirties ir žino kaip dirbti. Tad laukiame pasiūlymų ir galutinai apsispręsime. O šiandien mano planas yra susitvarkyti patalynę, tai yra viską išskalbti/ išvėdinti ir sudėti į vakuuminius maišus. Ir kodėl jų neatradau ankščiau? Kiek vietos jų pagalba galima sutaupyti! Na ir reikia supakuoti vieno kambario daiktus, tuos, kuriuos naudojame rečiau ir be kurių kuris laikas galime apsieiti. 

Tačiau prieš darbus noriu šiek tiek palepinti veido odą ir šį kart su drėkinamąja kauke. Earth Kiss kompanijos kaukes jau buvau atradusi prieš kelis metus ir negalėjau atsidžiaugti kokybe. Tuo metu Lietuvoje jų įsigyti nebuvo galima, tačiau sutapimas, kad Eurokos po mano įrašo jų užsivežė, tad kuris laikas jų buvo galima nusipirkti. O gal nesutapimas? Gal mano blogą skaito Eurokos atstovai? Pamojuokite jei taip, nes tokių sutapimų per blogo rašymo istoriją ne vienas. Žodžiu, kaukių tikrai buvo, kelias nusipirkau, bet šiuo metu nebematau ir tikiuosi, kad tik laikinai, nes kokybė tiesiog nereali.

"Aistra - žodžio siela."
Bernard de Fontenelle


Produktas: EARTH KISS Miracle Clay Facial Hydrate Bamboo Sheet Mask - 99,8% natūrali, drėkinamoji bambuko pluošto kaukė su argilo moliu ir baobabų aliejumi
Gamintojas: "Earth Kiss/ Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: abejonių kelia stiprus aromatas
Tūris: 1 lakštas
Kaina: 2,79 Eur
Kur galima įsigyti: Earth Kiss, Eurokos

Ką žada gamintojas: Vienkartinė bambukų lapų lakštinė veido kaukė drėkina odą. Kaukė sudrėkinta mandarinų aliejumi, mumijo milteliais, baobabų medžių vaisių sėklų aliejumi, moliu. 
Naudojimas: nuvalyti makiažą. Veidą nuprausti šiltu vandeniu. Išimti iš pakuotės kaukė, uždėti ją ant veido. Švelniai paspausti, kad ji gerai dengtų veidą. Palikti 15 minučių. Atsipalaiduoti. Nuimti kaukę. Kaukės likučius nuvalyti servetėle, veidą nuplauti vandeniu.


Pakuotė. Ryški ir spalvinga pakuotė su įkvepiančio saulėlydžio spalvomis ir moterimi, darančia jogą gamtoje. Pakuotė įkvepia ir "kvepia" natūralumu, harmonija su gamta ir savimi. Man regis tai ir yra pagrindė idėja ir šio ženklo arkliukas - harmonijai su gamta ir savimi? Plastikinis maišelis pagamintas iš perdirbtų žaliavų.

Kvapas man greičiausiai kelia daugiausiai abejonių. Aromatas kaukėje labai stiprus, labai intensyvus ir aiškiai jaučiamas itin ilgai. Paprastai natūralesnių kaukių sudėtyse kvapai būna arba visai nenaudojami arba silpni. Čia gi jaučiamas intensyvus žolelių aromatas - užuodžiu pelargonijas, užuodžiu šiek tiek levandos. Ir nors kvapas per stiprus, tačiau jis labai malonus, gerai subalansuota dermė veikia atpalaiduojančiai. O gi to kaukėse ir reikia.

Konsistencija. Tai lakštinė, kitaip medžiaginė kaukė, kuri išmirkyta molio ir kitų kaukės ingredientų mišinyje.

Sudėtis: Aqua, Kaolin, Illite, Glucose, Montmorillonite, Xanthan Gum, Citric Acid, Adansonia Digitata Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maris Sal, Limonene*, Citronellol*, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Geraniol*, Sorbitol, Potassium Iodide, Asphaltum Punjabianum Powder, Potassium Thiocyanate, Citrus Reticulata Peel Oil, Sodium Benzoate, Emblica Officinalis Fruit Powder, Terminalia Bellerica Fruit Powder, Therminalia Chebula Fruit Powder, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase.
*iš natūralių eterinių aliejų
99,8% natūralus
Cruelty Free - netestuota su gyvūnais.
Tinka vegetarams


Poveikis. Kaukė ant odos pasidengia daugmaž kaip ir kitos, tik reiktų atkreipti dėmesį, kuria puse dedama, mat viena pusė ištepta balta molio mase, o kita - sausesnė ir produkto nėra. Akivaizdu, kad kaukė skirta europiečių rinkau, kadangi ir iškirpta patogiau: akių sritis vietoje, daugiau mažiau tokio dydžio, kokio reikia, nosies sritis pakankamai ilga, ir tiesą sakant net man per ilga. Tik man vis keista, mat ant odos kaukė atrodo kaip tvarstis ir gipso masė, rimtai, negaliu šios asociacijos išmesti iš galvos.

Kaukę ant odos laikiau maždaug tiek, kiek rekomenduoja gamintojas - daugiau vargu ar įmanoma, kadangi kaukė po lakštu sutvirtėja ir lakštas ima atlipti nuo veido. Nuėmus kaukę ant odos lieka balti kaukės likučiai, tad nuplauti priemonę tiesiog būtina.


Ką daro kaukė? Nepaprastai gerai sudrėkina odą be šlapio pojūčio ant paviršiaus. Veido oda tiesiog švyti, atrodo skaistesnė, jaunesnė ir gražesnė. Ir vaizdas ir pojūtis man labai patinka. Kaukė ne tik suteikė odai gražios išvaizdos ir komforto jausmą, tačiau ir pats kvapas (ant kurio kiek pabambėjau) padėjo atsipalaiduoti. Jaučiuosi kaip po geros spa procedūros, o čia gi tik paprasta lakštinė kaukė! Man šitos kompanijos vienkartinės kaukės yra kažkas toookioo nerealaus! Jei darysiu išimtį vienkartinėms kaukėms (nežinantiems - esu nusprendusi nebepirkti vienkartinių), tai darysiu tik Earth Kiss, nes na tiesiog geriausios iš geriausiųjų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai