TRISKELL Relaxing atpalaiduojantis šampūnas su ramunėlėmis, medetkomis ir mėtomis

Šiandien apie plaukus? Per praeitas Kalėdas mano sūnus nuo kirpėjos gavo dovanų nedidelį šampūno buteliuką, kurį iš pradžių bandė naudoti, tačiau... labai greit grįžome prie įprasto kūdikiams skirto šampūno. Mano vyro galvos oda labai jautri, jis negali naudoti bet ko plaukams, tad buteliukas liko man ir mano plaukams. Ką gi, man prieš tai visiškai negirdėtas prekinis ženklas Triskell gaminamas Italijoje, o šis šampūnas turėjo būti labai paprastas, atpalaiduojantis produktas. Atpalaiduojantis tai tikrai ne plaukus :D

"Kas buvo vakar, neatitaisysim, bet rytoj galim rinktis - laimėti ar pralaimėti."
Lyndon B. Johnson


Produktas: TRISKELL Relaxing atpalaiduojantis šampūnas su ramunėlėmis, medetkomis ir mėtomis
Gamintojas: "Poker" srl. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, suteikti švelnumo ir spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: 100 ml
Kaina: 4,50 EUR
Kur galima įsigyti: Klipshop.lt, garbane.lt

Ką žada gamintojas: Atpalaiduojantis šampūnas yra itin švelnus su medetkomis, ramunėlėmis ir mėtomis, idealiai tinka jautriai galvos odai. Pritaikytas naudoti dažnai. Švelniai plauna plaukus, iš galvos odos ir plaukų pašalina nešvarumus ir toksinus, suteikia jiems švelnumo ir spindesio.
Naudojimas: Paskirstykite šampūną ant galvos odos ir ant šlapių plaukų per visą ilgį. Luktelėkite, kol pasireikš poveikis, ir kruopščiai nuskalaukite šiltu vandeniu. Pagal poreikį naudokite pakartotinai.


Pakuotė. Tamsiai žalio plastiko buteliukas užsuktas juodu dangteliu su atkemšamu viršumi. Tikras košmaras! Buteliuko dangtelį atverti nenusilaužant nagų misija beveik neįmanoma, nėra už  ko normaliai užkabinti piršto, dangtelis užspaustas labai tampriai. Negana to, anga mažytė, o  plastikas toks kietas, kad reikia nemažai jėgos norint išspausti priemonę lauk, tiesą sakant praktiškai neįmanoma, ypatingai kai šampūno ženkliai sumažėja. Tragedija, ne pakuotė. O dizainas tikriausiai skonio reikalas - kažkada man labai patiko mašinėlės raštą imituojantis šriftas, tačiau dabar - viskas gana paprasta, neperkrauta.

Kvapas mano nuomone yra pats geriausias ir pats įsimintiniausias aspektas. Šampūnas maloniai kvepia gaiviu mėtiniu aromatu, kuris man tiesiog beprotiškai primena mėtinius vaikystėje taip mėgtus saldainius. 

Konsistencija tiršta ir gelinė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Propylene Glycol, Citric Acid, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Dimethicone, Calendula Officinalis Flower Extract, Mentha Piperita Herb Oil, Lycium Barbarym Fruit Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Menthyl Lactate, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PPG-25 Laureth-25, Bisabolol, Laureth-8, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Succinoglycan, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum.

Be parabenų, be dažiklių, be SLS, be petrolatų. 


Poveikis.  Tikriausiai viena iš rimtesnių priežasčių, kodėl nusprendžiau šampūno nenaudoti vaikui buvo sudėtinės dalys. Čia ir nesaugūs konservantai, kurių nenoriu naudoti vaiko odai, potencialiai erzinantys odą ir akis. Nelabai patiko ir vaikui. 

Buteliuką perėmiau maždaug likus pusę buteliuko. Pirmiausia, ką pastebėjau naudojant šampūną, tai net ir mažytis jo kiekis labai stipriai suputoja, tad kas kart reikėjo sau priminti naudoti gerokai mažiau priemonės. Šampūnas regis gerai išplauna plaukus, bet iš kart pastebiu, kad nepalieka ant plaukų visiškai nieko, absoliučiai! Mano plaukai, kurie linkę veltis ir pūstis, iš kart tampa neiššukuojami, jaučiu tai jau skalaujant šampūną lauk ir puikiai žinau, kad po priemonės reikės labai riebaus, sunkaus kondicionieriaus ar kaukės. 

Šampūnas tikrai nepadarė mano plaukų minkštesnių, tačiau blizgėjo kiek labiau nei įprastai. Apskritai tai šampūnas kaip šampūnas, savo funkciją atlieka. Ir visgi labiausiai mane žavėjo kvapas - jis gaivina, bet ne galvos odą ar plaukus, tiesiog nuteikia labai maloniai, mėta nešaldo, tačiau maloniai kvepia viso plovimo metu. galėtų tas kvapas ir ilgiau išlikti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai