MARGARITA Eco veido prausimosi putos su medetkų ekstraktu ir hialuronu

O šiandien jums vasariškų nuotraukų į blogą! Fotografavau vasaros metu ir planavau iki rudens bloge aprašyti Margarita Eco prausimosi putas, bet taip nutiko, kad anksčiau papasakojau apie Manilla priemones, kad iki pat šiol vis kažkuris produktas nustumdavo planuotą įrašą į tolimesnį terminą, kol galiausiai turime gruodį! Lyg ir galėjau perfotografuoti, bet man atrodo nieko čia tokio šiek tiek vasaros akims, tiesa? 

"Gyvenimas nėra kažkas, kas mums nutinka - tai kažkas, kas iš mūsų išsivysto."
M. Wickettas


Produktas: MARGARITA Eco veido prausimosi putos su medetkų ekstraktu ir hialuronu
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti veido odą, pašalinti nešvarumus ir makiažo likučius
Tinkamas tipas: jautriai
Labiausiai patiko: švelnus plovimas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra kvepalų
Tūris: 150 ml
Kaina: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse

Ką žada gamintojas: Ekologiškos jautriai odai skirtos veido prausimosi putos šalina įvairaus tipo nešvarumus bei makiažo likučius, padeda išvalyti poras. Priemonė pasižymi gaivinamosiomis bei raminamosiomis savybėmis, nesausina ir nedirgina veido odos.
Naudojimas: nedidelį kiekį putų paskirstykite ant odos, švelniai įmasažuokite jas į veido ir kaklo odą, nuplaukite vandeniu. 


Pakuotė. Ryškiai geltonas plastikinis buteliukas su pompa, kuri skystį paverčia putomis. Dizainas atrodo gana paprastas, buteliukas patogus naudoti. Per kelis mėnesius pompa nei kart nestrigo, visuomet tolygiai dozuoja priemonės kiekį.

Kvapas man šiek tiek apmaudu, kad gamintojas, kurdamas priemonę jautriai odai pasirinko naudoti kvapiąsias medžiagas. Jautriaodės dažnai jautrios ir kvapams, tad ar nesualergizuos, neįjautrins odos būtent dėl kvapiųjų medžiagų? Man nealergizuoja ir kvepia maloniai, kažkokio konkretaus kvapo išskirti negalėčiau, primena kosmetikos ir šiek tiek augalų aromatą.

Konsistencija skysta buteliuke ir tik perėjęs per specialią pompą prausiklis tampa putomis. Putos nei labai standžios, nei labai tvirtos, priminė skystokas vonios putas.


Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Limonene). 


Poveikis. Noriu pasidžiaugti, kad prausiklis iš ties labai skalsus, tik dabar artėju link pabaigos, nors naudoju kasdien po porą kartų jau kelis mėnesius. Vieno putų paspaudimo pilnai pakanka veidui nuprausti, nors, jei būnu pasidažiusi, nuvalius veidą miceliniu vandeniu man norisi daugiau putų, tad spusteliu du kartus. Nors kiek čia jau dažomės būdami namuose?

Prausiklis švelnus mano odai, gerai šalina nešvarumus ir makiažo likučius. Visgi prausti makiažo juo nerekomenduoju - visuomet skatinu naudoti dvigubo valymo metodą ir pirmiausia makiažą šalinti makiažo valikliu, aliejumi ar miceliniu vandeniu ir tik tada prausti odą, šalinti likučius prausikliu. Tokiu būdu rezultatai ženkliai geresni, veido oda nuvaloma švariau, tad ir atrodo skaistesnė, mažiau kemšasi poros ir pan. Kuo šis prausiklis skiriasi nuo kitų? Po prausimo nepastebėjau, kad veido oda būtų ar tai gaivesnė/ švelnesnė/ jaustųsi itin komfortiškai (lyg jau po kremo). Galiu palyginti su Manilla prausikliu ir pastebėti, kad manilla poveikis odai man patiko labiau. Tačiau čia mes kalbame apie skirtingas kainas. Margarita prausiklis man pasirodė elementarus, švelnus ir atliekantis savo funkcijas - daro tiek, kiek reikia, o jau didesniam odos komfortui skirtas tonikas, serumas, kremas ir kitos veido priežiūros priemonės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai