L'OREAL Eye & Lip Express Make-up remover - dvifazis akių ir lūpų makiažo valiklis

Prisipažįstu, turiu kelis produktus, kuriuos esu senokai pabaigusi, bet apžvalgos bloge taip ir neparašiau, ar tai neprisiruošiau, ar į įrašų eilę netikėtai įsigrūdo kitos apžvalgos, vis nustumdamos tuos kelis žemyn. Tokios tokelės, kad vienas tų produktų yra L'Oreal dvifazis makiažo valiklis, kurį bandžiau pirmą kart su šiokiu tokiu nerimu. Paprastai dvifaziai valikliai man labai patinka, tačiau turiu jautrias akis ir toli gražu ne kiekvienas valiklis, net jei jis pristato save, kaip tinkamą jautriai odai, man įtinka. Kadangi jau esu baigusi šią priemonę, tai manau šiame įraše nereikia daugžodžiauti ir iš kart keliauti prie tos tvirtos, ir kartu galutinės, nuomonės apie akių ir lūpų makiažo valiklį.

"Jei tavo poelgiai skatina kitus žmones daugiau svajoti, daugiau tobulėti, daugiau nuveikti - tu esi lyderis."
John Quincy Adams


Produktas: L'OREAL Eye & Lip Express Make-up remover - dvifazis akių ir lūpų makiažo valiklis
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: įprastam ir vandeniui atspariam akių ir lūpų makiažui valyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus efektas
Labiausiai nepatiko: žalingas konservantas sudėtyje
Tūris: 125 ml
Kaina: 6,09 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos, prekybos centrų kosmetikos skyriai ir kt.

Ką žada gamintojas: L'OREAL dvifazis akių ir lūpų makiažo valiklis, kuris puikiai pašalina ilgai išliekantį ar vandeniui atsparų makiažą. Papildytas švelniu aliejumi. Tinka jautrioms akims. Mėlynas produkto sluoksnis papildytas švelniu aliejumi efektyviai tirpdo vandeniui atsparų makiažą, o permatomas produkto sluoksnis it švelnus losjonas palieka odą maloniai gaivią. Tinkamas kontaktinius lęšius dėvintiems žmonėms bei turintiems jautrias akis. Sudėtyje yra aliejaus.
Naudojimas: Prieš naudojant buteliuką sukratykite ir sumaišykite abu sluoksnius. Užtepkite losjono dekoratyvinei kosmetikai nuvalyti ant vatos diskelio ir juo nuvalykite kosmetiką. Kosmetika nuo akių zonos nuvaloma diskelį palaikius ant akių 30 sek., o paskui švelniai nuvaloma. Pasistenkite vatos diskeliu akių per daug netrinti. Visapusei odos priežiūrai – nuvalius nuo veido ir lūpų kosmetiką visada visą veidą patepkite valomuoju pieneliu ir (arba) toniku. Nuvalyto veido nepamirškite patepti drėkinamąja priemone.


Pakuotė. Skaidraus plastikinis plokščias buteliukas su melsvos spalvos akcentais etiketėje ir melsvos spalvos atkemšamu dangteliu. Pakuotė atrodo dailiai, gana mininimalistinio dizaino, tačiau tikriausiai dėl to ir žavi ta kukli, neperkrauta visuma. Pakuotė sandari, produkto nepraleidžia, priemonė neišteka lauk, tad galima drąsiai vežiotis kelionėse.


Kvapas. Akių makiažo valiklio sudėtyje gamintojai nenaudoja kvapiųjų medžiagų, priemonė bekvapė, turi lengva natūralų aromatą. Pritariamai linksiu ir labai džiaugiuosi tokiu gamintojų sprendimu.

Konsistencija dvifazė melsvas aliejinis sluoksnis ir permatomas vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isopropyl Palmitate, Sodium Chloride, Dipotassium Phosphate, Poloxamer 184, Potassium Phosphate, Panthenol, Polyaminopropyl Biguanide, CI 61565/ Green 6.


Poveikis. Vienintelis mano galva rimtesnis dvifazių makiažo valiklių trukumas yra tas nuolatinis buteliuko purtymas - sluoksniai gana greit atsiskiria vienas nuo kito, tad tenka vis gerai suplakti. Tačiau dvifaziai makiažo valikliai kaip niekas kitas gerai valo net ir patį atspariausią makiažą be jokio odos trynimo ar spaudimo: pridedi ir po kelių minučių tiesiog nuvalai. Priemonė tiesiog nepriekaištingai valo makiažą ir nė trupučio nedirgina nei akių, nei odos aplink akis. Rezultatai nepriekaištingi! Galbūt riebesnės odos savininkes gali erzinti, kad ant odos lieka šiek tiek riebaliuko, tačiau savaime suprantama, kad visų valiklių likučius būtina nuplauti veido prausikliu.
Apibendrinant valiklis puikus, sakyčiau gana skalsus, valo nepriekaištingai ir svarbiausia, kad visiškai nedirgina net ir jautrios odos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai