AA Cell Block+ Green Power anticeliulitinis, šaldomasis kūno serumas

Šiandien paskutinė darbo diena prieš Kalėdas ir aš turėčiau suktis virtuvėje, tačiau tam skirsiu rytojaus dieną ir pasiruošiu. Žinau, kad dauguma šiais metais ruošia vieną patiekalą ar tiesiog vakarienę, bet aš noriu kelių skirtingų, nežinau kodėl, galbūt jaučiuosi nuo visko pavargusi ir man iš ties tiesiog norisi šventės? Manau kad taip, tad turiu suplanavusi meniu ir  būtinai pasistengsiu nepaisant karantino, turėti tradicines, jaukias Kūčias. Na o šį kart bloge noriu jums papasakoti apie serumą, kuris skirtas kovai su celiulitu.

"Darbas - tai svarbiausia gyvenime. Iš visų nemalonumų, iš visų bėdų galima išsivaduoti vien darbu."
Ernest Hrmingway


Produktas: AA Cell Block+ Green Power anticeliulitinis, šaldomasis kūno serumas
Gamintojas: "Oceanic S.A." Pagaminta Lokietka, Lenkijoje
Paskirtis: kūno odai: kovoti su celiulitu, gerinti elastingumą, skatinti riebalų deginimą
Tinkamas tipas: celiulito paveiktai odai
Labiausiai patiko: gerai drėkina ir stangrina
Labiausiai nepatiko: didelio poveikio celiulitui neturi
Tūris: 200 ml
Kaina: 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Koncentruotas serumas padeda kovoti su celiulito sukeltais padariniais. Glotnina odą ir gerina elastingumą. Sudėtis papildyta augalų ekstraktų deriniu, jūros dumbliais ir mineralais, laktobionine rūgštimi, aktyviojo papaino fermentu, kamieninėmis ląstelėmis. Serumas švelniai nušveičia odą, skatina riebalų deginimą ląstelėse ir stiprina kolageno skaidulas. Veikliosios medžiagos padeda pašalinti riebalų sankaupas ir skysčius. Dėka Cold Krio Green Power sistemos, kuris pasitelkė vėsinamąjį ląstelių efektą, sumažinamas nepageidaujamas riebalų kiekis. Jūros dumbliai skatina odos atkūrimą, gerina odos būklę, atkuria drėgmės pusiausvyrą. Laktobioninė rūgštis užtikrina veikliųjų medžiagų patekimą į odą, skatina kolageno sintezę, glotnina viršutinį odos sluoksnį. Kofeino ir guarų ekstrakto derinys gerina kraujotaką, padeda pašalinti toksinus.
Naudojiamas: Naudoti reguliariai, kiekvieną dieną, rytais ir vakarais. Serumą įmasažuoti į probleminę, celiulito pažeistą odą.


Pakuotė. Plastiko tūbelė su atkemšamu dangteliu apačioje, supakuota kartono dėžutėje. Pakuotės plastikas minkštas ir patogus išspausti, dangtelis užsidaro sandariai ir lengvai atsidaro. Pakuotės dizainas gausiai perkrautas užrašais, su keliais žaliais akcentais.

Kvapas gaivus, žalumos, bet labiausiai primena vyriškas kosmetikos priemones ar vyrišką losjoną po skutimosi.

Konsistencija skysta, želinės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Dimethicone, Centella Asiatica Extract, Equisetum Arvense Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Caffeine, Carnitine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Lecithin, Pentylene Glycol, Ornithine HCL, Carnosine, Glycine, Histidine, Lysine, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Cupric Chloride, Manganese Chloride, Papain, Allantoin, Vitis Vinifera Fruit Cell Extract, Durvillea Antartica Extract, Lactobionic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Carbomer, Polysorbate 20, Decyl Glucoside, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Menthol, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Algin, Isomalt, Benzophenone-4, Synthetic Fluorphlogopite, Parfum, CI 77891, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Labai noriu pasidžiaugti priemonės sudėtimi, kurioje iš ties gausu odą drėkinančių ir kondicionuojančių priemonių. Sudėtis iš ties saugi odai ir naudinga. Lengva priemonė užvadinta serumu iš ties labai lengvai ir labai greit įsigeria į odą. Odai iš kart suteikiamas gaivumas, ji intensyviai drėkinama. Nors gamintojas sako, kad serumas šaldo odą, bet vėsinamasis efektas nėra toks stiprus, kad pasitepus būtų šalta ar labai nemalonu. Tiesiog kiek vėsiau, bet net ir žiemą šaltukas nuo serumo visai pakenčiamas dalykas.

Kalbant apie laukiamiausią poveikį celiulitui, aš pastebiu, kad produktas geba pastangrinti odą, tačiau labai ženklaus poveikio celiulitui neturi. Nelabai tikiu stebuklingu kremu, kuris panaikintų celiulitą, manau, kad efektyviausia būtų derinti sportą, mitybą, masažus bei kosmetines priemones. Apskritai tai labai neblogas serumas: greit susigeria nepalikdamas lipnumo, intensyviai drėkina ir odos stangrinimas aiškiai matomas po kelių dienų naudojimo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai