CATRICE Pure Shine lūpų balzamas su spalva "030 Don't Think Just Pink"

Nors žiemą jau visai norėčiau ištraukti kokius ryškesnius ar tamsesnius lūpų produktus, tačiau aš vis dar naudoju daugiau mažiau natūralių atspalvių lūpų priemones, Po kaukėmis dažytis lūpų dažais neapsimoka, jie nuteplioja kaukės vidų, o paskui jei reikia užsidėti vėl, ir visą veidą, na o namuose dažytis kažkokios ypatingos nuotaikos nėra. Na būna, pasiryškini antakius, bet lūpų dažais labai retai naudojiesi. Bent jau man, tačiau labai dažnai dažausi lūpų balzamais, o jei norisi kiek paryšknti lūpų spalvą renkuosi balzamus su atspalviais. Šį kart apie jau kuris laikas turimą spalvotą balzamą iš Catrice.

"Šiandien tu esi jaunesnis, nei bet kada būsi ateityje. Pasinaudok tuo rytojaus labui."
Norman Cousins


Produktas: CATRICE Pure Shine lūpų balzamas su spalva "030 Don't Think Just Pink"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni tekstūra
Labiausiai nepatiko: prastai sluoksniuojasi
Tūris: 2,5 g
Kaina: apie 4,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Privalomas kiekvienoje rankinėje: kreminės tekstūros lūpų balzamas su atspalviu drėkina lūpas, suteikia švelnumo ir spindinčio efekto. Neturi lipnumo, malonaus kvapo. Lengvai dengiasi ant lūpų.


Pakuotė. Plastikinio korpuso pieštuko formos balzamas uždengtas plastikiniu dangteliu. Balzamas išsisuka lauk pasukus sidabrinį galiuką ir galiu pasidžiaugti, kad labai lengvai susisuka atgal. Pakuotės dizainas gana paprastas: pagrindui pasirinkta lūpų balzamo spalva ir sidabriniai užrašai. 

Kvapas labai malonus ir saldus vanilės aromatas, jaučiamas ir po priemonės padengimo.

Konsistencija maloniai minkšta, tiesiog slysta ir tirpsta ant odos kaip koks sviestukas.


Sudėtis: POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, SQUALANE, DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, SYNTHETIC WAX, DIISOSTEARYL MALATE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE, DICALCIUM PHOSPHATE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ALCOHOL, AQUA (WATER), SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ETHYL VANILLIN, CI 15850 (RED 6 / RED 6 LAKE / RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Netestuota su gyvūnais,
Tinka veganams.


Poveikis. Man labai patinka minkštutėlė, tirpstanti lūpų balzamo konsistencija, kuri nepaprastai maloniai nugula ant lūpų, jos jaučiasi maloniai padrėkintos ir pamaitintos. Jausmas, kol balzamas ant lūpų labai malonus, tačiau efektas momentinis. Nusivalius ar nuvalgius balzamą jos nesijaučia nei kažkaip pamaitintos ar labai sudrėkintos. Kita vertus aš puikiai žinau, kad mano lūpų oda labai reikli ir retas balzamas man apskritai tinka. Ne tokioms sausoms, kaip mano lūpos, manau visiškai pakaktų maitinamojo efekot.

"030 Don't Tink Just Pink" atspalvis švelniai rožinis, su smulkiais blizgučiais, tad blizgaus efekto.


Vienas lūpų balzamo sluoksnis padengia lūpas plonyčiu sluoksniu ir vos matoma, permatoma rožine spalva. Atrodo labai natūraliai, tačiau jei norisi ryškesnio efekto... sluoksniuoti šią priemonę labai sunku, sluoksniai sukimba netolygiai, vietomis storiau ir negražiai atrodo. Šiuo atveju geriau tas vienas plonytis sluoksnis.

Priemonė ant odos ilgai neišlieka, neturi visiškai jokio atsparumo, itin greit nusivalgo, nusitrina geriant, apie bučinius ar pačios lyžtelėtas lūpas net nekalbu, tad ir po kauke tokio balzamo - blizgesio aš asmeniškai nedėvėčiau. Užtat labai fainas per visus Zoom meetingus, kai norisi trupučio ryškesnių lūpų, bet vis dar natūralaus, lengvo, kasdienio įvaizdžio. Man šitas balzamas labai patinka ir visai norėčiau dar kelių, tik gal ne rožinių, o kokių rusvų atspalvių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai