CARINO Professional Miracle Oil - plaukų aliejus su argano aliejumi

Galvojau apie kokią čia plaukų priemonę šį kart papasakojus? Turiu daugmaž planelį susidariusi ir rotuoju įrašus, kad būtų visko: per periodą pakalbėtume ir apie veidą, kūną, dekoratyvinę, plaukus ir ką nors mažo. Turiu visokių kremų ir plaukų priežiūros priemonių dėžutėje kelis plaukų aliejus, tad tikriausiai puiki proga papasakoti apie seniausiai turimą iš Carino su argano aliejumi.

"Jei Dievas nori įteikti jums dovaną, jis suvynioja ją į problemą."
V. N. Pylas


Produktas: CARINO Professional Miracle Oil - plaukų aliejus su argano aliejumi
Gamintojas: "Aldi Stores". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: stiprinti, suteikti spindesio, švelninti, apsaugoti nuo lūžinėjimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neriebi konsistencija
Labiausiai nepatiko: alkoholis sudėtyje
Tūris: 50 ml
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: šiuo metu yra amazon, ebay ir panašaus tipo el. parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Sukurta specifiniams plaukų poreikiams Carino Professional plaukų priežiūros serija sukurta profesionalų, kad palaikytų optimalią plaukų būklę. Tai multifunkcinis produktas, tinkamas visiems plaukų tipams. Su argano aliejumi, kuris žinomas dėl atkuriamųjų savybių.
Plaukų aliejus suteikia intensyvaus spindesio ir suglotnina pūstis linkusius plaukus. Plaukai atrodo sveikiau vos po vieno naudojimo. Naudojant nuolat sumažinamas plaukų galiukų skilinėjimas ir lūžinėjimas. Lengva formulė greitai įsigeria ir nepalieka riebaus sluoksnio.
Naudojimas: geriausiems rezultatams naudokite kaip nenuplaunamą priemonę. Galite naudoti tiek ant sausų, tiek ant drėgnų plaukų. Priemonę galima naudoti ir kaip plaukų kaukę - padenkite ant sausų plaukų, palikite per naktį. Ryte išplaukite.


Pakuotė. Tamsaus stiklo buteliukas su juodu plastikiniu dangteliu, supakuotas kartoninėje dėžutėje. Dizainas atrodo gana paprastas, tačiau ta ryški žydra spalva... tiesiog traukia mano žvilgsnį, visuomet. Gerai atrodo ir derinyje su juodu stiklu. Sprendimas po dangteliu dėti tiesiog angą priemonės išlašinimui man nelabai patinka: lyg ir sandaru, niekur neprateka, tačiau kai reikia daugiau priemonės, tenka ir pavargti. Apskritai pakuotės sprendimas tikrai neblogas sprendimas.

Kvapas. Gamintojas aliejaus sudėtyje naudoja kvapus ir nieko čia neįprasto. Kvepia maloniu, švelniai saldžiu aromatu, kuris ant plaukų ilgai neužsilieka, greit išgaruoja.

Konsistencija aliejinė, aliejus nėra labai riebus ar sunkus.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Parfum, Argania Spinosa Kernal Oil, Alcohol, Tocopherol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Limonene, Ascorbic Acid, Citric Acid.


Poveikis. Pirmiausia keli žodžiai apie sudėtines dalis. Akivaizdu, kad šitas aliejukas pagamintas silikonų pagrindu, tad dar prieš įsigyjant galima tikėtis, kad suglotnins plauką, suformuos plėvelę ant plaukų. Ar rinktis priemones su silikonu man regis kiekvienos asmeninis reikalas, mano plaukams silikonai reikalingi, jie padeda užpildyti porėtą plauko struktūrą ir atrodyti geriau bei sveikiau. Nepatinka man tik gamintojo sprendimas sudėtyje naudoti alkoholį. Nesu tikra kodėl jis pasirinktas, kadangi gali sausinti plaukus, ilgesnio naudojimo eigoje juos pažeisti. 

Priemonė labai skalsi, vos kelių lašelių pakanka ilgiems plaukams, beje, dozavimo anga tikrai padeda saikingai dozuoti priemonę lašeliais. Lengvos tekstūros aliejukas itin greit susigeria į plaukus ir nepalieka jokio riebumo pojūčio, plaukai neapsunksta. Aliejukas suteikia daug spindesio net ir matiniams plaukams, jie atrodo sveikesni, įgauna paklusnumo, tad šukuoti itin lengva ir paprasta. Mano porėtos kasos tampa ir paklusnesnės ir glotnesnės ir suvaldyti pasipūtusius plaukus gerokai lengviau. Visai nieko šitas aliejukas, esu naudojusi ir labiau glotninančių ir tirštesnių, vertinimas labai priklauso nuo poreikių. Šitas aliejus patiks merginoms, kurios ieško lengvos tekstūros, neapsunkinančios formulės ir aliejaus, kuris suteiks sveikesnės išvaizdos ir lengvesnio plaukų formavimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai