VITEKS "Ideal Whitening" balinamasis veido tonikas - šveitiklis nuo strazdanų ir pigmentinių dėmių

Na visai produktyvus tas gruodis, gal tik porą dienų praleidau be papildomo įrašo, patingėjau taip sakant. Bet kol kas džiaugiuosi, kad viskas daugiau mažiau pagal planą: papasakoti dar yra apie ką ir taip nemenkai priemonių šį mėnesį baigiasi, reiškia prasideda naujos pakuotės ir laukia dar naujų apžvalgų. O po Kalėdų po truputį pradėsiu ir apie kalendoriaus radinius pasakoti. Kol kas bandau surinkti visus produktus, apie kuriuos norėjau ar turėjau išsakyti nuomonę jau kuris laikas. Pavyzdžiui, nusipirkau labai įdomų veido toniką, kuris ne šiaip tonizuoja, tačiau ir balinti bei šveisti odą žada. Kokie mano įspūdžiai? 

"Mažiausio pasipriešinimo kelią renkasi nevykėliai."
H. G. Wellsas


Produktas: VITEKS "Ideal Whitening" balinamasis veido tonikas - šveitiklis nuo strazdanų ir pigmentinių dėmių
Gamintojas: "Viteks". Pagaminta Minsk, Baltarusija
Paskirtis: šviesinti, eksfolijuoti, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: prasta sudėtis - daug žalingų ir vidutinio saugumo ingredientų
Tūris: 150 ml
Kaina: 2,39 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Eurokos

Ką žada gamintojas: Aktyvus kompleksas Dermawhite užtikrina balinamąjį efektą įvairiuose pigmentacinio odos proceso stadijose, pastebimai šviesina strazdanas ir pigmentines dėmes. Pieno rūgštis turi minkštą eksfoliacinį poveikį, stimuliuoja odos atsinaujinimą. Natūralus augalinis meškauogės ekstraktas stiprina balinamąjį efektą, drėkina odą ir turi šveičiamąjį poveikį. Diena po dienos tamsios pigmentinės dėmės ir strazdanos darosi mažiau pastebimos, išlyginamas odos tonas, oda tampa ryški ir spindinti.
Naudojimas: priemone suvilgytu vatos diskeliu švelniai nuvalyti odą.


Pakuotė. Labai paprastas, plastikinis buteliukas su užsuktu pilkos spalvos plastiko dangteliu ir atkemšamu viršumi. Dizainas perkrautas, daug užrašų, kurie skirtingomis spalvomis. Niekad buteliukas nebūtų patraukęs mano dėmesio, jei nebūčiau "ėjusi" per visus lentynoje esančius produktus ir ieškojusi konkrečiai veido toniko. Konsultantės Martinoje jau nebeklausiau, o tai vėl būtų kokį micelinį vietoj toniko pasiūlę. Apskritai tai pakuotės plastikas minkštas, patogus ir malonus, tačiau dangtelis nėra sandarus. Nors pavertus per jį tonikas neteka, tačiau po truputį prasisunkia lauk - vežtis kažkur su savimi šioje pakuotėje nedrįsčiau.

Kvapas šį kart man labai malonus. Nežinau kas čia sudėta, kvepia lyg ir įprasta kosmetika ir lengva gaiva, bet visuomet mėgaujuosi naudodama. Tiesiog mano uoslei labai patiko.

Konsistencija vandens skystumo, tonikas švelniai gelsvos spalvos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Mannitol, Sodium Gluconate, Citric Acid, Sodium Citrate, Walteria Indica (Sleepy Morning) Leaf Extract, Dextrin, Ferulic Acid, Arctostamphylos UVA-URSI (Bearberry) Leaf Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Allantoin, Parfum, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Poveikis. Pirmiausia apie tai, kas akivaizdžiai kliūva už akių - priemonės sudėtis nėra pati geriausia. Sudėtyje daug žalingų ir vidutinio saugumo ingredientų, visa puokštė parabenų ir konservantų, gausybė toksiškų ir žalingų kvepalų ingredientų... Norėčiau jų nematyti, tačiau jie yra. Na o priemonės sudėtyje, pačiame viršuje rikiuojasi pieno rūgštis, drėkikliai, antioksidantai, odą šviesinantys bei kondicionuojantys ingredientai. 

Ech... galėtų būti odai saugesnė sudėtis, tačiau poveikiu nei kiek nesiskundžiu. Pirmiausia, tonikas iš ties gerai atgaivina odą. Kas kart po naudojimo, žvilgtelėjusi į veidrodį nusišypsau, matau kad priemonė iš ties paskaistina veido odą, matau, kad nyksta odos papilkėjimas, veido atspalvis tolygėja, mažėja raudonų dėmių. Net ir šiandien, darantis makiažą atkreipiau dėmesį, kad maskuoti reikia mažiau. Rezultatai džiugina, nepapaprastai. Gal tik žadėtojo poveikio pigmentinėms dėmėms nepastebiu, turiu vieną nuo vasaros ir ji nei paryškėjo, nei pašviesėjo, liko tokia, kokia buvo. Nepaisant to, tonikas tikrai veikia, veidas švelniai šveičiamas, tolygėja veido spalva ir oda jaučiasi konfortabiliai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai