L'OCCITANE Intensive Foot Balm taukmedžių intensyvios priežiūros pėdų balzamas su 25% taukmedžių sviesto

Mūsų šeimoje šiandien labai jaukus šeštadienis su šeima: stalo žaidimai, arbata, pyragas, maisto ruošimas kartu ir daug bendravimo. Kas gali būti tobuliau? Neįsivaizduoju. Taigi šiandien labai šeimyniška diena, tad tik vakare sėdu prie blogo ir noriu šiek tiek papildyti naujais įrašais. Šį kart noriu papasakoti apie L'Occitane pėdų kremą, papildytą taukmedžių sviestu.

"Laimė nėra kažkas, ką tu patiri. Tai kažkas, ką tu prisimeni."
O. Levantas



Produktas: L'OCCITANE Intensive Foot Balm taukmedžių intensyvios priežiūros pėdų balzamas su 25% taukmedžių sviesto
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: intensyviai maitinti, atkurti pažeistą pėdų odą
Tinkamas tipas: sausai ir šiurkščiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tik smulkmenos: kiek didesnė kaina, keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 10 ml (pilno dydžio pakuotė 150 ml)
Kaina: 150 ml - 26,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Papildytas didele koncentracija taukmedžių sviesto (25 %), šis pėdų kremas intensyviai maitina ir atstato pažeistą odą. Sudėtyje derantys pantenolis ir alantoinas akimirksniu nuramina pėdų odą, suteikia komforto pojūtį, atstato šiurkščią odą, kovoja su sausumu. Turtingos tekstūros balzamas greitai įsigeria, nepalieka lipšnumo.
Naudojimas: nedidelį kiekį balzamo sukamaisiais judesiais įmasažuokite, pradėkite nuo pirštų ir švelniai judėkite kulnų link.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Mažytę pėdų kremo pakuotę radau vienoje iš tų rinkinukų su mažomis pakuotėmis, skirtų priemonių atradimui. Vienos ar kitos kategorijos rinkinių L'Occitane vis paruošia su įvairiausiais gaminiais, tad džiugu, kad galima išbandyti mažesnio dydžio pakuotes ir jau paskui spręsti - norisi didelio dydžio pakuotės ar visgi ne. Mano pakuotė mažytė, atrodo lyg būtų metalinė, tačiau iš ties tai plastikas su popierinės etiketės imitacija. Taukmedžių linijos gaminiams būdingas šviesus, paprastas dizainas, kuriame akcentuojama balta spalva ir šiek tiek tamsiai mėlynų akcentų. Pilno dydžio pakuotė atrodo visiškai taip pat, tik savaime suprantama, ženkliai didesnė.


Kvapas. Kaip ir bene visi bandyti taukmedžių linijos gaminiai, taip ir šis turi visiškai identišką, visą liniją vienijantį kvapą. Stiprokas gaiviai saldus aromatas aiškiai jaučiamas ir dengimo metu ir kuris laikas po kremo tepimo. Tiek kad tepant ant kojų kvapą natūralu, užuodžiame menkiau nei ant rankų.

Konsistencija man pasirodė visiškai tokia pat, kaip taukmedžių rankų kremų: vidutinio tirštumo konsistencija, kurioje jaučiasi riebumas.


Sudėtis: AQUA/WATER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERIN, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, TAPIOCA STARCH, PANTHENOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM PCA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CETEARETH-33, CAPRYLYL GLYCOL, CHLORPHENESIN, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, PANTOLACTONE, TOCOPHEROL, PARFUM/ FRAGRANCE, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, GERANIOL.


Poveikis. Riebokas kremas gana greitai įsigeria į odą ir iš karto sumažina sausumo pojūtį, tempimą. Pėdų kremus aš naudoju nakties metui kartu su medvilnės kojinaitėmis. Per naktį kremas susigeria į odą, ją pamaitina, suminkština. Manau priemonė puiki suskeldėti ir kietėti linkusiai kulnų odai bei grubių, šiurkščių pėdų odos problemas spręsti. Aš tokios bėdos neturiu ir nors kartais mano kulnai būna kiek sausesni, tačiau man visiškai pakanka kiek riebesnio kremo per naktį ir problemos dingsta. Visgi, puikiai žinau, kad krūva žmonių turi šiurkščių ir sausėti linkusių kulnų bėda, kuri nieko nedarant ūmėja, kulnai ima skeldėti. Šis kremas galėtų būti viena iš priemonių, padedančių atsikratyti problemos ir turėti švelnias pėdas ir minkštus, neišsausėjusius kulnus. Ir visgi, tikiu, kad reguliari priežiūra yra geriausias sprendimas bet kokiai problemai. O ką manote jūs? Ar jus vargina sausų kulnų problemos?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai