INGRID "Estetic" nagų lakas "283"

Aš tiesą sakant nebesuprantu savęs. Pastaruoju metu man taip sunku prisijungti prie blogo ir paruošti įrašą, grįžtu po darbo ir man visiškai nieko nebesinori. Namuose yra nemažai pirmenybinių darbų, o blogas lieka tik vėlokam vakarui, kai norisi kristi į lovą ir pailsėti prieš rytdienos karuselę. Šiuo momentu labai norėčiau truputį pristabdyti gyvenimo tempą, tačiau nu niekaip.. Gaila man to mano pamiršto ir vienišo blogo, bet ką daryt? Vat, pasibambėjau, kad tikriausiai darbas atima daugiau jėgų, nei prisimenu. Nenoriu aš bambėti, bet taip gaunasi, nesu nuolatinė optimizmo bomba - visko po truputį ir tiek. Pažadu kitą kart būtinai kažkuo pasidžiaugti kartu su jumis! O kol kas kviečiu į Ingrid raudono nagų lako apžvalgą.


"Mylėti reikia ne tai, kas amžina, o tai, kas du kartus nesikartoja."
V. Petkevičius



Produktas: INGRID "Estetic" nagų lakas "283"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: formulė
Labiausiai nepatiko: tikėjausi truputį ilgesnio išlikimo
Tūris: 10 ml
Kaina: 2,59 EUR 
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: INGRID nagų lakas ESTETIC idealiai ir tolygiai padengia nagus, suteikdamas jiems intensyvią spalvą ir blizgesį. Atsparus pažeidimams ir nusidėvėjimui. Sukuria ilgai išliekančio manikiūro efektą. Platus spalvų pasirinkimas.

Sudėtis: Butyl AcetateEthyl AcetateNitrocelluloseAdipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride CopolymerAcetyl Tributyl CitralIsopropyl AlcoholAcrylates CopolymerStearalkonium Bentoniten-Butyl AlcoholStyrene/ Acrylates CopolymerBenzophenone-1SilicaTrimethylpentanediyl DibenzoatePolyvinyl Butyral.
May Contain: Diacetone AlcoholStearalkonium HectoriteSucrose Acetate IsobutyratePentaerythtrinyl TetraisostearatePhosphoric AcidPhtalatic  Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols CopolymerGlycidoxypropyl TrimethoxysilaneMethacryloyl PropyltrimethoxysilaneMercaptopropyl TrimethoxysilaneMethyltriethoxysilaneBenzoyl IsopropanolBenzophenoneAcetyl MethionineAlcohol Denat.Dipropylene GlycolCellulose Acetate ButyratePropylene GlycolDimethiconeArgania Spinosa Kernel OilMethyl MethacrylateCrosspolymerPolyethylene TerephthalanePolyurethane-11Isobutylphenoxy Epoxy ResinTitanium MonoxideFlourphogopiteSilicon DioxideCalcium Sodium BorosilicatePolypropyleneHydrogenated PolyisobutylenePalmitic AcidSynthetic FluorphlogopiteMicaCI 77861CI 77000CI 12085CI 17200CI 19140CI 15850CI 15850:1CI 15880CI 16035CI 73015CI 74160CI 75470CI 77120CI 77163CI 77266CI 77491CI 77492CI 77499CI 77510CI 77742CI 77891.


Mano nuomonė. Tai ne pirmasis Ingrid nagų lakas, kurį bandau ir turiu pasakyti, kad šios kompanijos nagų lakai, jei vertintumėm kainą ir kokybę yra visai geras pasirinkimas. Prieš tai bandžiau gelinio efekto lakus, o šį kart "Estetic" linijos, kurie tikriausiai būtų standartinės linijos. Buteliukas nuo gelinės linijos skiriasi didesniu kiekiu, tačiau forma ir dizaino stilistika išlieka visiškai ta pati, kaip ir kitų kompanijos nagų lakų; kvadratinis buteliukas su kukliu, paprastu dizainu.

Nagų lako šepetėlis plokščias, standartinio ilgio ir gal vos vos platesnis nei standartinis nagų lako šepetėlis. Visiškas viduriukas nagų lakui padengti: dengia gana plačiai, tačiau ir kruopštumo reikia ir poros perbraukimų per nagus. Užtat išsijuosusi galiu girti nagų lako formulę: dengiasi tiesiog tobulai lengvai, bene pati savaime dar pasilygina ant nagų, nepalieka dryžių, skirstosi tolygiai ir nepaprastai lengvai. Va toks dengimas yra vienas didelis džiaugsmas lakuojantis nagus. O ir pigmentacija labai gera - vieno sluoksnio visiškai pakanka intensyviai spalvai, o dengiant du manikiūras įgauna tik šiek tiek daugiau intensyvumo, labai labai nežymiai.


"283" atspalvis raudonas. Cha-ha, o raudonų tai koks milijonas, tiesa? Šita raudona, nors nuotraukoje taip ir neatrodo, yra prie tų tamsesnių atspalvių. Spalva prislopinta, "purvina" (taip sakydavo kai kurios Youtuberės), tačiau neutralaus tono - nei šalta, nei šilta. Įdomi pasirodė pakuotėje, bet ant nagų atrodo kiek kitaip nei realybėje. Smagu matyti, kad net įprastas nagų lakas turi intensyvų spindesį, kuris šiek tiek, truputuką, primena gelinį laką.

Galiausiai lieka tik išsiaiškinti kiek nagų lakas išlieka. Deja, tačiau tik 3-4 dienas ir man nuolat pritrūksta tų 1-2 dienų iki tobulos darbo savaitės išlikimo. Nors jei vertinti visus aspektus, nepamirštant ir kainos - nagų lako kokybe bei efektu reiktų pasidžiaugti. Tad ta proga ir džiaugiuosi - fainas lakas su lengvu dengimu, nedidele kaina ir sąlyginai neblogu išlikimo laiku.

Panašūs atspalviai:
- BŪK No.215
- TANYA BURR Eye Candy "Riding Hood"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai