DOVE Nourishing Secrets kūno losjonas "Replenishing Ritual" su marulos aliejumi ir mangų sviestu, visų tipų odai

Šiandien jums planavau papasakoti apie Dove kūno prausiklį, taip taip, dar vieną - man jie iš ties labai patinka. Tačiau panaršiusi tarp jau aprašytųjų, suvokiau, kad apie Silk Glow priemones jau rašiau, pasikeitė tik pakuotė, tačiau nei kiek nepakitusi sudėtis, poveikis ir mano nuomonė, tad rašyti dar kart apie tą patį paprasčiausiai nėra prasmės. Apsižvalgiusi vonioje nusprendžiau, kad šiandien išaušo Dove kūno losjono eilė - gan ilgai atidėliojau įrašą ir visai ne dėl to, kad neturėčiau nuomonės. Netgi priešingai, nuomonė susiformavo itin greit, tik vis tikėjausi, kad pastebėsiu kažką, kas mano griežtą nuomonę šio produkto atžvilgiu pakeis. Deja, nepakeitė ir metas dėti kortas ant stalo bei pasakoti apie priemonę, skirtą drėkinti ir atnaujinti odą.

"Bailys - pavojingiausias žmogus, jo labiausiai verta bijoti."
L. Bernė



Produktas: DOVE Nourishing Secrets kūno losjonas "Replenishing Ritual" su marulos aliejumi ir mangų sviestu, visų tipų odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: drėkinti ir atkurti odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: priemonės skalsumas
Labiausiai nepatiko: sudėtingas dozavimas
Tūris: 250 ml
Kaina: 5,59 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Švelniai ir itin švelniai odai. Įkvėpta Afrikos ritualų su marulos aliejumi ir mangų sviestu, šis losjonas drėkina ir atkuria odą. Malonus kreminis kvapas lepina uoslę.
Naudojimas: švelniai įmasažuokite nedidelį kiekį į odą, pradėdami nuo alkūnių iki riešų, tuomet nuo riešų iki pečių, per visą kūną.


Pakuotė kiek skiriasi nuo kitų kompanijos losjonų pakuočių savo forma: aukštas siauras buteliukas. Baltos spalvos plastikas su etikete puošta ryškiai geltonais vaisiais. Minimalistinis dizainas patrauklus akiai, o minkštas plastikas ir platus dangtelis patogus naudoti ir išspausti reikiamą priemonės kiekį.

Kvapas man nėra pats maloniausias aspektas. Paprastai Dove priemonių kvapai man labai patinka ir čia, kai sudėtyje akcentuojami mangai, lyg ir norėtum tikėtis saldaus vaisinio aromato. Deja, kvapas nemalonus, pernelyg sunkus, o ir išlieka ilgai. Ne tai, kad erzintų ar negalėčiau pakęsti, tačiau malonumo praktiškai jokio.

Konsistencija. Baltos spalvos priemonė lengvo kremo konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, PetrolatumAcrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Cetyl Alcohol, Collagen Amino Acids, Cyclopentasiloxane, Disodium EDTA, Glyceryl StearateHelianthus Annuus Seed Oil, Isomerized Linoleic Acid, Lactic Acid, Mangifera Indica Seed ButterMethylparaben, ParfumPhenoxyethanol, Potassium LactatePropylparaben, Sclerocarya Birrea Seed OilSodium PCA, Stearamide AMP, Tocopheryl AcetateTriethanolamine, Urea, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891


Poveikis. Tik padengus ant odos losjonas suteikia odai lengvą drėkinamąjį efektą, atrodo gana sparčiai susigeria į odos paviršių. Visgi, priemonę dozuoti reikia ypač atsargiai: lašelis vienai rankai, lašelis kitai, du lašeliai vienai kojai ir t.t. Priešingu atveju losjonas paprasčiausiai nusėda ant odos paviršiaus, palieka sunkumo ir lipnumo pojūtį ir užtrunka visą amžinybę, kol galiausiai susigeria. Net ir po nakties miego atrodo, kad ant kūno dar likę nemenkas kiekis priemonės, kurią norisi kuo greičiau nusiprausti. Tad sudėtinga situacija. Apskritai, manęs nežavi visa Dove Nourishing Secrets priemonių linija - nei vienas produktas nebuvo itin stipraus poveikio, bene visi sunkiai gėrėsi į odą ir turėjo sunkius, ne pačius maloniausius kvapus. Visgi, lyginant su kokosiniu tos pačios linijos kokosų losjonu, situacija čia geresnė, susigeria lengviau, nors... net ir šio losjono aš nenorėčiau kartoti ir tikrai nesirinkčiau įsigyti dar kartą. Nourishing Secerets linija tiesiog ne man.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai