2020 pavasario - vasaros tendencijos: rankinės

Dar šiek tiek tendencijų bloge tikrai bus, tiksliau su šituo, jūsų lauks dar 4 nauji įrašai ir pavasariui bei vasarai bus bene visiškai pasiruošta? Ar jau planavote naujus šio sezono pirkinius? Visuomet ruošdama tendencijų įrašus susimąstau, kaip šiek įrašai priimami visuomenėje? Pavyzdžiui aš pati tendencijas vertinu kaip įkvėpimą ir galimybę atsinaujinti ateinančiam sezonui keliais daiktais, kurių pagalba, naudojantis jau turimais, sukurti naujus derinius ar įvaizdžius. Man pačiai tendencijos yra daugiau įkvėpimas, nei siekis sugundyti akis ir susipirkti viską iš naujausių apdarų, dažnai dar kabančių ant manekenų. Tačiau lygiai taip pat suvokiu, kad kitoms šie įrašai gali būti įkvėpimas nusipirkti daugiau naujų kolekcijos daiktelių; dar kitoms - galbūt pasidairyti antro gyvenimo ieškančiuose rūbuose ar pasiknaisioti mamos jaunystės spintoje? Būtų labai smagu sužinoti kai jūs ruošiatės ateinantiems sezonams ir kiek jus įkvepia būtent tokie tendencijų įrašai? 
Na o šiandien metas pažvelgti į rankines: ką naujo, o gal seno siūlo dizaineriai?

ČIA

1. Ryšulį primenanti rankinė (hobo bag)



2. Kibiro formos rankinės (bucket bag)


3. Senovinės vintažinės rankinės


4. Didelės rankinės, primenančios pirkinių krepšius


5. Neįprastų formų rankinės, atrodančios lyg realūs objektai


6. Geometrinių formų rankinės


7. Kvadrato/ dėžutės formos rankinės



8. Apvalios formos rankinės


9. Kelių skyrių rankinės arba kelios rankinės, dėvimos kartu


10. Rankinės dėvimos ant diržo


11. Mažos rankinės, nešamos rankoje


12. Mažos rankinės su rankena, dėvima ant riešo


13. Nedidelės rankinės su rankena rankai įkišti


14. Su rankena iš storos grandinės


15. Su bambukine rankena


16. Perlenkta rankinė


17. Rankenos užtraukiamu viršumi


18. Su didelėmis sagtimis


19. Rankinė su raukšlėmis - klostėmis


20. Bohemiškos rankinės iš karoliukų


21. Pintos virvės rankinės


22. Nertos rankinės


23. Šiaudinės rankinės


24. Pintos odos rankinės


25. Rankinės su plunksnomis


26. Blizgios rankinės


27. Psichodelinio rašto


28. Senovinis gėlių raštas


29. Drobė derinama su oda


30. Dryžuoto rašto


31. Šachmatų rašto


Kas svarbiausia 2020 pavasario - vasaros rankinių tendencijose?

Rankinių tendencijose šiltąjam sezonui vyrauja didžiulė gausa ir labai įvairios tendencijos, tarp kurių tikriausiai kiekviena atras kažką, kas jai patinka. Tendencijose gausu tiek klasikinių, tiek naujų ir niekur nematytų modelių, galima rasti tiek paprastų minimalistinių sprendimų, tiek niekur nematytų ir dažnai keistokų rankinių naujovių. Toms, kurios neperka vis naujos rankinės kiekvieną sezoną (tarp jų ir aš, ir tikiu nemažai kitų) yra puikių žinių - nemažai tarp tendencijų randamų modelių tęsia praeitų metų tendencijos liniją. Tarkim apvalios rankinės, kurias tikriausiai turi dauguma, galima drąsiai nešioti ir pavasario bei vasaros metu.

Visgi dizaineriai didžiausią dėmesį rekomenduoja atkreipti į natūralesnius sprendimus, aiškesnes formas bei rankomis gaminamas rankines. Tarp kurių ir niekad iš madingųjų neišeinančios šiaudinės rankinės ir rankomis nertos, pintos odos ar bohemiškos iš pintos virvės rankinės. Siūloma daugiau dėmesio atkreipti į tikslesnes geometrines formas, tarp kurių jau minėtos apvalios bei į tendencijas besiveržiančios - dėžutės formos rankinės.

Nepaprastai džiaugiuosi tarp tendencijų matydama natūralių medžiagų ir rankų darbo rankines. Tokias iki vasaros galima nusipinti, susiverti ar nusinerti pačioms. Man vis dar labai patinka aiškių linijų sprendimai ir geometrinės formos, o kas traukia jūsų žvilgsnius? Ar šiais metais planuojate atnaujinti savo rankinę?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai