2020 pavasario - vasaros tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Tendencijų įrašai pamažu senka ir keliauja link pabaigos, nors realiai su tendencijomis galima tęsti iki pat sekančio sezono, pristatinėjant vaikų, vyrų, vestuvių, interjero ir t.t. iki begalybės tendencijas. Viskas yra mados reikalas ir viskam galima prilipdyti etiketę "tendencijos", tačiau aš nemanau, kad jų reikia šitame bloge - pilnai pakaks trylikos standartinių tendencijų įrašų pilnai pasiruošti naujam sezonui - nebent žinoma, sulaukčiau jūsų prašymo ir tuomet būtinai kažką sugalvotumėme bendromis jus dominančiomis temomis. O kol kas, su nekantrumu skubu pildyti skrybėlaičių, kepuraičių kupiną įrašą.

ČIA
1. Įvairių stilių skyrėlės su krašteliais (Panamos, bowlingo žaidėjų ir visi tarpiniai variantai)



2. 1920-1930 skrybėlaitės (Cloche)


3. Šiaudinės skrybėlės ir kepurės


4. Armijos ir laivyno stiliaus kepuraitės


5. Laikraščių berniuko stiliaus kepurės ir beretės


6. Minkšto kibiro formos kepurės (bucket hat)


7. Tvirtos kibiro formos


8. Žvejo kepurės


9. Beisbolo kepuraitės


10. Itin platus kepurės snapelis


11. Skaros


12. Galvos apdangalai su plunksnomis


Kas svarbiausia 2020 pavasario - vasaros galvos apdangalų, skrybėlių ir kepurių tendencijose?

Kepurių ir skrybėlaičių tendencijos visuomet stebina naujais būdais ir regis iš pirmo žvilgsnio nepriimtinomis tendencijomis: anksčiau buvusios nepatrauklios žvejo ar kibiro formos kepurės, pademonstruotos bei pamiltos instagramerių ar įžymybių tampa visiškai normaliu dalyku, kurį ir pačioms imame norėti išbandyti. 

2020 tendencijose vyrauja klasikinis stilius, kurio ištakų reiktų ieškoti vyriško stiliaus kepurėse: jau senai klasika tapusios Panamos stiliaus skrybėlės, laikraščių berniuko kepurės ir kariuomenės stiliaus kepuraitės yra tie keli klasikiniai modeliai, kuriems reiktų skirti kiek daugiau dėmesio. Toms, kurioms klasika netinka ar nepatinka, tendencijos siūlo nesenstančias, bohemiškas tendencijas: įmantriai ar įdomiai apsukta ir užrišta skara; o gal tiesiog paplūdimio mergaitės įvaizdis su įvairiausiomis šiaudinėmis kepurėmis ir skrybėlėmis. Kas jums patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai