CAFE MIMI "Collagen Express greito poveikio intensyviai drėkinanti veido kaukė su baltųjų lotosų ekstraktu

Pirmadienį man norisi užbaigti lengvu pasilepinimu, tad į rankas kaukę - greičiausias ir smagiausias būdas šiek tiek atsipalaiduoti po dienos darbų ir namų rutinos. O ir pastebėjau, kad mano kaukių dėžutėje yra kelios, kurias reiktų sunaudoti iki sekančio mėnesio pradžios, tad... žinau, kad ir kaukių įrašų šį mėnesį vienas kitas tikrai bus. Kaip ir tendencijos! Ar laukiate? Kol kas pasakoju jums apie Cafe Mimi veido kaukę su kalogenu, žadančią man labai intensyviai sudrėkinti veido odą.

"Ką darai, daryk protingai ir žiūrėk tikslo."
Ovidijus


Produktas: CAFE MIMI "Collagen Express greito poveikio intensyviai drėkinanti veido kaukė su baltųjų lotosų ekstraktu
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: intensyviai drėkinti, atgaivinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: jaučiamas drėkinimo efektas
Labiausiai nepatiko: naudojimo metu dilgčiojo odą
Tūris: 15 ml
Kaina: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Greito poveikio ypač drėkinanti kolageno kaukė papildyta baltųjų lotosų ekstraktu. Kaukė padeda atkurti reikiamą odos drėgmės kiekį, atgaivina odos ląsteles, atkuria kolageno skaidulas. Suteikia veido odai gaivaus švytėjimo. 
Veikliosios medžiagos: baltųjų lotosų ekstraktas, kolagenas, vynuogių ekstraktas, kupasu (stambiažiedžių kakavmedžių) ir avokadų sviestai. 
Naudojimas: tepti tolygiu sluoksniu švarią odą, netepti aplink akis ir lūpas. Palikti 15 minučių. Kaukės likučius nuvalyti servetėle. Nenuplauti. 


Pakuotė. Ryškiai mėlynos spalvos kartoniniame dėkliuke įdėtas skaidraus plastiko indelis su kauke. Dizainas man jau atrodo gana paprastas, kadangi esu išbandžiusi kelias šios linijos veido kaukes, tačiau aiškiai pamenu, kad pirmas įspūdis buvo itin geras, atrodė labai įdomiai tas atskiras nedidukas kaukės indelis, o ryškiaspalvė pakuotė traukė žvilgsnį.

Kvapas. Kaukė kvepia gaiviu, maloniu gėlių aromatu, tikriausiai būtent taip būtų galima įsivaizduoti vandenyje plūduriuojančius kvapnius lotoso žiedus.

Konsistencija lengva kreminė.


Sudėtis: Aqua, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Collagen, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Laminaria Digitata Extract, Pullulan, Nannochloropsis Oculata Extract, Saccharide Isomerate, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Veido kaukė ant odos dengiasi ne pačiu tolygiausiu sluoksniu, tačiau smagu, kad jos kiekio visiškai pakanka storai ir negailint kaukės padengti visam veidui ir šiek tiek kaklo odai. Naudodamasi rekomendacijomis, kaukę ant odos laikiau 15 minučių ir likučius nuvaliau servetėle. Gamintojas pabrėžia, kad priemonės nuplauti nereikia ir čia noriu pasidžiaugti - iš ties regis pirmoji kaukė, kuriai nejaučiu noro kuo greičiau nuplauti likučių lauk. Dalis kaukės būnant ant odos susigeria į odą, o nuvalius likučiai visiškai jos neapsunkina, nepalieka nemalonaus riebumo, sunkumo ar lipnumo pojūčio.


Esu maloniai nustebinta ir veido kaukės sudėtimi, kurį šį kart iš ties labai gera. O ir efektas džiuginantis: veido kaukė intensyviai drėkina odą, atgaivina pavargusią bei suteikia jai švelnumo bei gražios išvaizdos. Efektas iš ties labai geras! Vienintelis rimtesnis klaustukas man buvo odos dilgčiojimas užtepus priemonę, kuris jautėsi ir laikant kaukę ant odos. Nuvalius atrodo, kad ir skruostai kiek sudirgę, tačiau mano nuostabai, po kelių minučių lengvas raudonis ir jautrumas dingo ir pasimatė visas gėris. Visai šauni kaukė, kuri veikė taip kaip tikėjausi ir visiškai tenkino mano lūkesčius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai