ECODENTA "Extra" juoda balinamoji dantų pasta su juodąja anglimi ir Teavigo (TM)

Tikriausiai paskutinei šio mėnesio apžvalgai pasirinkau dantų pastą, ir ne bet kokią, o lietuvišką, iš Ecodenta. Biok Laboratorija kompanijos gaminiai yra mėgstami ir dažni svečiai tiek mano, tiek mano vyro kosmetikos lentynose, ne išimtis ir dantų pastos. O šį kartą mano akiratyje, bandymo objektu tapo juodoji dantų pasta su anglimi, kuri turėtų intensyviai balinti dantis.

"Netgi superherojai turi valytis dantis"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ECODENTA "Extra" juoda balinamoji dantų pasta su juodąja anglimi ir Teavigo (TM)
Gamintojas: "Biok laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išvalyti ir balinti dantis, suteikti gaivos, saugoti nuo apnašų susidarymo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivus kvapas ir skonis
Labiausiai nepatiko: norisi intensyvesnio balinamojo efekto
Tūris: 100 ml
Kaina*: 3,00 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse; taip pat BIOK LABORATORIJA el. parduotuvėje

Ką žada gamintojas: Juodos spalvos ekologiška balinamoji dantų pasta su juodąja anglimi ir Teavigo (TM) skirta naujovių ir netradicinių kasdienių problemų sprendimų ieškantiems žmonėms. Veiksmingą balinamąjį efektą sustiprina juodoji anglis, kuri nuo seno žinoma kaip dantų priežiūros priemonė. Pažangi sudėtinė medžiaga Teavigo (TM) pasirūpina visapuse dantų priežiūra: saugo nuo apnašų susidarymo, užtikrina švelnų antibakterinį poveikį ir ilgai išliekantį švaros ir gaivos pojūtį.
Pristatome dar gaivesnę, dar stipriau balinančią, juodą it anglis dantų pastą.
Patikrinta odontologų, įvertinta Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU).


Kaip ir kiekviena Ecodentos, tai ir ši dantų pasta supakuota kartoninėje dėžutėje, puošybos elementais pasirinkta juoda spalva, nes na kaip kitaip juoda pasta ir anglis geriausiai reprezentuojama? :) Vidinė pastos pakuotė minkšto plastiko, juodos spalvos, dizainu visiškai tokia pat, kaip ir kartoninė: puošybos elementų praktiškai nėra, išskyrus dantuko paveikslėlį ir stilizuotą ecodentos pavadinimą.

Pastos dangtelis plastikinis, juodas, matinio efekto. Anga buvo apsaugota apsaugine folija, kas mane visuomet džiugina. Pati dozavimo anga gana didelė, patogi naudoti, dozuoti. Apskritai, pakuotės dizainas malonus akiai, neperkrautas, lengvas, minimalistinis; pakuotė patogi naudoti ir jokių priekaištų jai neturiu.

Kvapas. Dantų pastos skonis ir kvapas gaivus, mėtinis, pakankamai intensyvus.

Konsistencija. Dantų pasta juodos spalvos, va čia ir yra visas priemonės įdomumas, ar ne? :D Pasta šiek tiek tirštesnė už kitas.


Sudėtis: Glycerin*, Aqua*, Hydrated Silica*, Sorbitol*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma, Sodium Pyrophosphate, Epigallocatechin Gallate*, Xantan Gum*, Mentha Pipperita (Peppermint) Oil*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Saccharin, Cl 77266 (Carbon Black), Cl 77499.
* - 93 % natūralios prigimties 


Poveikis. Valantis dantis, pasta pakankamai suputoja, tačiau putos nėra juodos, jos labiau tamsiai pilkos spalvos. Kiek neįprasta, veidrodyje matyti burnos ertmę su juodos spalvos putomis, na, kai esame pratę matyti baltus dantis, baltas dantų pastos putas, juoda, tamsiai pilka atrodo iš tiesų keistai.

Dantų pasta dažo dantų šepetėlių šerelius tamsiai pilka, purvina spalva, tačiau pastebėjau, kad kurį laiką nenaudojant pastos, šereliai atsiplauna ir vėl tampa balti.

Dantų pasta mėtinio skonio, jis nėra labai stiprus, burnos ertmės negriaužia, tačiau pakankamai intensyvus ir gaivumas išlieka kelias valandas. Pasta neblogai apsaugo nuo apnašų susidarymo ir iš tiesų balina dantis. Deja, bet balinimas, kas yra svarbiausias pastos efektas, man pasirodė nepakankamas. Taip, pasta neblogai balina, tačiau aš žinau ir gerokai stipriau balinančių pastų, kurių efektas mane tenkina labiau.

Šiaip pasta man patinka, yra neblogas variantas, su nebloga sudėtimi, tiesa, niekur ant pakuotės neradau nurodyto flouro kiekio pastoje. Įdomu kodėl? Negi pastoje jo nėra? Šiaip pasta nebloga ir puikiai tiks išlaikyti dantų baltumą po balinimo procedūrų, o jei tikitės ja išsibalinti dantis, turiu nuvilti, ši pasta nėra pajėgi tai padaryti.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Bandziau sia pasta. Is pradziu tas juodumas atrodo keistokai, bet po to ipranti prie jo. Seip nebloga ta pasta pasirode. Reikia gi karts nuo karto lietuviska nusipirkti

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą