SAMPLE SIZE. BIOK "Dermatology" veido kremas jautriai odai, skirtas mišrios ir normalios odos tipams

Išbandžiau Biok Dermatology veido kremą, sukurtą jautriai odai ir skirtą normaliam ir mišriam odos tipui. Mano oda nėra mišri, visą laiką galvojau, kad ji sausa, tačiau po tyrimo veido aparatu, sužinojau, kad ji normali su polinkiu sausėti. Anksčiau apie tokiam tipui skirtą veido kremą nebūčiau net pagalvojusi, nebūčiau bandžiusi ir tikriausiai mėginį kažkam atiduočiau. Tačiau kadangi tipas visgi yra normalus - išbandžiau ir keliais sakiniais pasakoju apie poveikį odai.



Ką žada gamintojas: Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad priemonė atkuria sveiką fiziologinę odos struktūrą ir apsauginį odos barjerą. Efektyvumas pasiekiamas naudojant 100% natūralius aktyviuosius komponentus. Patentuota sudedamoji dalis BIOTILYS® atkuria apsauginį odos barjerą ir drėgmės pusiausvyrą. Dopotassium Glycyrrhizinate ramina sudirgusią odą, apsaugo nuo uždegimų. Decalact pasižymi antibakterinėmis ypatybėmis. Priemonė nekemša porų.
Naudoti du kartus per dieną.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Pentylene Glycol, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polydecene, Oleyl Erucate, Lactobacillus Ferment Lysate, Dimethicone, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactyl Lactate, Isocetyl Alcohol, Ceramide NP, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Dipotassium glycyrrhyzinate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum.


Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 12,49 EUR
Kur galima įsigyti: Biok Laboratorija, Maxima, Drogas, Eurovaistinė


Mano potyriai. Veido kremas baltos spalvos, konsistencija lengva, riebumo nesijaučia. Į odą susigeria labai greitai. Apskritai, šios linijos kremai į odą geriasi maloniai greitai ir nepalieka jokių nemalonių pojūčių, kaip kad riebalinė plėvelė ar lipnumas.

Kremo kvapas kosmetinis, lengvas, neintensyvus, bet man nėra malonus. Toks keistas, šiek tiek primena natūralių priemonių kvapą, tačiau kartu jaučiasi, kad kažkas dėta. Sunku apibūdinti, bet man jis nepatinka. Todėl džiaugiuosi, kad susigeria ir dingsta labai greitai.

Veido kremas greitai susigeria į odą, ji nėra apsunkinama, jai suteikiamas malonus lengvumo ir komforto jausmas. Tikrai jaučiasi, kad oda švelnesnė, gražesnė ir padrėkinta, bet stipraus drėkinamojo poveikio aš nepajaučiau. Galbūt ilgiau naudojant drėkinamasis efektas jaustųsi stipriau, na o šiai dienai, kremas man pasirodė visai neblogas ir pakankamai gerai (kiek tai galima spręsti iš mėginio) tiko mano odos poreikiams.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai