DOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" regeneruojamasis rankų kremas su acai uogomis ir pasiflorų aliejumi

Douglas linijos gaminių pilnas siuntinukas mane pasiekė dar rugpjūčio mėnesį, kada su nekantrumu ir dideliu smalsumu pradėjau bandyti beveik visus, dailiose violetinėse pakuotėse supakuotus gaminius. Tiesą pasakius, aš nežinojau, kad Douglas turi savo vardo kosmetikos, kažkodėl niekad nepamačiau parduotuvėje, o internete visuomet ieškodavau kažko konkretaus. Tad pirmosios reakcijos, savaime suprantama, buvo nuostaba, vėliau, smalsumas, ar vardinė parduotuvės kosmetika gali būti kokybiška?

Bluzonai, karšta kakava, aulinukai, džinsai, apsikabinimai, gaivus oras, raudoni skruostai...
Aš myliu rudenį!

Iš pradžių visus gaminius ketinau dėti į vieną didelį įrašą, paskui galvojau skirti du įrašus: atskirai veido ir kūno priežiūros gaminiams. Tačiau naudojimo eigoje pastebėjau, kad kai kuriuos gaminius norisi naudoti ilgiau ir susidaryti tvirtesnę nuomonę, todėl galiausiai likau prie varianto, kai kiekvienam gaminiui bus skirtas atskiras įrašas. Na, o pirmasis produktas - Douglas rankų kremas, su kuriuo nuo pat pirmojo naudojimo viskas buvo aišku, tad pasižiūrime, kuo produktas man patiko, koks jo efektą, konsistencija bei kvapas.


Produktas: DOUGLAS Home SPA "Breath of Amazonia" regeneruojamasis rankų kremas su acai uogomis ir pasiflorų aliejumi
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: regeneruoti ir drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas rankų odai
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 75 ml
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Regeneruojanti priežiūra ir intensyvus drėkinimas rankoms, kurios tampa švelnios, minkštos ir apsaugotos. Greitai įsigeria.

Aktyvūs Ingredientai:
Acai uogos. Šios uogos auga atogrąžų miškuose ir jau spėjo užkariauti grožio pasaulį. Jose yra svarbių antioksidantų ir nesočiųjų riebalų rūgščių, taip pat vitaminų ir mineralinių medžiagų. Šis unikalus derinys apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio bei suteikia jai spindinčią išvaizdą!
Pasiflorų aliejus. Pasiflorų aliejaus, kaip grožio eliksyro, naudojimas siekia net senovės inkų laikus, kurie anuomet spausdavo aliejų iš pasifloros sėklų. Tiesą sakant, pasiflorų aliejus tokiu pat būdu išgaunamas ir šiandien. Jis unikalus dėl itin didelio kiekio svarbių riebiųjų rūgščių, todėl idealiai tinka sausos ir jautrios odos priežiūrai.Jame taip pat yra vaisių rūgščių, kurios lėtina odos senėjimo procesą.


Rankų kremo pakuotė tradicinės, tūbelės formos. Pakuotės dangtelis juodos spalvos, su matiniu efektu, jo atsukti ar nuimti negalima. Gaminys dozuojamas pro atsikemšamą angą, kuri patogi, pakankamo dydžio.

Man labai patinka pakuotės plastiko spalva - violetinė su rožiniu atspalviu atrodo itin moteriškai, dailiai ir aišku, tai viena mano mėgstamiausių spalvų. Galbūt todėl ji man taip patinka. Tūbelės plastikas minkštas, išspaudžiant kremą jokių problemų neturėjau. Pats dizainas minimalus, puošyboje naudojami tik užrašai bei mažytė medžio paveikslėlio emblema. Kuklu, paprasta ir aišku.


Kvapas. Labai malonus, kosmetikos produkto aromatas man kvepia sultingais vaisiais ir saldžiomis gėlėmis, nors kvapas labiau vaisinis, gėlės tik lengvai papildo aromatą, jaučiasi ir mediena. Gamintojas teigia, kad:
* pagrindinę natą sudaro apelsinai, mandarinas, greipfruktai, citrinos, bergemotė, šalavijas, figos ir žaluma;
* širdies natą - fezijos, paalnutės ir rožės;
* Apatinę - kedro mediena, muskusas, gimtaras bei tonka mediena.
Aromatas iš tiesų yra sluoksniuotas, kaip kad kvepaluose, tačiau ne visos natų spalvos jaučiamos, pavyzdžiui, man visiškai nesijaučia citrusų, na gal vos vos, bet labai minimaliai. O kitas natų gaidas galima pakankamai aiškiai užuosti.

Ir nors kvapas yra sluoksniuotas, ir turi daug sudedamųjų aromatų, tačiau jis nėra labai intensyvus: tiesą sakant, tokio nepaprastai gardaus aromato man norisi stipresnio ir intensyvesnio, tikrai neprieštaraučiau. Nors jautrioms kvapams merginoms, toks intensyvumas turėtų patikti. Ir, nors kvapas nėra labai intensyvus, tačiau bent jau rankų kremo aromatas išlieka ilgokai: pasitepusi vakare, aš vis dar užuodžiu kremo kvapą prieš pat pasineriant į miegą.

Konsistencija. Rankų kremas baltos spalvos, konsistencija vidutinio tirštumo. Iš tiesų, kremas yra tobulas balansas tarp riebaus ir itin lengvo kremo: nei per lengvas, be riebumo; nei pernelyg riebus ir sunkus.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hydrogenated Palm Glycerides. Ethylhexyl Stearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dicapryl Ether, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum, Passiflora Edulis Seed Oil, Panthenol, Euterpe Oleracea Fruit  Extract, Passiflora Incarnata Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Limonene, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citronellol, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin.

Be parabenų.


Poveikis. Kremas labai greitai susigeria į rankų odą, o jo konsistencija, riebumas ir tirštumas yra tobulai subalansuoti, kad kremas puikiai tiktų tiek dienos metu, tiek nakčiai, tiek vasaros sezonui, tiek šaltesiems orams. Aišku, išskyrus tuos atvejus, kai rankų odai reikia rimto gydymo. Šį variantą būtinai reikės išbandyti, jei tik turėsiu galimybę, tai, yra, jei rankos bus sudiržusios ir nualintos rudeninių vėjų.

Susigėrusi priemonė ant odos nepalieka jokios nemalonios, riebios plėvelės ir jokio lipnumo. Tačiau, turiu perspėti tas, kurios mėgsta nejausti kremo, po jo padengimo: jis jaučiasi, mat rankos tampa nestipriai slidžios.

Iš karto, ir kas kartą, po kremo padengimo, rankos idealiai sudrėkinamos, tampa vizualiai gražesnės, šviesesnės, o rankų oda labai minkšta, švelni, maloni liesti.

Man kremas labai patiko, o ir kaina, visiškai logiška produkto kokybei. Drąsiai rekomenduoju išbandyti, o aš savo ruožtu jau domiuosi, kokias kitas linijas siūlo Douglas, ir kokius gaminius galima įsigyti.




Ačiū, kad skaitote,

Malonaus poilsio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai