2016/2017 rudens - žiemos tendencijos: nagai ir nagų dailė

Padarėm kelių dienų pertrauką, apžvelgdami rudens ir žiemos tendencijas, ir metas keliauti toliau. Šį kartą kalbėsime apie nagus: kokios bus populiariausios nagų formos ir ilgiai, kaip siūloma lakuoti nagučius, kokia dailė populiariausia? Kviečiu pasisemti idėjų ateinantiems 2016/17 metų rudens ir žiemos sezonams.

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Kaip visuomet, pirmiausia trumpai apie rudenį ir žiemą populiariausias ir tendencijų siūlomas formas:

  • apvali forma (round);
  • ovali (oval);
  • kvadrato formos su ovaliais kampučiais (squoval)
  • ilgi migdolo formos nagai (long almond).

1. Paprasti, klasikiniai nagai

Ne visos, oi ne visos tendencijos yra pernelyg estravagantiškos ir netinkamos tiesiogiai dėvėti realiame, gatvės gyvenime. Jeigu jums patinka paprasti dalykai, viena iš mados tendencijų rekomenduoja nagus lakuoti paprastai: rinktis trumpus ar vidutinio ilgio nude atspalvių, klasikinius raudonus, rožinius atspalvius.


2. Tamsių atspalvių nagų lakavimas

Tamsiai juodi, tamsiai pilki, tamsiai violetiniai ir purpuriniai... šį sezoną į nagų lakavimą įsileidžiame truputį gotikinio stiliaus, kartu su ryškiomis, tamsiomis lūpų dažų spalvomis.


3. Sidabrinės spalvos nagų lakavimas

Didžiulė, labai populiari 2016/17 rudens ir žiemos tendencija yra metaliniu atspalviu, dažniausiai sidabro, spindintys nagai.


4. Dviejų atspalvių manikiūras

Jeigu nesinori nagų lakuoti viena spalva, dizaineriai siūlo rinktis du tonus ir juos derinti tarpusavyje. Galbūt jums patinka ombre? O gal galiukus puošite ryškiomis spalvomis?


5. Prancūziško manikiūro įkvėptas

Prancūziškas, bet ne visai: vietoj klasikinių švelnių atspalvių siūlomi ryškūs ir intensyvūs, tamsūs nagų lakai, pavyzdžiui - tamsūs galiukai, arba tamsus lakas ir šviesūs galiukai.


6. Blizgus manikiūras

Blizgučiai visur: aprangoje, batuose, rankinėse, aksesuaruose... Blizgučiai ir ant nagų!


7. "Marmurinis" lakavimas

Atrodo kurį laiką marmurinis "lakavimas" buvo primištas, tačiau rudenį ir žiemą jis vėl bus populiarus. Ar bandysite?


8. Linijos nagų dailėje

Ši tendencija tikriausiai nieko nestebina - ji populiari jau nuo pavasario ir siūlo nagų dailėje naudoti įvairiausias tiesias, tiek horizontalias, tiek vertikalias linijas.


9. Erdviniai objektai ir erdvinė geometrija nagų dailėje

Ši tendencija irgi nėra naujiena nagų dailėje, ir rudenį bei žiemą ji tampa dar populiaresnė. Nagučius siūloma puošti įvairiomis geometrinėmis figūromis, erdviniai objektais, žvaigždėmis ir pan.


10. 1990 grafiniai elementai nagų dailėje

Beprotiškos įvairiausių dizainų, spalvų, piešinėlių, vėliavų animacinių filmukų personažų ar detalių naudojimas nagų dailėje sugrįžo! Eksperimentuokite tiek, kiek leidžia jūsų fantazija.


11. Didelė ir ryški nagų dailė

Dauguma šio sezono tendencijų atrodo pakankamai normaliai, tačiau dizaineriai nebūtų dizaineriai, jei nesugalvotų kažko neįprasto - kailis ant nagų, didžiulės iškirptos akys, nagą dengiantys animacinių filmukų elementai... Net man tokia tendencija per drąsi - galbūt viską sumažinus ir naudojant tik kai kuriuos elementus - taip, pabandyčiau.


12. Swarovski kristalai ir blizgūs akmenukai nagų dailėje

Spindintys ir žėrintys akmenukai nagų dailėje rudenį ir žiemą siūlomi kaip viena populiariausių tendencijų, skirtų nagams puošti. Jei pavasarį spinduliuojame švelnumu ir lengvumu, tai atrodo, jog rudenį dizaineriai siūlo nepasinerti į melancholiją ir suspindėti, kad ir nagų daile.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šaltiniai:
Kaip jums šio sezono tendencijos? Kas patiko labiausiai? Iš tiesų, dauguma jų man patinka, ir daugumą mielai išbandysiu ant savo nagučių, aišku, tendencijos neapsieina be šiek tiek beprotiškų elementų, tačiau juos pritaikius realybėje - galima atrodyti įdomiai, išskirtinai, o galbūt tiesiog madingai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man gražiausias iš visų turbūt tas, kuris artimas prancūziškam manikiūrui. Dar labai gražu, kai nagai nulakuojami matiniu laku. Na nagų dailė dabar labai įvairi ir madinga, tad kiekviena gali atrasti tai kas jai labiausiai patinka...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą