HUGGIES "Elite Soft" vienkartinės sauskelnės

Ar žinote, kokios yra mylimiausios mūsų sauskelnės? Huggies Elite Soft! Na gerai, ne vienintelės mylimiausios, tačiau lygiagrečiai su kitomis, labai mylimomis, apie kurias papasakosiu sekantį kartą.
Huggies Elite Soft sauskelnes pirkome dar visiškai mažam naujagimiui, pradedami nuo 1 numerio, toliau sekė 2 ir... koks nusivylimas mus aplankė, kai 3 numerio ir didesnių sauskelnių negalėjome rasti nė vienoje parduotuvėje, niekur internete - jų paprasčiausiai nebuvo...

Tik visai nesenai Maximoje pastebėjome atsiradusį ir 3 ir 4 numerį tiek mažomis, tiek didelėmis pakuotėmis, gaila, kad tuomet mūsų šiuo metu dėvimo 4 numerio buvo tik mažos pakuotės, o sekantį kartą apsilankę parduotuvėje vietoj 4 dydžio radome tuščią lentyną - jas išpirko! Ką gi, tikimės, jog atsiras ir didesnių dydžių Elite Soft ir pagaliau parduotuvės pasipildys pakankamu kiekiu, kurio užtektų visiems, norintiems įsigyti. Tad, pasakoju ir rodau, kodėl jos tokios ypatingos ir tokios mėgstamos.



KAINA, PAKUOČIŲ DYDŽIAI ir ĮSIGIJIMO VIETOS

Iš tikro daugumoje pardavimo vietų yra pirkti 1 ir 2 dydžio sauskelnių, tiek vaistinėse, tiek internetu, tiek prekybos centruose. Tačiau su 3 ir 4 numeriu yra sunkiau, jų kol kas mačiau tik didesnėse Maxima parduotuvėse.
  • Nr. 1 NEWBORN (iki 5 kg) 27 vnt. - 5,64 EUR (0,21 Eur/ vnt.)
  • Nr. 2 NEWBORN (4-7 kg) 88 vnt. - 15,93 EUR (0,18 Eur/ vnt.)
  • Nr. 3 (5-9 kg) 21 vnt. - 5,99 EUR (0,29 Eur/ vnt.)
  • Nr. 4 (8-14 kg) 19 vnt. - 5,99 EUR (0,32 Eur/ vnt.)

Didesnių dydžių kol kas nemačiau, o šiaip visų dydžių galima rasti ir mažesnėse ir didesnėse pakuotėse, tik ne visų kiekius ir kainas aš pamenu, tad surašiau tas, kurias pamenu, orientaciniais tikslais, o kitas tikriausiai patys pamatysite parduotuvėse.
Šiaip labai laukiu, ir labai tikiuosi, kad atsiras ir 5 sauskelnių dydis, visgi, vaikai auga, o pamėgtos sauskelnės yra mylimas ir saugus variantas tiek nakties metui, tiek ilgesnėms kelionėms, kai negalime žaisti su netinkamais užsegimais ar rizikuoti odos sudirgimais.


IŠVAIZDA

Sauskelnės švelnutės ir minkštutės, gamintojas sako, kad jos pagamintos iš grynos medvilnės, aš to negaliu patvirtinti, tačiau labai švelnu tiek išorėje, tiek viduje. Man labai patinka ir Disney kompanijos Mikės Pūkuotuko herojais puoštos sauskelnės. Kol kas tai pats mylimiausias mano sūnaus žaisliukas ir jis vis stebi paveikslėlius ant sauskelnių. Pamenu, kad 1 ir 2 dydžio sauskelnėse paveikslėliai buvo ant juostelės, kur klijuojami lipdukai. Čia gi, priekyje rasime Mikę ir paršelį si raudonu balionėliu, o gale, iš kišenėlės išlindusį tigrą. Trūksta tik liūdnojo nulėpausio, akiniuotojo kiškio, protingosios pelėdos arba mažojo šokliuko kengūriuko. Labai fainas dizainas, ir juostelė, ant kurios klijuojami lipdukai, papuošta lapeliais, gėltėmis ir saulyte, tarsi padeda, iki kur segti lipdukus.
Nugaroje esantis juosmuo tamprus per visą ilgį ir paltus. Lipdukų dalis nėra tampri, tačiau jie patikimi, galima klijuoti ir užklijuoti tiek kartų, kiek norisi. Krašteliai aplink kojytes tamprūs, ištempus sauskelnę matosi, kad krašteliai ties užpakaliuku platesni, o link priekio pasiaurėja. 


POVEIKIS

Sauskelnėse nenaudojamas balzamas, todėl jos neturi jokių sudėtinių dalių, apart gamintojo teigimo, kad jos gaminamos iš medvilnės.
Sauskelnes labai patogu užsegti ir nusegti. Platus juosmuo nugaroje patikimai apglėbia ne tik gulinčio, bet ir judančio mažylio nugarytę, todėl ji neatvimpa, ir nėra rizikos skysčiams ar kietoms išmatoms ištekėti lauk. Tamprūs krašteliai gerai apglėbia kojytes, jų nenuspaudžia, neveržia. O ant lipinimo juostelės esantys paveikslėliai, padeda tiesiai užsegti sauskelnes, pvz. abu lipdukus klijuojant iki saulytės, abu iki gėlyčių ar abu iki lapelių.
Sauskelnes uždėjus mano mažylis jaučiasi laimingas, noriai juda ir jo netrikdo ant užpakaliuko esančios sauskelnės. Matyt tam įtakos turi ne tik patogi forma, švelnumas, tačiau ir tai, kad sauskelnės labai gerai ir greitai sugeria drėgmę. Paspaudus ranka nejaučiu jokios drėgmės, o plaštaka lieka sausa. Tad greitas didelio kiekio skysčių sugėrimas netriko mažylio, nesukelia pašutimų, sudirgimų bei jokių bėrimų.
Be to, aš drąsiai su jomis palieku savo mažylį visą naktį - sūnus ramiai su jomis išmiega apie 10 val, o kartais prabūna ir 12 val. ir absoliučiai jokių odos sudirgimų nėra. Be to, didelis džiaugsmas man yra drėgmės indikatorius ant sauskelnių - geltona juosta pasišlapinus tampa mėlyna, tad man daug lengviau matyti, kada metas pakeisti sauskelnes. Tiesa, man atrodo, kad 1 ir 2 numerio sauskelnės drėgmės indikatoriaus neturėjo.
Realiai, aš nematau absoliučiai jokių sauskelnių minusų, išskyrus tai, jog labai sunku jas įsigyti didesnių dydžių. Labai tikiuosi, kad greitu laiku sauskelnių atsiras didesnių dydžių ir pakankamo kiekio visiems, norintiems jų nusipirkti. Na o savo ruožtu, galiu jas rekomenduoti - puikios!




Ačiū, kad skaitote,
Linksmybių kupinos dienos mažyliams, Gėlėta kosmetinė

Komentarai