SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Divine" šlamučių veido kremas - kaukė

Pakalbėkime apie mėginius, tiksliau veido kremą-kaukę iš L'Occitane šlamučių kolekcijos. Šis gaminys yra pakankamai šviežia kompanijos naujovė. Apskritai, tokio tipo priemonės, kurioje suderinama kaukės ir kremo funkcija, yra palyginti nauji gaminiai rinkoje. Pasižiūrim, kaip man patiko "Divine" kolekcijos kremas - kaukė veidui.


Ką žada gamintojas: Profesionali veido odos priežiūra jūsų namuose!
Kremas – kaukė „Divine“ padeda kovoti su akivaizdžiais senėjimo požymiais bei suteikia greitą komforto pojūtį brandžiai odai:

1 ATPALAIDUOJA
Švitrūno ekstraktas padeda odai kvėpuoti bei atpalaiduoja ją. Oda įgauna antrą kvėpavimą.
2 JAUNINA
Šlamučių eterinis aliejus vizualiai sumažina raukšles bei išsausėjimus.
3 MAITINA
Taukmedžių sviestas intensyviai maitina bei suteikia komforto net ir labai sausai odai.

Turtingos bei greitai susigeriančios konsistencijos kremas –kaukė “Divine” gali būti naudojamas kaip kremas arba kaukė. Naudojant šį produktą, jūsų odai suteikiamas absoliutus komfortas, ji atrodo pailsėjusi. Oda spindi grožiu bei jaunyste.
Naudojimas
Naudojant kaip kremą, tepkite plonu sluoksniu ant švarios, sausos veido odos  ir dekolte srities. Venkite paakių srities. 
Naudojant kaip kaukę, 1-2 kartus per savaitę tepkite storu sluoksniu produkto ant veido odos ir dekolte srities, laikykite kelias minutes. Perteklių nuvalykite servetėle. 

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: AQUA/WATER**, GLYCERIN**, OCTYLDODECYL MYRISTATE, CETEARYL ALCOHOL**, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CETYL PALMITATE**, ASCORBYL GLUCOSIDE, CYCLOMETHICONE, CETYL ALCOHOL**, GLYCERYL STEARATE, CAMELINA SATIVA SEED OIL**, BUTYROSPERMUM PARKII(SHEA) BUTTER**, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL**, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL**, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL*, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT*, MYRTUS COMMUNIS OIL*, CISTUS MONSPELIENSIS EXTRACT**, MEL/HONEY**, CORN STARCH MODIFIED**, XANTHAN GUM**, CARBOMER, PEG-100 STEARATE, SUCROSE PALMITATE, CETEARYL GLUCOSIDE**, DIMETHICONOL, SODIUM CITRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL LINOLEATE, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA, ADENOSINE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, SODIUM HYALURONATE**, COPPER GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL, PARFUM/ FRAGRANCE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL
*Ingredientai iš irganinių ūkių
**Natūralios kilmės ingredientai. 


Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 65 ml
Kaina: 99,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse arba internetu ČIA


Mano potyriai. Veido kremo konsistencija vidutinio tirštumo, tačiau pakankamai sunki ir riebi. Nepaisant to, į odą, priklausomai nuo aplikuojamo kiekio, susigeria greitai. Kremo - kaukės kvapas yra lygiai toks pat, kaip visų Divine gaminių: brandus, sodrus, augalinis... Užuodžiu malonius žolelių aromatus, šlamučių natas. Ir man tai patinka... Tik tiek, kad kvapas akivaizdžiai išlieka per ilgai, kas po kurio laiko ima erzinti.

Veido kremą - kaukė naudojau kaip kremą. Aš nemėgstu, kai reikia padengti didesnį kiekį priemonės ir paskui nuvalyti. Pirmiausia - nuvalyti su kuo? Servetėle? Jos nuo produkto dažnai limpa prie odos iš išsiskirsto plaušeliais, o nuplauti vandeniu netikslinga. Ir ar paskui vėl tepti to kremo, kaip kasdienio kremo? Žodžiu, man nesuprantamas toks būdas, tad tokį gaminį naudoju kaip kremą.

Priemonė iš tiesų gerai maitina ir lengvai drėkina veido odą. Kremas suteikia odai labai malonų komforto jausmą. Tačiau poveikio raukšlėms aš visiškai nepastebu. Taip, oda tapo elastingesnė, šiek tiek stangresnė, bet poveikio raukšlėms, sunaudojusi mėginį nepamačiau.

Taip, priemonė skirta brandžiai odai, tačiau turėdama mėginį jį mielai išbandžiau. Kad ir kaip man patiktų šio gamintojo produktai, turiu pasakyti, kad kaukė-kremas man nepatiko dėl naudojimo būdo ir pernelyg ilgai išliekančio kvapo. Daug mieliau (jei priemonė tiktų mano amžiaus grupei) aš rinkčiausi Divine linijos įprastą kremą ir nesukčiau galvos su visokiomis kaukėmis, kurių naudojimo būdas man vienaip ar kitaip nepatinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai