JOANNA "Rzepa" plaukų stipriklis ampulėse

Įvairius plaukų stipriklius, aliejus ir įvairias priemones prieš galvos plovimą naudoju jau gerus devnis mėnesius, kartu su kiekvienu plovimu. Iš tiesų, visas šitas aliejinis bumas prasidėjo nuo to, jog bijojau tik pagimdžiusi pamesti didžiąją dalį plaukučių, ir iš anksto, dar gerokai prieš gimdymą pradėjau naudoti pirmiausia stiprinamąsias priemones plaukams. Pabaigusi vieną, praktiškai iš karto įsigyju kitą ir be pertraukos naudoju.

"Investuokite į savo plaukus, - tai karūna, kurios niekuomet nenusiimsite"
Citata, autorius nežinomas

Joanna Rzepa ampulių aš nepirkau pati - paprašiau, kad man nupirktų vyras. Iš esmės, man svarbiausia buvo naudojimo būdas - prieš galvos plovimą, tačiau vyrui nepasakiau, kad svarbu ir mano plaukų tipas ir kompanija. Tai jis man nupirko ką nupirko - naudojimo būdas man tinka, o visa kita - nelabai. Kad ir kaip ten bebūtų, priemonės negrąžinau ir tiesiog sunaudojau savo plaukučiams.



Produktas: JOANNA "Rzepa" plaukų stipriklis ampulėse
Gamintojas: "Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp." Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: saugo nuo pleiskanų, stiprina plaukus ir padeda išvengti plaukų slinkimo
Tinkamas tipas: riebiems ir ploniems plaukams
Labiausiai patiko: priemonė sudozuota vienkartinėmis ampulėmis
Labiausiai nepatiko: stiprus, nemalonus kvapas
Tūris: 4 x 10 ml
Kaina*: 3,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos tinklo parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Stiprinamosios ampulės sukurtos riebiems ir ploniems plaukams prižiūrėti. Padeda išvengti pleiskanų, saugo nuo plaukų slinkimo. Sudėtis papildyta juodųjų ropių ekstraktu ir kitais natūraliais ekstraktai, vitaminu PP, mentoliu, dermosacharidais ir provitaminu B5. Atgaivina ir saugo galvos odą nuo pleiskanų. Stiprina plaukus ir padeda išvengti plaukų slinkimo.
Naudojimas: Ampulės skystį įmasažuoti į galvos odą, palikti 30 ir daugiau min., ištrinkti šampūnu. Tinka įmasažuoti į galvos odą ir palikti nakčiai, jeigu nedirgina gaminio kvapas. Rekomenduojama naudoti prieš plaukų trinkimą (ne mažiau 3 kartus per savaitę). Intensyvi priežiūra - 2 savaitės, padaryti kelių dienų pertrauką ir pakartoti kursą iš naujo. Po naudojimo gali peršėti galvos odą, tai rodo, kad stipriklis veiksmingas.
Sudėtyje yra natūralių medžiagų, gali atsirasti nuosėdų, kurios plaukų stipriklio kokybei įtakos neturi.


Produkto pakuotė gan paprasta: gelsva kartoninė dėžutė, puošta mėlynos ir auksinės spalvos intarpais. Ant jos visa reikalinga informacija. Tiesa, dėžutė apačioje turi skaidrų langelį, užklijuotą plastiku, pro kurį matosi viduje esančios ampulės. Iš tiesų viskas labai paprasta: viduje ampulės, saugiai sudėtos į popierinį įdėklą.


Kvapas. Priemonės kvapas stiprokas, tačiau nėra labai labai intensyvus. Smirda augalais ir ropėmis, visas jų mišinys toks nemaloniai keistas ir kažkuri aromato nata kartais užneša į pūvančių daržovių smarvę. Nežinau, aš uostau ir uostau, kad suprasčiau, bet jis nėra nemalonus. Šiaip iškęsti galima, o uždėjus ant galvos dušo kepuraitę, jo praktiškai nebesijaučia. O išplovus galvą kvapas visai dingsta.

Konsistencija. Vandens skystumo priemonė gelsvos spalvos. Kas įdomiausia, skystyje matosi balsvos spalvos dalelės ir plaukiojantys siūleliai, kurie, kaip teigia gamintojas jie įtakos gaminiui neturi. Man tik įdomu, ar jie normaliai išsiplauna iš galvos ir ar nenusėda ant galvos odos.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., PEG-75 Lanolin, Raphanus Sativus Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Glycogen, Glycerin, Niacinamide, Panthenol, Menthol, Allantoin, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Methylisothiazolinone.


Poveikis. Serumo ampulės turį įtrindavau į plaukų šaknis, uždengdavau viską plastikine kepuraite ir palikdavau apie valandą laiko. Paskui tiesiog išplaudavau plaukus. Šiaip, man visiškai nepatinka nulaužinėti ampulių viršų. Na tiesiog nepatogu ir bijau stipriai laužti, kad nesusižeisti stiklu. Tai paprasčiausiai laužiu įvyniojusi į rankšluostuką.

Ištrynus priemone galvos odą ir plaukų šaknis jaučiamas nestiprus dilgčiojantis jausmas ir lengvas vėsinamasis efektas. O išsiplovus galvą, plaukai kažkodėl atrodydavo lengviau sutvarkomi, švelnesni, paklusnesni. Nors priemonės efektas yra stiprinamasis ir nuo plaukų slinkimo, tačiau šiais aspektais aš nepastebėjau jokio efekto. Aišku, sunaudojau tik pusę kurso, tad neaišku, ar dėl to, to efekto nebuvo? Mano plaukučiai po priemonės naudojimo vis dar taip pat nestipriai slenka ir lygiai taip pat šiek tiek lūžinėja.

Šiaip, priemonės sudėtyje yra tokių naudingų augalinių ekstraktų kaip juodųjų ridikų, varnalėšų, dilgėlių ir apynių. Visi šie ingredientai puikiai žinomi dėl plaukus stiprinančių, augimą skatinančių ir slinkimą stabdančių savybių. Tad potencialą priemonė turi ir teoriškai gali atlikti žadamą plaukų stiprinimą ir slinkimo stabdymą, tačiau kodėl po vienos pakuotės to nepajutau, man nelabai aišku.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai