GUESS "Seductive" dušo kremas

Dušo želėms aš paprastai nesu itin išranki: man svarbiausia, kad ji praustų, nesausintų odos ir būtų malonaus aromato, skirto pasimėgauti tomis keliomis minutėmis duše. Aišku, malonu, kai priemonė itin geros kokybės, tačiau manau, kad dušo želėms tikrai galima pataupyti. Apskritai, jei jau reikia taupyti - galima laisvai sumažinti savo išlaidas ir neinvestuoti daug į produktus, kurie beveik iš karto nuplaunami nuo odos.

"Judėkite kasdien. Lyg maudytumėtės duše ar valytumėtės dantis. Tegul tai tampa jūsų kasdienio gyvenimo dalis"
Randy Jackson

Šį kartą aš papasakosiu apie dušo kremą, kurio pati nepirkau, testuoti man niekas nesiuntė, ne, tiesiog gavau jį dovanų iš draugės. Šiaip atskirai pirkti Guess dušo kremų ir kūno losjonų nelabai mačiau, - dažniausiai jie parduodami rinkinyje, kartu su kvepalais. Iš tiesų, kiek ieškojau, nelabai mačiau šitos dušo želė atskirai, todėl kainą palieku tik orientacinę, kurią kažkada kažkur buvau radusi.


Produktas: GUESS "Seductive" dušo kremas
Gamintojas: "Guess?". Pagaminta Monake
Paskirtis: nuprausti kūno odą, suteikti jai kvapo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: prasta sudėtis
Tūris: 200 ml
Kaina*: apie 10,25 EUR
Kur galima įsigyti: dažniausiai galima įsigyti rinkinyje kartu su kvepalais (pavyzdžiui, pigu.lt). Aš šitą kremą dušui gavai dovanų.

Ką žada gamintojas: Gėlių ir vaisių kvapas moterims.
Drąsi, įžūli, intriguojanti ir geidulinga – tai žodžiai, apibūdinantys moterį, besikvepinančią „Guess Seductive“ aromatu. Saldžios ir kibirkščiuojančios natos teikia moteriai žaismingumo ir lengvumo.

Viršutinės kvapo natos: bergamotė, juodieji serbentai, kriaušės.
Vidurinės kvapo natos: jazminai, apelsinų žiedai, našlaičių šaknys.
Pagrindinės kvapo natos: aromatinė derva, vanilė, kašmyro medis.


Dušo želė pakuotė atrodo gana paprasta, tūbelės formos, vidutinio minkštumo plastiko. Atkemšamas dangtelis yra pakuotės apačioje, jis neatsisuka, tik dalis patogiai ir lengvai nusikemša, o ir užsidaro saugiai ir pakankamai tampriai.

Dizainas atkartoja Guess "Seductive" kvepalų buteliuką: toks pat tamsiai pilkas trikampis, atrodantis lyg emblema su kompanija ir pavadinimu, tik aišku, vietoj skaidrios kvepalų pakuotės, čia panaudota kreminio - švelniai auksinio su blizgiomis detalėmis atspalvio plastikas. Ant pakuotės yra visa reikalinga informacija, todėl jos nereikia ieškoti kažkur internete ar dar kažkur.

Kvapas. Dušo želė kvepia dieviškai skaniai: aromatas žaižaruojantis, gundantis, sodrus, tačiau kartu ir lengvas. Tai vaisių ir gėlių aromatas - tikras malonumas kiekviename duše. Man jis labai patinka, ir kaip įsivaizduoju, turėtų būti lygiai toks pat kaip Guess "Seductive" tualetinio vandens kvapas. Aaaaa... jis man taip patinka, jog aš užsimaniau tokio kvapo aromato tarp kitų savo kvepalų.

Konsistencija.  Dušo kremas auksinės spalvos su labai smulkiomis, blizgiomis dalelėmis. Priemonės konsistencija tiršta, kreminė, tačiau išspausti iš buteliuko, ar naudoti produktą sunkumų dėl konsistencijos nekyla.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, BHT, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylphenyl Methylpropional, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Citronellol, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Hydroxide, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, EXT. CI 60730, CI 14700, CI 19140, CI 77891.


Poveikis. Man atrodo apie naudojimą nieko pasakoti nereikia? Dušo kremas gerai suputoja, švariai prausia odą. Nors sudėtyje yra ingredientų, kurie gali sausinti odą, tačiau jokio sausinamojo efekto nepajutau. Priemonės sudėtis iš tiesų prastoka, tačiau kremas sudėtyje turi ir naudingų dalykėlių - pavyzdžiui UV filtrą, apsaugą kūno odai nuo kenksmingų saulės spindulių. Reta dušo želė turi tokią apsaugą.

Nusiprausus dušo želė kūnas tarsi spinduliuote spinduliuoja grožiu ir sveikata. Tokią vizualinę apgaulę suteikia smulkios, kremo konsistencijoje esančios aukso spalvos blizgios dalelės. Iš tiesų, reikėjo laiko, kol suvokiau, kodėl mano oda taip spindi? Mat tų dalelių nesimato, norint pastebėti, reikia labai atidaus žvilgsnio į priemonę.

Visgi, labiausiai man patinka aromatas. Tokio malonaus, kvepalų aromato jau senai nebuvo ant mano kūno odos, sodraus ir gundančio gėlių ir vaisių kvapo priemonė nuteikia maloniai visai likusiai dienai, o be to, ant odos išlieka pakankamai ilgai, net ir po dušo.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro ir ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Bet kam tam duso kremui UV filtras? Gal pvz. ji naudoji vakare pries miega? siek tiek cia perteklinis dalykas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jei naudoji prieš miegą, vakare - tuomet tikrai nereikalingas. Tačiau jei prausiesi vasarą ryte ir keliauji į lauką, tuomet manyčiau geriau, negu be UV filtro. Visgi, kažkiek nuo kaitrios vasaros saulės saugo odą.

      Panaikinti
  2. Ai sia vasara geriusiai saugojo striuke:) Cia tik apie siltenes juras reikalingas daiktas. Lietuvoje per tas tris siltas ir sauletas dienas nieko nutiks.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą