HOME INSTITUT "Look'n Cream" plaukų kaukė su česnakais, skirta stiprinti ir skatinti plaukų augimą

Man atrodo, kad šią kaukę aš buvau gavusi dovanų, tačiau niekaip nepamenu nei iš kur, nei kokia proga :) Iš tiesų, ji jau kuris laikas gyveno mano kosmetikos sandėliuke, tačiau niekaip neprisiruošiau jos išbandyti, o ir informacijos apie kaukę internete mažoka. Pavyko rasti tik tiek, kad ji paprastai parduodama 200 ml pakuotėse, tačiau būna ir 75 ml pakelių pardavimui. O pati kaukė žada stiprinti plaukus bei sustabdyti jų slinkimą.

"Ironiška, kaip dažnai mes pamirštame dalykus, kuriuos verta prisiminti, tačiau atsimename tai, ką verta pamiršti"
Citata, autorius nežinomas

Man asmeniškai negirdėtas ir kompanijos pavadinimas, tačiau šiek tiek panaršius pavyko sužinoti ir apie kompaniją. "Laboratoires Biocos – Prancūzijos gamybos ir platinimo kompanija, gaminanti aukštos kokybės kosmetikos produktus. Ilgo specializuoto įdirbio dėka kompanija yra sukūrusi rūpestingą kūno grožio ir sveikatos priežiūros priemonių kosmetikos liniją. Laboratoires Biocos filosofija – visiems prieinami ir natūralūs produktai, daugiau pagarbos žmogui irjo palinkai... 2010 m.  Biocos sertifikuota ISO 9001 V2008, todėl užtikrina aukštą gaminamų produktų kokybę. Siekdama patenkinti vartotojų poreikius, Laboratoires Biocos dirbantys specialistai nuolat ieško naujų žmogui draugiškų žaliavų." (Citata iš Čia).  Bandom!


Produktas: HOME INSTITUT "Look'n Cream" plaukų kaukė su česnakais, skirta stiprinti ir skatinti plaukų augimą
Gamintojas: "Laboratories Biocos". Pagaminta Prancūzija
Paskirtis: stiprinti plukus, stabdyti plaukų slinkimą
Tinkamas tipas: silpniems, nualintiems, lūžinėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: sudėtyje daug naudingų augalinių ekstraktų
Labiausiai nepatiko: 15 minučių kaukės laikymo laikas yra man asmeniškai per ilgas
Tūris: 75 ml
Kaina*: kainos nepavyko rasti (anksčiau buvau radusi informacijos, kad 200 ml kaukės kainuoja apie 7,73 EUR)
Kur galima įsigyti: nepavyko rasti informacijos apie įsigijimo vietas (platintojas herba.lt turi kitų šios kompanijos produktų)

Ką žada gamintojas: Ši plaukų kaukė su česnakais idealiai tinka silpniems, nualintiems ir lūžinėjantiems plaukams sustiprinti. Praturtinta aktyviųjų medžiagų kompleksu, stabdančiu plaukų slinkimą. Sudėtyje esančios aktyviosios medžiagos atgaivina plaukų šaknis.
Naudojimas: kaukę užtepkite ant galvos odos ir švelniai įmasažuokite su nedideliu kiekiu vandens. Palikite maždaug 15 minučių ir kruopščiai nuskalaukite.


Plaukų kaukė supakuota violetinės spalvos plastiko maišelyje, kuris atrodo kaip vienkartinis, tačiau dėl kiekio (75 ml) aš suabejojau, ar tikrai kaukė vienkartinė - visgi kiekis didokas. Bet naudojimo metu paaiškėjo, kad visgi kiekis yra skirtas vienam naudojimui, gausiai, vienai aplikacijai. Pati pakuotė atrodo gana paprastai, dizaine gausu puošybos, bet man didelio įspūdžio ji nedaro ir labai neimponuoja. O ir kaukių naudojimas iš vienkartinių pakuočių nėra pats patogiausias.

Kvapas. Prieš naudojant kaukę galvojau, kad ji skleis intensyvų česnakų kvapą. Kvapas iš tiesų intensyvokas, kvepia kosmetika, žolelėmis ir augalais, bet česnako aš neužuodžiu. Ir gerai, nesinori smirdėti česnakais, tarsi saugantis nuo vampyrų (cha-ha). Juolab, kad aromatas išlieka ant plaukų visą dieną po kaukės naudojimo.

Konsistencija. Kaukė baltos spalvos, tirštoka, atrodo, kad paskirstymas bus sunkus, tačiau su trupučiu vandens kaukę lengva padengti ant plaukų.


Sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetrimonium Chloride, Panax Ginseng Extract, Arginine, Acetyltyrosine, Arctium Majus Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCL, Citrulline, Glucosamine HCL, Biotin, Propylene Glycol, Allium Sativum, Cochlearia Armoracia, Ferula Assa Foetida, Ceteareth-20, Panthenol, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Methylparaben, Benzophenone-4, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Kaukę dengiau vienu kartu, nes dvejoms aplikacijoms produkto ženkliai per mažai. O vienai, tiesą pasakius daugokai. Tad dengiau labai riebiai, nepamiršdama ne tik šaknų, bet ir viso plauko. Rašydama įrašą vis galvoju, ar tai nėra produktas, skirtas tik galvos odai, netepant ant plaukų galiukų? Tačiau tiek to, jau sunaudojau taip, kaip sunaudojau. Laikiau maždaug 15 minučių, kas man yra ilgoka - duše turiu kantrybės ir laiko tik maždaug 5 minutėms...

Apie poveikį iš vieno karto kalbėti labai sunku. Ar sustiprino plaukus? Nežinau, galbūt. Ar stabdo slinkimą ir lūžinėjimą? Šiuo metu plaukai neslenka, o lūžinėjimas minimalus, skirtumo po kaukės nepastebėjau. Taip, patys plaukai atrodo atgaivinti prie šaknų, tvirtesni ir stipresni, tačiau man nepatiko, kad kaukė neturi glotninamojo efekto. Ant pakuotės radau ir pažadą, kad plaukai atrodys spindintys ir minkštesni. Iš tiesų, plaukučiai po jos tapo minkšti ir švelnūs, tačiau šiek tiek pasipūtę, pasišiaušę. Jau vien dėl to aš negalėčiau kaukės naudoti ilgesnį laiką. Juk norisi ne tik stiprinamojo efekto, bet ir to, kad plaukučiai atrodytų gražiai ir sveikai.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios ir darbingos savaitės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai