AMWAY "Artistry" Signature Colour skaidrūs lūpų dažai - balzamas "50 Clear Balm"

Dekoratyvinė kosmetika? Lūpų dažai ar lūpų balzamas? ilgai galvojau, kaip tiksliau įvardyti šią priemonę. Amway kompanijos atstovai priemonę įvardija kaip lūpų dažus, tačiau panaudojusi ją, turiu pasakyti, kad man niekaip liežuvis neapsiverčia jų vadinti lūpų dažais.

"Kokybė nėra veiksmas, tai įprotis"
Aristotle


Produktas: AMWAY "Artistry" Signature Colour skaidrūs lūpų dažai - balzamas "50 Clear Balm"
Gamintojas: "Amway" Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: dekoratyvinė ir gydomoji lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybiška, daili pakuotė
Labiausiai nepatiko: aukšta kaina
Tūris: 3,8 g
Kaina*: apie 24,45 EUR
Kur galima įsigyti: iš Amay kompanijos konsultantų (Amway internete)

Ką žada gamintojas:
Lūpų dažų formulė:
  • Specialiai sukurta formulė, leidžianti prasiskverbti tikram atspalviui ir pagražinanti bet kokį odos toną.
  • Elegantiškai slysta lūpomis ir suteikia joms grožio. Lūpos tampa prabangiai švelnios ir minkštos, yra gerai prižiūrėtos ir sudrėkintos.  
  • Formulę sudaro permatomas pagrindas, kuris leidžia prasiskverbti tikram atspalviui.
  • Formulės, kurios nesukelia šerpetojimo, kraujavimo.
  • Formulė sudaryta iš pigmentų SIGNATURE COLOR, kuriais siekiama lūpoms suteikti idealią spalvą ir nepriekaištingai jas padengti.

Lūpų dažų pakuotė:
  • Išskirtinė, specialiai suprojektuoto dizaino pakuotė suteikia pojūtį, kad lūpų dažai taip pat puikiai atrodo tiek Jūsų rankose, tiek ir ant lūpų.
  • Elegantiškas, apdovanojimą pelniusios „ARTISTRY™ Crescendo“ pakeliamos pakuotės dizainas dabar taip pat yra ir skiriamasis skaidrių lūpų dažų SIGNATURE COLOR ženklas.
  • Lūpų dažai SIGNATURE COLOR yra pristatomi su auksiniu dangteliu, o skaidrių lūpų dažų SIGNATURE COLOR dizainą puošia juodas dangtelis.
  • Išradingas pasukamos ir užsifiksuojančios pakuotės dizainas, patentuota technologijų sistema, kruopščiai suprojektuota iš 17 dalių, užtikrina, kad pakuotė yra uždaryta, o dangtelis yra savo vietoje.

Lūpų dažų atspalvių asortimentas:
  • Žavus atspalvių spektras, nuo švelnių ir subtilių įvairių spalvų šeimų atspalvių iki visiškai užburiančių, pasaulinio makiažo meistro Ricko DiCeccos parinktų atspalvių.
  • 7 skaidrūs lūpų dažai,dėl kurių įspūdingų skaidrių ir lengvų atspalvių lūpos taps akinančiai gražios.

* Skaidrūs lūpų dažai giliai ir intensyviai drėkina lūpas, o vitamino E mišinys padeda atjauninti ir suminkštinti lūpas.
* Formulės nesukelia šerpetojimo arba kraujavimo.
* Dangtelis tvirtai laikosi savo vietoje.
* Labai skaidrus blizgesys ir lengvas lūpų pojūtis.
* Skaidrių lūpų dažų ir permatomo balzamo, kurie gali būti naudojami kaip lūpų balzamas arba lūpų kondicionierius lūpoms drėkinti, sudėtyje yra SPF 15, skirtas apsaugai nuo UVB/UVA spindulių.

Pasukimo ir užfiksavimo instrukcijos:
  • Norėdamos atidaryti lūpų dažų tūbelę, laikykite apatinę dangtelio dalį ir pagal laikrodžio rodyklę pasukite viršutinę dangtelio dalį. Pasirodys lūpų dažų tūbelė.
  • Tepkite lūpų dažus: pradėkite nuo viršutinės lūpos ir nuo jos vidurio.
  • Tepkite lūpų dažų spalvą nuo lūpos vidurio iki kampo. Tiesiog tepkite pagal natūralią savo lūpų formą. 
  • Tą patį pakartokite apatinės lūpos.
  • Baigusios, uždėkite dangtelį ant tūbelės. Užfiksuokite. Ir lūpų dažai yra patikimai uždaryti.

Patarimas dėl lūpų dažų spalvos, kurį pateikia Rickas DiCecca, pasaulinio lygio makiažo meistras:
Jei norite, kad lūpų dažai ilgiau išsilaikytų ir sukurtų įspūdingesnį vaizdą, apibrėžkite lūpas savo mėgstamu kontūriniu lūpų pieštuku ARTISTRY ir juo visiškai nudažykite lūpas. Paruošusios lūpas, tepkite jas skaidriais lūpų dažais ARTISTRY SIGNATURE COLOR tiesiai iš tūbelės.


Lūpų dažai supakuoti profesionaliai atrodančioje, juodos spalvos kartono dėžutėje. Iš tiesų, iš pirmas įspūdis labai minimalistinis, profesionalus, elegantiškas... Atrodo, kad  ant pakuotės informacijos nėra, tačiau atidžiai įsižiūrėjus matosi, jog jos sienelės nukrautos visa reikiama informacija, jos yra ir vidinėje kartono pusėje. Aišku, tokią informaciją sunku perskaityti, tačiau viskas, ko reikia yra.

Kartoninėje pakuotė yra sunki, metalinė lūpų dažų pakuotė. Jos dangtelis juodas, o vidinė dalis aukso spalvos. Prisipažinsiu, ilgai bandžiau nutraukti pakuotės dangtelį, kaip tradicinių lūpų dažų, nusukti, bet nieko nepavyko. Tik pasižiūrėjus instrukcijas kartono viduje, suvokiau, kad reikia pasukti juodą pagrindą ties viduriu, tuomet iššoka auksinis galiukas. Už jo paėmus ir patraukus lauk dangtelis atsiskiria. Bereikia pasukti auksinę dalį, išsukant priemonę lauk. Iš ties, naudojimo būdas neįprastas, o pakuotė originali, solidi, daili, atrodo elegantiškai ir prabangiai: tokią priemonę malonu išsitraukti iš kosmetinės, ne tik namie, tačiau ir viešoje vietoje. Pakuotė iš tie paliko gerą įspūdį.


Kvapas. Lūpų dažai neturi jokio kvapo, o skonis primena vazelino, ir... man pasirodė kartokas, nelabai malonus.

Konsistencija. Man priemonės konsistencija primena vazelino ar lūpų balzamo: nuo kūno šilumos jis lengvai tirpsta ir slysta ant lūpų odos, skleisdamas produktą. Man atrodo, kad jei priemonės pakuotė stipriau sušiltų, gali būti, jog balzamas gerokai aptirptų.


Sudėtis: HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIISOSTEARYL MALATE, OCTYLDODECANOL, MICA (CI 77019), OZOKERITE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, BEESWAX/CERA ALBA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SYNTHETIC WAX, OCTOCRYLENE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ISONONYL ISONONANOATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, IRVINGIA GABONENSIS KERNEL BUTTER, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, SILICA, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, TOCOPHEROL, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID.
MAY CONTAIN +/- [CARMINE (CI 75470), IRON OXIDES (CI 77491, CI77492, CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW 5 LAKE (CI 19140)].


Poveikis. Aš nežinau, kodėl gamintojas nusprendė priemonę pavadinti "lūpų dažais"? Bent jau mano turima spalva nė kiek nepanaši į lūpų dažus. Taip, forma, pakuotė, atrodo visiškai kaip lūpų dažų, tačiau priemonė yra visiškai bespalvė, o man lūpų dažai išskirtinai turi būti spalvoti. Padengus ant lūpų ji palieka tik skaidrų blizgesį. Bandžiau priemone pateplioti baltą lapą, ir ant jo buvo vos vos oranžinės su rožiniu atspalviu tonas, tačiau tai viskas, ant  lūpų jos visiškai nesimato.

Ir jei dar būtų galima įvardyti priemonę kaip lūpų dažus, atmetant skaidrią spalvą, tai kalbant apie efektą lūpoms, ji atlieka visiškai tokias pat funkcijas, kaip bet kuris lūpų balzamas. Po priemonės panaudojimo mano lūpos sudrėkintos, gerai pamaitintos, švelnios ir minkštos. O ir šerpetojimų bei išsausėjimų neatsiranda, tad priemonė nuo jų visiškai apsaugo. Tad man norisi sakyti jog tai ne lūpų dažai, o lūpų balzamas.


Vertinant kaip lūpų balzamą, jis tokio kietumo, kaip aš mėgstu, nei per skystas, nei per minkštas, ant lūpų palieka produkto, tačiau jis neapsunkina lūpų, šiek tiek ant jų išlieka, tačiau ne per ilgai, todėl visiškai neerzina. Man tai yra geras, kokybiškas lūpų balzamas, su visomis geromis savybėmis, kurių tikiuosi iš tokio tipo priemonės.

Vienintelis, man užkliuvęs dalykas yra kaina. Tiesa, ją susiradau internete, todėl nesu šimtu procentų garantuota, kad Lietuvoje ji yra būtent tokia. Bet, lai būna, kaip orientacinė. Ir... 25 EUR už lūpų balzamą yra be proto daug: pagalvojus, aš aš mokėčiau 100 Lt už balzamą lūpoms? Aš asmeniškai ne. Aišku, pakuotė tikrai gera, ir pats balzamas kokybiškas tačiau kas susiję su kaina, nevyniojant į vatą, man neatrodo racionalu ir protinga.





Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai