BABY ONO kūdikių maudymosi kempinė

Kadangi mūsų numylėta Chicco jūros kempinė vieną dieną ėmė iš suplyšo, reikėjo įsigyti naują. Iš tikro, Chicco jūros kempinę naudojom 5 mėnesius, bet ji apie 4 mėnesį ėmė vis po truputį atplšynėti ir aš suvokiau, kad 5 metų, kaip svajojau rašydama įrašą, ji neatlaikys. Parduotuvėje užmačiau dailią mėlyną kempinę, kurią paspaudus, ji buvo minkštutė ir atrodė labai švelni (kiek tai įmanoma pajausti per plastiką), tad nusipirkau Baby Ono ir tikėjausi gero rezultato, bet oi, kaip aš klydau.


Produktas: BABY ONO kūdikių maudymosi kempinė
Gamintojas: "Baby Ono" Lenkija
Paskirtis: padėti nuprausti jautrią odą
Tinkamas tipas: kūdikių ir vaikų odai
Amžius: nuo 0+
Labiausiai patiko: švelni, sugeria daug vandens
Labiausiai nepatiko: neatiduoda produkto/ putų
Kaina*: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: visose vaikų prekių parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Maudymosi kempinė. Skirta prausti vaikus ir kūdikius. Jos švelnus apvalkalas sukurtas specialiai Jūsų vaiko odai puoselėti. Prieš naudojimą paskalaukite kempinę šiltame vandenyje su vaikiško muilo arba skysto maudymosi muilo priedu. Po visiško išdžiūvimo kempinė tampa kieta. Prieš eilinį panaudojimą kempinę reikia panardinti į šiltą vandenį ir palaukti, kol vėl taps minkšta. Kempinę plauti muilinu vandeniu, daug kartų skalaujant. Higienos tikslu kempinę reikia keisti kas 2 mėnesius. Nenardinti kempinės į karštą vandenį ir nepilti ant jos verdančio vandens.


Kempinė buvo parduodama plastikiniame maišelyje su permatomu langeliu, lašelio formos. maišelį galima pakartotinai užspausti, todėl tokia kempinė man pasirodė labai patogi keliaujant: įsimetei į plastiko maišelį ir drąsiai vežiesi kur reikia - niekas nesušlaps, o kempinė saugiai gulės savo pakuotėje. Pati kempinė gana stora, apie 2 cm, dailūs meškučių, ančiukų ir rutuliukų įspaudai nuteikia labai maloniai.

Kempinė būdama sausa yra visiškai kieta ir primena akmenuką - jos niekaip neina įspausti, tačiau įmetus į ruošiamą kūdikiui vonią - greitai išmirksta ir suminkštėja. Ji prisigeria daug vandens ir tampa tokia minkšta ir švelni, kad oi, koks geras pirkinys atrodo, kol neišbandai su muilu ar skystu kūdikio prausikliu.

Į kempinę įmasažuoti muilo ar prausiklio putas nėra jokių problemų, tačiau, kai prausiu kempine kūdikį - putos niekaip neišeina iš kempinės. Man atrodo, kad būtent tas ypatingasis apvalkalas, per mažas kempinės korėtumas paprasčiausiai neišleidžia prausiklio į kempinės išorę. Tad logiškai mąstant - prausimas tokiu priedu tampa visiškai niekinis. Nebent naudosite kempinę pirmomis kūdikio gyvenimo dienomis, kai nenaudojamos jokios prausimo priemonės. Visgi, pirmosios gyvenimo dienoms ji atrodo kiek per didelė. Taigi, kadangi kempinė neatiduoda į išorę putų, ji man visiškai netinka: tuomet jau geriau prausiu vaikutį rankomis, be kempinės ir bent tokiu būdu jis bus švarus. O čia - kad ir vos 1 EUR, bet jis iššvaistytas veltui ir kempinė šiandien pat keliauja į šiukšliadėžę: jokių jos panaudojimo būdų aš nesugalvoju ir nerandu... Apmaudu...




Ačiū, kad skaitote,
Smagaus laiko maudynių metu jums linki, Gėlėta kosmetinė

Komentarai