CATRICE "Ultimate Colour" lūpų dažai "440 Hugs And Hibis-Kisses"

Šį kartą apie lūpas ir beprotiškai gražią, tiesa, labiau tinkančią šiltąjam sezonui, lūpų dažų spalvą iš Catrice. Įraše ir jūsų dėmesiui - koralinis atspalvis... Prisipažinsiu, šilto atspalvio lūpų dažai nėra mano pirmas pasirinkimas: mano odos spalviniam tipui labiau tinka šaltos spalvos. Kad ir kaip ten bebūtų, naują atspalvį išbandžiau ir noriu papasakoti, ką apie jį manau, bei parodyti, kaip jis atrodo ant mano lūpų.

"Saulėlydžio spalvos vistiek yra mano mėgstamiausios, o vaivorykštės - antros"
Mattie Stepanek


Produktas: CATRICE "Ultimate Colour" lūpų dažai "440 Hugs And Hibis-Kisses"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje.
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: dėl minkštos konsistencijos, reikalingas lūpų kontūro pieštukas
Tūris: 3,8 g
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Spalvos! Lūpų dažai ,,Ultimate Colour"  lūpoms suteiks ne tik spindesį, bet ir itin sodrų atspalvį.  Švelni ir minkšta tekstūra itin ilgai išlieka, suteikia neįtikėtina lūpų makiao efektą, kuris išlieka iki kelių valandų! Šiuo metu yra 16 atspalvių.
  • Stiprios pigmentacijos lūpų dažai
  • Švelni, kreminė tekstūra
  • Ilgai išliekantis

Lūpų dažų pakuotė visiškai tradicinė, išsukama, cilindro formos. Pakuotė juodos spalvos, sunki ir atrodo didžioji jos dalis yra pagaminta iš metalo. Iš tiesų ji kokybiška, patvari, tvirta, patikimai užsidaro su klick garsu ir atrodo gan patraukliai akiai: man labiausiai patinka tas skaidraus plastiko galiukas su spalvos lipduku - priduoda savotiško žavesio visai pakuotei. Realiai ir spalvos lipdukas beveik atitinka tikrąją spalvą, tik tiek, kad nuotraukomis jį teisingai nufotografuoti man nepavyko: kažkaip sunkiai fokusuoja tikrąją spalvą.

Dauguma informacijos apie lūpų dažus reikia ieškoti internete. Kadangi pakuotė neturi kartonininės dėžutės, ant cilindro formos lūpų dažų nėra daug vietos, kad būtų sudėtos visos sudėtinės dalys.


Kvapas. Lūpų dažai kvepia saldžiai, taip, kaip dauguma seserinės kompanijos lūpų blizgesių. Tačiau skonio neturi, jis tradicinis, kaip ir daugumos lūpų dažų.

Konsistencija. Lūpų dažai kreminiai, konsistencija minkštoka, lengvai slysta ant lūpų ir lengvai dengiasi.


Sudėtis: OCTYLDODECANOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, METHOXY PEG-17/METHOXY PEG-11/HDI ISOCYANURATE TRIMER CROSSPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), OZOKERITE, LAUROYL LYSINE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CAMELINA SATIVA SEED OIL, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, SILICA, MICA, TIN OXIDE, CITRIC ACID, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Iš tiesų lūpų dažai labai lengvai ir tolygiai dengiasi ant lūpų, tačiau dėl minkštokos, kreminės konsistencijos, tikslesniam kontūrui nubrėžti, aš rekomenduoju naudoti lūpų pieštuką. Patys lūpų dažai lūpų neišsausina ir neparyškina sausų odos vietų. Tačiau siekiant tobulo rezultato, aš rekomenduoju prieš naudojant bet kokius lūpų dažus kruopščiai nušveisti ir sudrėkinti lūpų balzamu.

"440 Hugs And Hibis-Kisses" atspalvis primena raudoną su oranžiniu atspalviu. Ryškus, intensyvus atspalvis ir gera pigmentacija teikia džiaugsmo dažantis šia spalva. Kaip jau minėjau tai labiau šiltojo sezono atspalvis, vasariškas, šilto tono... Man asmeniškai jis neitin dera su mano spalviniu veido tipu, tačiau mielai naudojau šiltais orais ir nepasakyčiau, kad jaučiausi nejaukiai ar kad atspalvis būtų labai netikęs.


Priemonę lengva sluoksniuoti, todėl bet kada spalvą galima paryškinti, suteikti jai intensyvumo: sluoksniai dailiai sulimpa vienas su kitu. Džiugina ir atspalvio išlikimas: tokio pat ryškumo spalva būna apie 2 valandas, o tolygiai nusidėvi ir nuo lūpų dingsta maždaug 5 valandą nuo dažų padengimo. Išlikimo laikas puikus ir visiškai mane tenkina, o spalva, verta dėmesio, aišku, prieš tai įvertinus savo odos spalvinį tipą.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios popietės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai