TODAY "Fresh & Relax" pėdų vonelė su mėtų ir žaliosios citrinos ekstraktais

Valio! Pagaliau, kartas nuo karto aš vėl randu laiko ne tik palepinti savo plaukučius, veidą, susitvarkyti nagus, bet ir pasidaryti pedikiūrą bei palepinti pėdas vonelėmis. Dar kovą buvau nusipirkusi pėdų vonelei skirtą priemonę, apie kurią kalbėsime šiandien. Vokiška kosmetika ir Today priemonė su mėtomis, kuri, kaip tikėjausi bus šaldanti, tačiau ne, tiesiog gaivaus mėtinio kvapo.

"Laikas yra tai, ko norime labiausiai, tačiau kartu tai, ką išnaudojame prasčiausiai"
William Penn


Produktas: TODAY "Fresh & Relax" pėdų vonelė su mėtų ir žaliosios citrinos ekstraktais
Gamintojas: "Maxim Markenprodukte" GmbH & Co. KG. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suminkštinti nuospaudas, suragėjusią pėdų odą, suteikti gaivumo, paruošti pėdas pedikiūrui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikiai padeda odai suminkštėti
Labiausiai nepatiko: tikėjausi geresnio rezultato
Tūris: 200 ml
Kaina*: 1,20 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėje parduotuvėje: Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: Suminkština nuospaudas ir raginį odos sluoksnį. Švelniai plauna ir drėkina odą, suteikia gaivumo jausmą. Kviečių proteinai ir natūralūs odai artimi lipidai padeda išsaugoti jos natūralų apsauginį sluoksnį, puoselėja natūraliomis, riebalus sugrąžinančiomis substancijomis.
Naudojimas:1-2 kamštelius pilti į 4-5 l šilto vandens vonelę ir 10-15 min. palaikyti. Puikiai tinka prieš pedikiūrą.


Produkto pakuotė plastikinis, skaidrus, apvalus buteliukas. Iš tikro, jis labai kompanktiškas - 200 ml produkto butelaitis užima labai nedaug vietos vonioje ir būtent tokios, kompaktiškos pakuotės mane labai žavi. Buteliuko dizainas nėra labai unikalus ar neįprastas - koja, vandenukas, mėta ir žalioji citrina. Manęs etiketė nepatraukė, perkant mane sugundė daili, žalia produkto spalva, kuri man atrodo yra didesnė pakuotės puošmena, nei produkto etiketė.

Butelaitis uždarytas žalios spalvos užsukamu dangteliu, po kuriuo yra nedidelė dozavimo anga, kuri pakankamai patogi. Iš esmės visas produktas normuojamas į dangtelį, kas man patinka, yra patogu ir nereikia jokių kitų dozavimo įrankių.

Kvapas. Kvepia mentoliu ir šiek tiek sintetiniu žaliosios citrinos kvapu iš buteliuko: gaiviai ir šaldančiai. Deja, susimaišius su vandeniu, kvapas silpnėja ir jaučiasi gerokai silpniau ir nebe toks aiškius, kaip iš buteliuko.


Konsistencija. Žalsvos spalvos produktas, visai tokio tirštumo, kaip dauguma želinių dušo gelių.



Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Propylene Glycol, Citric Acid, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Mentha Piperita Leaf Extract, Citrus Aurantifolia Juice, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, CI 15985, CI 42090.


Poveikis. Naudoju taip kaip nurodo gamintojas, ir turiu pasakyti, jei visuomet dozuosite po 2 kamštelius, indelio dugną pasieksite po 10 naudojimų, o jei po 1 - po 20 procedūrų.

Vonelę visuomet naudojau prieš pedikiūro procedūras ir turiu pastebėti, jog ji gerai suminkština pėdų odą, paruošia ją dar efektyvesniam šveitimui, kremui ir kitoms procedūroms. Pėdos atrodo gaivios, tarsi šviežesnė jų oda, tad efektas, kurį matau man visai patinka. Tik tiek, kad, tokį pat efektą aš išgaunu su elementaria vonios druska, pagaliau, kojas puikiai suminkština paprastas, geros kokybės muilas ar aliejai, sumaišyti su vandeniu ir pamerkus kojas. Tuomet man kyla klausimas, ar man reikia dar vienos priemonės vonioje, kurios funkciją atlikti gali kitos turimos priemonės? Manau ne, tad labai gaila, bet aš suvokiu, kad man šios priemonės tikrai nereikia. Nieko prasto joje nematau - atlieka ką žado, tiesiog, man nėra reikalinga.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai