SAMPLE SIZE. VICHY "Aqualia Termal" lengvas drėkinamasis kremas normaliai ir mišriai odai

Mėginiai, mėginukai... Šį kartą mano dėmesio sulaukė Vichy veido kremo mėginukas skirtas mišriai ir normaliai odai. Iš tiesų, jau kuris laikas galvoju, jog galbūt visai norėčiau įsigyti būtent šios kompanijos veido kremą ir pasižiūrėti, kaip jis tiks ir patiks mano veido odai. Tai tik ateities mintys, o kol kas, išbandžiau drėkinamąjį veido kremo mėginuką.



Ką žada gamintojas: Labai gaivus kremas gelis. Puikiai įsigeria ir suteikia odai malonaus švelnumo. Dehidratacijos linijos išlyginamos. Oda tampa apsaugota, skaisti, švelni ir lygi. Hipoalerginis. Su odą stiprinančiu, raminančiu ir regeneraciją skatinančiu „Vichy“ terminiu šaltinio vandeniu. Tinka jautriai odai. Be parabenų.
Naudojimas: Ryte ir/arba vakare tepkite ant švarios odos. Poveikiui sustiprinti naudokite kartu su „Aqualia TD“ drėkinamuoju serumu.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Alcohol Denat., Pentaerythrityl Tetraisostearate, Stearyl DimethiconeAmmonium Polyacryldimethyltauramide/ Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Propylene Glycol, Synthetic Wax, Glyceryl Isostearate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Chondrus Crispus (Carrageenan), Poloxamer 338, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Biosaccharide Gum-1, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylates Copolymer, Parfum/ Fragrance.



Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml

Kaina: 23,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė


Mano potyriai. Veido kremas baltos spalvos, ir iš tiesų lengvos konsistencijos, tačiau tai tikrai nėra gelis - tai lengvas veido kremas. Kvapas labai malonus, kosmetinis, gaivus ir lengvas, nors intensyvumas vidutiniškas.

Veido kremas susigeria greitai, aišku, ne per kelias sekundes, bet greitai. Per kelis naudojimus pajutau, jog priemonė iš tiesų intensyvia drėkina odą, maitinamojo efekto nepajutau, arba jis labai silpnas. Taip, kremas padaro odą gražesnę, šiek tiek skaistesnę, ji tampa švelnesnė ir lygesnė. Bet nepasakyčiau, kad išlygina dehidratacijos proceso metu atsiradusias raukšles. Nepastebėjau, arba naudojimo laikas buvo per trumpas. Šiaip atrodo kremas nedaro kažkokių stebuklų, bet man jis patiko ir sudomino. Manau ateityje mielai išbandyčiau pilno dydžio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai